- 4 Mart 2008
- 112
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Bayram şerefine yeni fotolar ekledim..
Ha onu bilmiyorum. Benim regl dönemlerim çok sıkıntılı ağrılı geçer hep majezik kullanırım diğerleri geçirmiyor ağrıyıEşim eczacı, o bana hiç kullandırtmaz Majezik... Mide için tehlikeli yan etkileri varmış dedi
Aaa hadi yaa onu hüç düşünmedim yağı alacağı yer çok mu acıırrr offff zaten ağrı sızıyı nasıl atlatacağım diye şimdiden tedirginim bide bu çıktıııHastanede gördüm birisini morarmıştı bacağının yan tarafı ama acıyacağını düşünmemiştim sonradan sıkıntı olmasındansa biraz acıya katılabilir ama de mi
Aaa hadi yaa onu hüç düşünmedim yağı alacağı yer çok mu acıırrr offff zaten ağrı sızıyı nasıl atlatacağım diye şimdiden tedirginim bide bu çıktııı
Bende de öyle bi problem olabilirAslında ondan hiç korkmuyorum da benim tansiyonum düşer diye korkuyorum ameliyattan sonra .. Bi kere başıma gelmişti çünkü
Benim öyle oldu Canim 2 kere fenalastim. Sen Daha önce Bildir tansiyonun düsük oldugunuAslında ondan hiç korkmuyorum da benim tansiyonum düşer diye korkuyorum ameliyattan sonra .. Bi kere başıma gelmişti çünkü
Benim öyle oldu Canim 2 kere fenalastim. Sen Daha önce Bildir tansiyonun düsük oldugunu
Yavrum 500 cc bile olsa kıyafetle belli olmaz ki..... Özellikle de kazakla hiç belli olmuyor. Çıplakken süper seninkiler.Canım bende 178 ve 58 kiloyım aynen
Kıyafetle belli değilde çıplakken banada fazla büyük geliyor
Aaaaa ben de Ankara'da Bi avm de aradım aradıımmmmmm ... Bulamadım.... Tüh yahu, tam memelendim, tam bir yılı doldurdum, tam artık push up giyebilirim dedim, bak sen şu işepeki var mı önerebileceğin, aynı konseptte sütyen satan Bi markaMalesef artık la senza yok çekildiler, bende çok memnundum..
Çok saol canımmYavrum 500 cc bile olsa kıyafetle belli olmaz ki..... Özellikle de kazakla hiç belli olmuyor. Çıplakken süper seninkiler.
Yok keşke olsa çok güzeldi sütyenleri h&m dekileri de beğeniyorum ama benAaaaa ben de Ankara'da Bi avm de aradım aradıımmmmmm ... Bulamadım.... Tüh yahu, tam memelendim, tam bir yılı doldurdum, tam artık push up giyebilirim dedim, bak sen şu işepeki var mı önerebileceğin, aynı konseptte sütyen satan Bi marka
Aynen zaten birçok deli sorular var kafamızda cevap aradığımız bir de insanları paniklendirmeyin lutfen (Missezgi çoklu alıntı yaptım umarım doğru yapmışımdırAmeliyat dediginiz şeyde kesme biçme olması çok normal. Çok istenilen bişey olunca biz o şekilde düşünmüyoruz istedigimiz gibi giyinebileceğimiz günleri düsünüyorduk bu şekilde bi uslupla ameliyat olucak arkadasları germenize gerek yok..
Pentiden almıştım destekli hiç beğemmemiştim pentinin sade olanları güzelYok keşke olsa çok güzeldi sütyenleri h&m dekileri de beğeniyorum ama ben
Elacim geçmiş olsun darısı başımaArkadaşlar dikiş yerleri aşırı kaşınıyor deli oluyorum resmen birde koltuk altımdan taşmış duruyor gögüslerim neden öyle
Yurtdışındaydım bi aydan fazla, onun için takip edemedim forumu pek :) şimdi buradayım ama yine. Ameliyat olan olana maşallah çok güzel. Sana da çok çok geçmiş olsunHoşgeldin canım nerelerdesin sen :)
Ben 1 paracetamol ve 1 Buscopan kullanıyorum (yada 1 tane Buscopan plus, onun içinde de paracetamol var)Ha onu bilmiyorum. Benim regl dönemlerim çok sıkıntılı ağrılı geçer hep majezik kullanırım diğerleri geçirmiyor ağrıyı
mutluluk2015 canım beni de izlemeye alır mısın lütfen ?Yavrum 500 cc bile olsa kıyafetle belli olmaz ki..... Özellikle de kazakla hiç belli olmuyor. Çıplakken süper seninkiler.