Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Zzözlemcim cok güzel olmus , masallah iyi görünüyosun cabuk toparlanmissin , Insallah problemsiz atlatiriz su 6 hafta iyilesme dönemini

Kızlar benim boy 160 kilo 70. Geçen yıl doğum yaptım 25 kilo aldim ama 10 kilo yapisti. Diyeceğim o ki kilo memeyi yutuyor gibime geliyor biraz komik oldu zayiflayip öyle yaptirsam iyi olurdu ama bekleyemedim. 3 hafta oldu yaptirali. 400 cc takilmasina rağmen yine de gözüme küçük gözüküyor. Foto var albümde. Eskiden destekli sutyen kullanıyordum içi dolgun olsun ona bakıyordum. Şimdi ise kıyafetin üstünden eski dolgulu ile duruşu nasılsa 400 luklerle de aynı oldu. Kimse anlamıyor şükür. Gobegimde çok var şu 10 kiloyu verebilirsem onlar ikizler daha büyük görünür mu acaba. Ya varya 3 haftada onlara öyle alistimki inş bişey olmaz

Canım peki yan ne zaman yatabiliyorsun? Birde tam göğüslerin yumuşaması ne kadar süre sonra oluyor?
Dr um " YATABİLDİĞİN Zaman " demişti :KK66:
Yumuşamaya gelince, seninki kasaltı olmadığı için çok kısa sürede pammuk gibi olur. Bu konuda en net bilgiyi @arzum77 verir, çünkü onunki de kas zarı altı idi ve sen gibi dokusu da vardı :KK66: huuu memetör nerdesin :KK66:

kızlar günaydın. bayramın ilk gününden beri bademcik iltihabından 39-40 drc ateşle mahvaldum bugün şükür çokdaha iyiyim iki kez acilde iğne serum ağrı kesicilerfalan yedim şuan 500 lük bi antibiyotik kullanıyorum muhtemelen iki üç dahakullanıcam ameliyat 28 de 18 ine kadar ilaçları kullansam on gün kala bırakmış olurum bu durum amelyat olmamda sorun olurmu çok fazla ilaç kullandım çünkü dr ve yardımcısıda bayram tatilinde arayıp soramıyorumda yine ertelenirmi diye dertlerdeyim nedersiniz arzum77 arzum77 , @Cydnyrella sizce?

kızlar günaydın. bayramın ilk gününden beri bademcik iltihabından 39-40 drc ateşle mahvaldum bugün şükür çokdaha iyiyim iki kez acilde iğne serum ağrı kesicilerfalan yedim şuan 500 lük bi antibiyotik kullanıyorum muhtemelen iki üç dahakullanıcam ameliyat 28 de 18 ine kadar ilaçları kullansam on gün kala bırakmış olurum bu durum amelyat olmamda sorun olurmu çok fazla ilaç kullandım çünkü dr ve yardımcısıda bayram tatilinde arayıp soramıyorumda yine ertelenirmi diye dertlerdeyim nedersiniz arzum77 arzum77 , @Cydnyrella sizce?

Ne oldu bacım böyle sana yaa, soguk birseylermi yedin,dikkat et yavrum kendine,yarın sorarsin arayıp doktorunu
İnşallah bir teslik çıkmaz:dua:

Ne oldu bacım böyle sana yaa, soguk birseylermi yedin,dikkat et yavrum kendine,yarın sorarsin arayıp doktorunu
İnşallah bir teslik çıkmaz:dua:
sorma canım yaa sakınan göze çöp batar derler ya sanırım o hesap oldum inan uçuk olayından beri bir yudum soğuk su bile içmedim vitamin kullanıyorum sevmediğim halde hersabah yumurta yiyorum ben dikkat ettikçe terslikler beni buluyo hiç sevmediğim bi düşünce var acaba bunlar bi uyarımı? diye düşünmekten kendimi alamıyorum artık özelde olsa sanırım bunları dikkate almazlar üniverste hastanesi olduğu için çok sıkıyorlar bu kez de erteler uzun bi tarihe atarlarsa diye korkuyorum offf isyan etmek değil ama valla çok sıkıldım bahtsız bedevilik ten kızlar yaaa

Can'ım çok geçmiş olsun bademdik iltihabını iyi bilirim bir ara ben de sık sık oluyor ve aşırı ateşleniyordum o kadar sık oldu ki doktor bir daha olursa ameliyat olacağımı söyledi ama Nasıl oldu bilmiylrum o gündem beri de hasta olmadım korkudan sanırım :halay: şu an nezleyim ama hafif öksürük de var benim de ameliyatım 27sinde şnşallah iyileşiriz o zamana

