Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarrr ben lasenzadan duoble double push up sütyen kullanıyordum kimse farketmiyordu destekli olduğunu slikon yaptıramayanlar bunlardan alsın desteği en iyi sütyem ve gögüsleri birleştiriyor pentininkinden almıştım la senza kadar iyi değil la senzanin double push up ları baya mütiş ben slikon olmama rağmen yumuşadıktan sonra yine onlardan kullanmayı düşünüyorum açıkcası

ASLA TERLETMİYOR BEN ÇOK TERLEYEN BİRİ DEĞİLİM AMA SÜPER YANİ KISACA

Cahillik işte , sanırım ilk defa görmüştüm o yüzden bilemedim amin amin aminnnn

Malesef artık la senza yok çekildiler, bende çok memnundum..

Tamamdır şimdi anladım çok haklısınız en azından ameliyat fiyatı uygun göze alınabilir medikal sütyen fiyatı. Siz 295 cc den memnun musunuz boyutu nasıl oldu
Ben kilolu biri degilim minyon tipliyim normalde beden olcum 75 yani 75 gore 295 bayga dolgun durdu yuvarlak birde doktor damla demisti onu tercih etmeyip kendi tercihimi yaptigim icin hic pisman degilim cunku damlada asl bu gorseli bulamocaktim ve pisman olucaktim , albumum evet yok

Bana yuvarlak dedi inşallah bende sizin gibi memnun kalırım, o zaman hiç karışmıyım doktora cc olarak hangisini uygun görürse onu yapsın,bende minyonum çok büyük olsun istemiyorum

Ne güzel ya, senin adına Mutlu oldum :))

Benim ameliyatıma 2 ay kaldı
9 ay önce bıraktım emzirmeyi ama bu aralar sol memeden ufak ufak süt geliyor, ameliyata engel değildir bu durum inşallah

Canım foton var mı beni izlemeye alır mıısn merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…