Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim 7. Günüm protez yukarda hala. Kontrole gidemiyorum whatsapptan mesajlasiyoruz doktorla. Foto istiyor surekli. Sutyeni çıkardım bi sure sadece yukardan bant kullan dedi. Yaa bi aksilik falan mı bu :KK43:
Bu arada bana 400 cc takıldı ama ben de dahil herkes daha büyük olabilirdi diyor. Bi de sis hali yani kuculecegini dusunemiyorum...
Canım banada 350cc takıldı çok küçük küçüklüğünden şikayetçiyim beni izker misin bende sana özelden atarım foto

Kızlar bugün 19.gün um ve albüm yaptım bi bakar misiniz bana sağ tarafım daha büyük geldi sanki. Ya da foto çekerken sağ elimi kullandigimdan biraz öne doğru egilmemden de olabilir gibi geldi. Acil yorum istiyorum

Canım banada 350cc takıldı çok küçük küçüklüğünden şikayetçiyim beni izker misin bende sana özelden atarım foto
İzledim ama benim henüz fotom yok. Evime gecemedim, kendi kendime de giyinmeye yeni başladım. En kısa zamanda öncesi sonrası olarak koyucam. Gerci suanki hallerine bakılıp degerlendirilmez ama...
Benim boyum 174 kilom 60. Göğüs altım 78 di ve omuzlarım geniş, üst bedenim uzun olduğundan sanırım göze gelmiyor pek...

Kızlar bugün 19.gün um ve albüm yaptım bi bakar misiniz bana sağ tarafım daha büyük geldi sanki. Ya da foto çekerken sağ elimi kullandigimdan biraz öne doğru egilmemden de olabilir gibi geldi. Acil yorum istiyorum
Album seklinde görünüyor ama ici boş.
Sana diren takılmış mıydı?

Merhaba hanımlar,
Duş ne zaman aldınız? Bana doktorum alabilirsin istediğin zaman dedi ama korkuyorum birşey olur diye fazla sıcak su olmaması lazım dimi? Bugün daha iyiyim birde şu yatıp kalkma işi olmasa biraz batma oluyor.
O bantlar su gecirmiyor ben halen cikarmadim gunde 2kere duş almama ragmen bantlar formunu koruyor buyuzden hemen duş alabilirsin fiskiyeyle yardıma gerek kalmiyo kafanida eğip sampuanlarsın hem öyle rahatliyorki insan su nimet :-)

İzledim ama benim henüz fotom yok. Evime gecemedim, kendi kendime de giyinmeye yeni başladım. En kısa zamanda öncesi sonrası olarak koyucam. Gerci suanki hallerine bakılıp degerlendirilmez ama...
Benim boyum 174 kilom 60. Göğüs altım 78 di ve omuzlarım geniş, üst bedenim uzun olduğundan sanırım göze gelmiyor pek...
Ben çok mutsuzum ikinci haftam ve çok küçük geliuor gözüme

Sağolasın canım. Dimi ayol tek dert kalem olsun :) Allah memislerimize zeval vermesin cumlemizin :KK70:

Kız ben o şalımi ceyizimden çıkardım
Annem canımı yedi o kadar şal yelek ördüm giymiyorsun yazıklar olsun dedi :KK70:
İşe yaradı ama bacım :KK49:
Not: ameliyat olacak arkadaşlar şal alın :)

Sağol canım benim,evet kas üstü kas zarı altı. Rujsuz gezmem valla :KK66:
Ameliyata pembe rujla girdim :)

Amin canım Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Sana ayrıca teşekkür ederim beni çok rahatlattın kafam karışmıştı:KK15::KK19:
Rica ederim Cnm:) güle güle kullan memişlerini :21:[/QUOTE]
Canım benide izler misin sana öZelden foto atarım istersen :)

X