- 17 Ağustos 2016
- 103
- 49
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar foto attım gelsin yorumlar
Bende grili olandan almıştım çok rahat gibi ama alt tarafı incecik olduğu için beni çok rahatsız etmişti dikiş yerlerine gelio die korktum heralde :)
Dr um " YATABİLDİĞİN Zaman " demiştiCanım peki yan ne zaman yatabiliyorsun? Birde tam göğüslerin yumuşaması ne kadar süre sonra oluyor?
Bendede bundan var
kızlar günaydın. bayramın ilk gününden beri bademcik iltihabından 39-40 drc ateşle mahvaldum bugün şükür çokdaha iyiyim iki kez acilde iğne serum ağrı kesicilerfalan yedim şuan 500 lük bi antibiyotik kullanıyorum muhtemelen iki üç dahakullanıcam ameliyat 28 de 18 ine kadar ilaçları kullansam on gün kala bırakmış olurum bu durum amelyat olmamda sorun olurmu çok fazla ilaç kullandım çünkü dr ve yardımcısıda bayram tatilinde arayıp soramıyorumda yine ertelenirmi diye dertlerdeyim nedersiniz arzum77 , @Cydnyrella sizce?
sorma canım yaa sakınan göze çöp batar derler ya sanırım o hesap oldum inan uçuk olayından beri bir yudum soğuk su bile içmedim vitamin kullanıyorum sevmediğim halde hersabah yumurta yiyorum ben dikkat ettikçe terslikler beni buluyo hiç sevmediğim bi düşünce var acaba bunlar bi uyarımı? diye düşünmekten kendimi alamıyorum artık özelde olsa sanırım bunları dikkate almazlar üniverste hastanesi olduğu için çok sıkıyorlar bu kez de erteler uzun bi tarihe atarlarsa diye korkuyorum offf isyan etmek değil ama valla çok sıkıldım bahtsız bedevilik ten kızlar yaaaNe oldu bacım böyle sana yaa, soguk birseylermi yedin,dikkat et yavrum kendine,yarın sorarsin arayıp doktorunu
İnşallah bir teslik çıkmaz
Cnnmm izler misin.goremıorumKızlar foto attım gelsin yorumlar
Can'ım çok geçmiş olsun bademdik iltihabını iyi bilirim bir ara ben de sık sık oluyor ve aşırı ateşleniyordum o kadar sık oldu ki doktor bir daha olursa ameliyat olacağımı söyledi ama Nasıl oldu bilmiylrum o gündem beri de hasta olmadım korkudan sanırım şu an nezleyim ama hafif öksürük de var benim de ameliyatım 27sinde şnşallah iyileşiriz o zamanakızlar günaydın. bayramın ilk gününden beri bademcik iltihabından 39-40 drc ateşle mahvaldum bugün şükür çokdaha iyiyim iki kez acilde iğne serum ağrı kesicilerfalan yedim şuan 500 lük bi antibiyotik kullanıyorum muhtemelen iki üç dahakullanıcam ameliyat 28 de 18 ine kadar ilaçları kullansam on gün kala bırakmış olurum bu durum amelyat olmamda sorun olurmu çok fazla ilaç kullandım çünkü dr ve yardımcısıda bayram tatilinde arayıp soramıyorumda yine ertelenirmi diye dertlerdeyim nedersiniz arzum77 , @Cydnyrella sizce?
