Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni yerde oldum sporcu sutyeni ile medical sutyen cok farkli ben medical autyeni yikadigimda bosta kalinca yer cekimi canimi yakiyor diye sporcu aldim ama medicali zor bekliyorum 15 dk dusunun suan azaldi ama yinede bunu takinca rahatliyorum ilk taktigimda iskence gibiydi cok sikiydi atmak istiyordum sonrasinda dr sordm gevsetebilirmiyim diye tamam deyince rahata erdim ve butnlestim sanki kisacasi medical autyen daha siki kumasi ve kopcali toparliyor resmen ama sporcuda kumas daha esnek ve istenilen aikiligi vermiyor hastaneden verileni tercih etmeni oneririm pahali ama degiyor350 tl evet bence de çok fazla,ama sporcu sütyeni değil medikal sütyen almanız lazım dediler kafam karıştı şimdi
Tam olcu veremedikleri icin disrdan alman zor canim 300 derler ona gore alirsin amelyatta 400_ uygun olur uymaz yani sen bilirsin yinede tabi olcu verseler isin kolay tabi , bana 295 uygun gormuslerEvet sizinle konuşmuştuk görüştüm ve randevu aldım. 350 tl dediler eğer başka yerden daha uygun bulabilirsem dışardan alırım diye düşündüm biraz araştırıcam:) size kaç cc yapıldı ?
enim 4 gun azaldi 5 gun gecti gogaumdeki baski bile, odem kaliyor ama gerginlik 4-5 gun geciyor canimGecmis olsun benimde bugun 4.gunum aksamdan beri acayip bi gerginlik hissi var sizin kac gunde gecti acaba agriya baskiya dayaniliyoda bu gerginlik endiselendirdi beni
Benden birşeu yokmuş gibi şuan baski giyti ağırlık gitti sanki geri almışlar gibienim 4 gun azaldi 5 gun gecti gogaumdeki baski bile, odem kaliyor ama gerginlik 4-5 gun geciyor canim
Sadece uyurken ağrıyor çok sanahları şişiyorBenden birşeu yokmuş gibi şuan baski giyti ağırlık gitti sanki geri almışlar gibi
Sizin albümünüz yok mu çok merak ediyorum ben :) bana ne kadar uygun görücek bakalım.. Doktorlar hep sporcu sütyeni taktırıyormuş neden bizimki medikal sütyen aldırtıyor acabaTam olcu veremedikleri icin disrdan alman zor canim 300 derler ona gore alirsin amelyatta 400_ uygun olur uymaz yani sen bilirsin yinede tabi olcu verseler isin kolay tabi , bana 295 uygun gormusler
Bende ayni yerde oldum sporcu sutyeni ile medical sutyen cok farkli ben medical autyeni yikadigimda bosta kalinca yer cekimi canimi yakiyor diye sporcu aldim ama medicali zor bekliyorum 15 dk dusunun suan azaldi ama yinede bunu takinca rahatliyorum ilk taktigimda iskence gibiydi cok sikiydi atmak istiyordum sonrasinda dr sordm gevsetebilirmiyim diye tamam deyince rahata erdim ve butnlestim sanki kisacasi medical autyen daha siki kumasi ve kopcali toparliyor resmen ama sporcuda kumas daha esnek ve istenilen aikiligi vermiyor hastaneden verileni tercih etmeni oneririm pahali ama degiyor
Bana batikon sür dedi seninkiler nasıl oldu memnun musun bana hiç 350cc gibi gelmiyor ya nedense
Bana batikon sür dedi seninkiler nasıl oldu memnun musun bana hiç 350cc gibi gelmiyor ya nedense
Çok saolun cidden burada moral buluyorumBen daha ameliyat olmadım çok bir bilgim yok ama içiniz rahat olsun ben Betus123 ün fotoğraflarını gördüğümde iki ameliyat geçirdi zannetmiştim. İlk ameliyat olduğunda biraz daha küçükmüş fakat daha sonradan büyümüş şu an oturma aşamasında o yüzden üzülmeyin 350 cc göğüs dokunuz olsa da olmasa da küçük bir cc sayılmaz sadece biraz daha bekleyin kendinizi bu kadar üzmeyin
-masal- senin bu ayin 17 si dimi ameliyat öyle hatırlıyorum az kaldı
Çok saolun cidden burada moral buluyorum
Umarım dahada kocaman olur ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Aaa evet sen 2 ameliyt sanmistin degilmi benim böyle oldu diye herkeste aynı sekilde büyümüyor ama sonrasinda kimi kücülmesinden de sikayetci olabiliyor. Kasa tene yapıya baglı. Benim sans oldu birazda. Cok sukur istedigimden de iyi oldu insallah sizlerinde öyle olurBen daha ameliyat olmadım çok bir bilgim yok ama içiniz rahat olsun ben Betus123 ün fotoğraflarını gördüğümde iki ameliyat geçirdi zannetmiştim. İlk ameliyat olduğunda biraz daha küçükmüş fakat daha sonradan büyümüş şu an oturma aşamasında o yüzden üzülmeyin 350 cc göğüs dokunuz olsa da olmasa da küçük bir cc sayılmaz sadece biraz daha bekleyin kendinizi bu kadar üzmeyin
Canım bende 178 ve 58 kiloyım aynenKiyafetle 400 cc olduğu belli değil ama çıplak hali ile büyük ama yinede biraz daha büyük olmasını isterdim boyum 1.74 kilo 58 . :)
Canım ben özelden atıyorum atarım sanadaElacim beni izlermisin albumum var benimde
Prenses eylüll beni iZle bende seni izliyim özelden foto atarım istersen merak ettim 400cc nasıl duruyorCanım bende 178 ve 58 kiloyım aynen
Kıyafetle belli değilde çıplakken banada fazla büyük geliyor