Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eger firsatiniz varsa regl döneminize denk getirmeyin derim, Benim ikici günüme denk geldi malesef . Hic iyi olmuyo. Alephin demesi gibi insan zaten kendini hasta Gibi hissediyo
Evet benim doktorum da regl öncesi birkaç gün ve reglin ilk günlerinde ameliyat yapmıyormuş çünkü zaten normal halinden biraz dolgun olduğu için yanıltıcı olabiliyormuş dikkat etmeye çalışın kızlar

Eger firsatiniz varsa regl döneminize denk getirmeyin derim, Benim ikici günüme denk geldi malesef . Hic iyi olmuyo. Alephin demesi gibi insan zaten kendini hasta Gibi hissediyo
Evet ya bence de iyi olmaz fakat benim doktorum ameliyata engel değil dedi. Yaptığım hesaplara göre ameliyat günüm adetin 4.-5. Gününe gelebilir mağlesef.... Aman ilk 3 gün olmasında gerisi kolay :)

Arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz ben bayan doktor istiyorum memnun oldugunuz bir bayan doktor var mi bir de fiyat asagi yukari nedir.devlet hastanelerinde olabilenler varmis o nasil oluoyor simdiden tesekkurler

Yardimci olmak isterdim ama devlet hastanesinde yaptirmadim benim ki ozelde oldu

Aaaaa ben de Ankara'da Bi avm de aradım aradıımmmmmm ... Bulamadım.... Tüh yahu, tam memelendim, tam bir yılı doldurdum, tam artık push up giyebilirim dedim, bak sen şu işe:kızgın:peki var mı önerebileceğin, aynı konseptte sütyen satan Bi marka :KK66:
Sporcu sutyeninden sonra ilk nasl sutyene gecis yaptiniz normalmi sungerlimi? Desteklimi

Ben birsey okumustum meme estetigi sonrasi dikis yerine baski olmamasi ve protezde iz olmamasi acisindan bir ay sporcu sutyeni tercih ediliyormus sonrasinda ise balenli sutyen giyiliyormus, pus-up yukari kaldiran veya ortada toplayici sutyenlere iznvermiyoruz diyordu doktor milliyette, protezde yer degisme ve doku kaybina neden oluyormus uzn sure kullanimlarda

Ben 1 paracetamol ve 1 Buscopan kullanıyorum (yada 1 tane Buscopan plus, onun içinde de paracetamol var)
Gerçekten çok işe yarıyor bende. Ama adet sancısı da her ay her ay berbat bişey :KK43: benim bazen adet döneminde migrenim de tutuyor, tam hasta gibi hissediyorum o Zaman :KK43:
Ya benim de öyle bazen işte izin alıp eve gidiyorum. Buscopan hiç işe yaramıyor. Allah'tan migren yok zaten belden aşağısını hissetmiyorum. Aynen hasta gibi oluyorum her ay her ay :KK43:

Sporcu sutyeninden sonra ilk nasl sutyene gecis yaptiniz normalmi sungerlimi? Desteklimi
Can'ım, ben hiç sütyen takmadım açıkcası. Aldıklarımda yumuş yumuş incecik, dantel/ penye, desteksiz, telsiz idi . Genelde sadece atlet giydim. UÇLARI belli olmasın diye de alttaki resimdeki gibi sütyenler taktım.

Kizlaarr daha doktorla bile gorusmedim ama bilinc altima nasil islediyse dun gece ruyamda ameliyat masasina yatiyordum ölüyordum korkudan yahu gercegi nasil olur kim bilir :110:onceden parasi birikmemisti onu dert ediyordum simdi parayi biriktirdim sirf korkudan erteliyorum napicam:110:

image.jpeg
image.jpeg

Ben birsey okumustum meme estetigi sonrasi dikis yerine baski olmamasi ve protezde iz olmamasi acisindan bir ay sporcu sutyeni tercih ediliyormus sonrasinda ise balenli sutyen giyiliyormus, pus-up yukari kaldiran veya ortada toplayici sutyenlere iznvermiyoruz diyordu doktor milliyette, protezde yer degisme ve doku kaybina neden oluyormus uzn sure kullanimlarda
Can'ım benim Dr um 1 sene tel, balen, destek yok demişti.

Kizlaarr daha doktorla bile gorusmedim ama bilinc altima nasil islediyse dun gece ruyamda ameliyat masasina yatiyordum ölüyordum korkudan yahu gercegi nasil olur kim bilir :110:onceden parasi birikmemisti onu dert ediyordum simdi parayi biriktirdim sirf korkudan erteliyorum napicam:110:
Korkacak inan bisey yok. Muhtemelen ameliyathaneye girmeden uyuyacaksın zaten. Ben "bana ne zaman cesaret ignesi vuracaksiniz?" diye sordum. Simdi deyip igne yapti. Bi kac dakika sonra uyumusum.Uyandığımda gogsumdeki agirlik dışında hic bi agrim sızım yoktu. Bir haftayı hafif ağrılarla dinlenerek geciriyosun sonra bitti gitti hayatına yavaşça dönüyosun. Meme ameliyati cok basit bence. Heleki sonrasini görünce:) Benim daha 11. Günüm yine olsa yine olurum dedim hep. Sezeryanin yaninda bu sinek ısırığı oldu benim için... Hic korkma erteleme yaptır gitsin. Kafanda duracağına gögsünde dursun :)

X