Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hastanede gördüm birisini morarmıştı bacağının yan tarafı ama acıyacağını düşünmemiştim sonradan sıkıntı olmasındansa biraz acıya katılabilir ama de mi :KK66:
Aaa hadi yaa onu hüç düşünmedim yağı alacağı yer çok mu acıırrr offff:KK61: zaten ağrı sızıyı nasıl atlatacağım diye şimdiden tedirginim bide bu çıktııı:mad:

Aaa hadi yaa onu hüç düşünmedim yağı alacağı yer çok mu acıırrr offff:KK61: zaten ağrı sızıyı nasıl atlatacağım diye şimdiden tedirginim bide bu çıktııı:mad:

Aslında ondan hiç korkmuyorum da benim tansiyonum düşer diye korkuyorum ameliyattan sonra .. Bi kere başıma gelmişti çünkü

Benim öyle oldu Canim 2 kere fenalastim. Sen Daha önce Bildir tansiyonun düsük oldugunu

De mi anesteziye söylemek lazım . Bi de sanırım eşim ameliyat olduğumda gelemeyecek yalnız olacağım akşama kadar. İş çıkışı yanıma gelecek annem de çocuklara bakar zaten. Yani ameliyattan çıktıktan Bi süre yalnız kalacağım o Zaman da Zaten narkozun etkisiyle uyurum diye düşündüm. Ne kadar sürüyor acaba uyanmak? Fenalaştım derken Nasıl oldun canım?

Malesef artık la senza yok çekildiler, bende çok memnundum..
Aaaaa ben de Ankara'da Bi avm de aradım aradıımmmmmm ... Bulamadım.... Tüh yahu, tam memelendim, tam bir yılı doldurdum, tam artık push up giyebilirim dedim, bak sen şu işe:kızgın:peki var mı önerebileceğin, aynı konseptte sütyen satan Bi marka :KK66:

Aaaaa ben de Ankara'da Bi avm de aradım aradıımmmmmm ... Bulamadım.... Tüh yahu, tam memelendim, tam bir yılı doldurdum, tam artık push up giyebilirim dedim, bak sen şu işe:kızgın:peki var mı önerebileceğin, aynı konseptte sütyen satan Bi marka :KK66:
Yok keşke olsa çok güzeldi sütyenleri :KK43: h&m dekileri de beğeniyorum ama ben

Ameliyat dediginiz şeyde kesme biçme olması çok normal. Çok istenilen bişey olunca biz o şekilde düşünmüyoruz istedigimiz gibi giyinebileceğimiz günleri düsünüyorduk bu şekilde bi uslupla ameliyat olucak arkadasları germenize gerek yok..
Aynen zaten birçok deli sorular var kafamızda cevap aradığımız bir de insanları paniklendirmeyin lutfen (Missezgi çoklu alıntı yaptım umarım doğru yapmışımdır

Arkadaşlar dikiş yerleri aşırı kaşınıyor deli oluyorum resmen birde koltuk altımdan taşmış duruyor gögüslerim neden öyle
Elacim geçmiş olsun darısı başıma
ben bilgi toplama aşamasındayım şuan
özellikle de maliyeti hakkında
Yeni oldun sanırım nerede nekadara oldun
Kredi çekeceğim büyük ihtimalle beno_O

Evet hep uyudum Ben ilk gün. Aksam üstü bide gece tansiyonum düstü bayilacakmis Gibi hissettim kendimi , serum la düzeldim ve devam uyumusum. Ertesi Gün anca kendime geldim.

Ha onu bilmiyorum. Benim regl dönemlerim çok sıkıntılı ağrılı geçer hep majezik kullanırım diğerleri geçirmiyor ağrıyı :KK43:
Ben 1 paracetamol ve 1 Buscopan kullanıyorum (yada 1 tane Buscopan plus, onun içinde de paracetamol var)
Gerçekten çok işe yarıyor bende. Ama adet sancısı da her ay her ay berbat bişey :KK43: benim bazen adet döneminde migrenim de tutuyor, tam hasta gibi hissediyorum o Zaman :KK43:

Eger firsatiniz varsa regl döneminize denk getirmeyin derim, Benim ikici günüme denk geldi malesef . Hic iyi olmuyo. Alephin demesi gibi insan zaten kendini hasta Gibi hissediyo

X