canım bol bol su iç limon ye ağırlaşmadan toparlanmaya bak nezle grip durumunda anestezi yapılmıyo diye biliyorum aman iyi bak kendine şuara bademcikte benim yılda iki üçkez böyle ağır şekilde tutuyor aldırmak istedim ama dr iki üç kez hasta olmakla bademcikmi alınır diye kovdu beni ama inan tutuncada çok fena yatırıyo üçgün doğrulamıyorum nediyim hakkımızda hayırlısı olsun tuhafıma giden terlememek için evde temizlik bile yapmıyırum bukadar dikkatli davrandığım bi zamanda böyle olmam çok tuhafıma gidiyoCan'ım çok geçmiş olsun bademdik iltihabını iyi bilirim bir ara ben de sık sık oluyor ve aşırı ateşleniyordum o kadar sık oldu ki doktor bir daha olursa ameliyat olacağımı söyledi ama Nasıl oldu bilmiylrum o gündem beri de hasta olmadım korkudan sanırım şu an nezleyim ama hafif öksürük de var benim de ameliyatım 27sinde şnşallah iyileşiriz o zamana
İlaçlarını düzenli kullan bence,özellikle antibiyotiğini yarıda kesme. Hastalık kalırsa sorun olabilir,iyileşirsen sorun olmaz . Bende ameliyat öncesi antibiyotik kullanmıştım. Bir iki gün kala bitmişti. Ama doktorumun asistanına bilgi vermiştim,onun talimatı ile kullandım ilacı. Anestezi doktoruna kullandığım ilaçları,ne kadar kullandığımı ve ne zaman bittiginide söyledim.kızlar günaydın. bayramın ilk gününden beri bademcik iltihabından 39-40 drc ateşle mahvaldum bugün şükür çokdaha iyiyim iki kez acilde iğne serum ağrı kesicilerfalan yedim şuan 500 lük bi antibiyotik kullanıyorum muhtemelen iki üç dahakullanıcam ameliyat 28 de 18 ine kadar ilaçları kullansam on gün kala bırakmış olurum bu durum amelyat olmamda sorun olurmu çok fazla ilaç kullandım çünkü dr ve yardımcısıda bayram tatilinde arayıp soramıyorumda yine ertelenirmi diye dertlerdeyim nedersiniz arzum77 , @Cydnyrella sizce?
Canim hala izlemeye almadın beniKızlar foto attım gelsin yorumlar
sağol canımm inan içime su serptin canım memetörüm iyiki varsın kızzz valla nekadar çok hayır duamızı alıyon bi bilsen sağol canım herişin güzel gönlünce olsun inşllh hayatın boyunca sanada hep yardım edenlerin zorluklarını kolaylaştıranlar olsunİlaçlarını düzenli kullan bence,özellikle antibiyotiğini yarıda kesme. Hastalık kalırsa sorun olabilir,iyileşirsen sorun olmaz . Bende ameliyat öncesi antibiyotik kullanmıştım. Bir iki gün kala bitmişti. Ama doktorumun asistanına bilgi vermiştim,onun talimatı ile kullandım ilacı. Anestezi doktoruna kullandığım ilaçları,ne kadar kullandığımı ve ne zaman bittiginide söyledim.
Senin daha var tarihine. İlaçlarını kullan doktorunu bilgilendir
Geçmiş olsun..
canım bol bol su iç limon ye ağırlaşmadan toparlanmaya bak nezle grip durumunda anestezi yapılmıyo diye biliyorum aman iyi bak kendine şuara bademcikte benim yılda iki üçkez böyle ağır şekilde tutuyor aldırmak istedim ama dr iki üç kez hasta olmakla bademcikmi alınır diye kovdu beni ama inan tutuncada çok fena yatırıyo üçgün doğrulamıyorum nediyim hakkımızda hayırlısı olsun tuhafıma giden terlememek için evde temizlik bile yapmıyırum bukadar dikkatli davrandığım bi zamanda böyle olmam çok tuhafıma gidiyo
Ayy şu grinin kremiyle siyahı var bende gogus uclarım cok belli oldugu icin evde giymek icin almıstım baktım baya rahatlar birer tane daha aldım aynı renklerinden dısardada giyiorum ara sıraCan'ım Bunlarda tel fln hiç bişey yok. Sadece kumaş.
Amiinnnnn.... Öpüyorum çoksağol canımm inan içime su serptin canım memetörüm iyiki varsın kızzz valla nekadar çok hayır duamızı alıyon bi bilsen sağol canım herişin güzel gönlünce olsun inşllh hayatın boyunca sanada hep yardım edenlerin zorluklarını kolaylaştıranlar olsun