Can'ım çok geçmiş olsun bademdik iltihabını iyi bilirim bir ara ben de sık sık oluyor ve aşırı ateşleniyordum o kadar sık oldu ki doktor bir daha olursa ameliyat olacağımı söyledi ama Nasıl oldu bilmiylrum o gündem beri de hasta olmadım korkudan sanırım :halay: şu an nezleyim ama hafif öksürük de var benim de ameliyatım 27sinde şnşallah iyileşiriz o zamana
canım bol bol su iç limon ye ağırlaşmadan toparlanmaya bak nezle grip durumunda anestezi yapılmıyo diye biliyorum aman iyi bak kendine şuara bademcikte benim yılda iki üçkez böyle ağır şekilde tutuyor aldırmak istedim ama dr iki üç kez hasta olmakla bademcikmi alınır diye kovdu beni ama inan tutuncada çok fena yatırıyo üçgün doğrulamıyorum nediyim hakkımızda hayırlısı olsun tuhafıma giden terlememek için evde temizlik bile yapmıyırum bukadar dikkatli davrandığım bi zamanda böyle olmam çok tuhafıma gidiyo

İlaçlarını düzenli kullan bence,özellikle antibiyotiğini yarıda kesme. Hastalık kalırsa sorun olabilir,iyileşirsen sorun olmaz . Bende ameliyat öncesi antibiyotik kullanmıştım. Bir iki gün kala bitmişti. Ama doktorumun asistanına bilgi vermiştim,onun talimatı ile kullandım ilacı. Anestezi doktoruna kullandığım ilaçları,ne kadar kullandığımı ve ne zaman bittiginide söyledim.
Senin daha var tarihine. İlaçlarını kullan doktorunu bilgilendir :KK66:
Geçmiş olsun..

İlaçlarını düzenli kullan bence,özellikle antibiyotiğini yarıda kesme. Hastalık kalırsa sorun olabilir,iyileşirsen sorun olmaz . Bende ameliyat öncesi antibiyotik kullanmıştım. Bir iki gün kala bitmişti. Ama doktorumun asistanına bilgi vermiştim,onun talimatı ile kullandım ilacı. Anestezi doktoruna kullandığım ilaçları,ne kadar kullandığımı ve ne zaman bittiginide söyledim.
Senin daha var tarihine. İlaçlarını kullan doktorunu bilgilendir :KK66:
Geçmiş olsun..
sağol canımm inan içime su serptin canım memetörüm iyiki varsın kızzz valla nekadar çok hayır duamızı alıyon bi bilsen sağol canım herişin güzel gönlünce olsun inşllh hayatın boyunca sanada hep yardım edenlerin zorluklarını kolaylaştıranlar olsun

canım bol bol su iç limon ye ağırlaşmadan toparlanmaya bak nezle grip durumunda anestezi yapılmıyo diye biliyorum aman iyi bak kendine şuara bademcikte benim yılda iki üçkez böyle ağır şekilde tutuyor aldırmak istedim ama dr iki üç kez hasta olmakla bademcikmi alınır diye kovdu beni ama inan tutuncada çok fena yatırıyo üçgün doğrulamıyorum nediyim hakkımızda hayırlısı olsun tuhafıma giden terlememek için evde temizlik bile yapmıyırum bukadar dikkatli davrandığım bi zamanda böyle olmam çok tuhafıma gidiyo

Sakınılan göze çöp batar demişler :)) bizimki de o hesap oldu sanırım. Çocuklar nezle olmjştu onlardan bulaştı sanırım bana kötüsünü atlattım ama geniz akıntısı ve hafif balgamlı öksürük var şimdi de. Ben bademcik durumlarımdan sknra hamile kaldım maaşallah diyeyim bir daha ateşli olarak geçirmedim. Benim de Ateş'im 39lara çıkardı ayakta duramazdım dizlerim bile ağrırdı çok şükür geçti inşallah senşn de geçer .

Canımı sıkan birşey daha oldu ameliyat parası biriktiriyorduk 1200 TL eksik çıkıyor eşim mi yanlış saydı daha önceden Nasıl oldu hiç bilmiyorum :KK43:

sağol canımm inan içime su serptin canım memetörüm iyiki varsın kızzz valla nekadar çok hayır duamızı alıyon bi bilsen sağol canım herişin güzel gönlünce olsun inşllh hayatın boyunca sanada hep yardım edenlerin zorluklarını kolaylaştıranlar olsun
Amiinnnnn.... Öpüyorum çok :KK200::KK15::KK19:

X