Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Önümde engel kalmadı her şey tamam dediğimde hipotiroid hastasıymışım guatr varmış bunu öğrendim şimdi 1000 tane tetkik yaptırmam gerekiyor
Yine her şey iptal oldu
Herhalde benim kadar bahtsızı yoktur ya artık yorgun düştüm resmen...

Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun inşallah her şey gönlünüzce olur

Önümde engel kalmadı her şey tamam dediğimde hipotiroid hastasıymışım guatr varmış bunu öğrendim şimdi 1000 tane tetkik yaptırmam gerekiyor
Yine her şey iptal oldu

Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun inşallah her şey gönlünüzce olur
Aaaaa cidden mi üzüldümm adına :KK43:

Cok sukur bugun taburcu oldum ev ortami bi haylı zorlayıcı valla hele cocugunuz varsa ameliyat oldum dokunma felan desinizde acı kaçınılmaz oluyor oturma kalkma yardim almadan mumkun digil henuz 6. Gunum olmasina ragmen yurumekte zorlayici daha dikelemedim :KK43: bende durumlar böyle frankestein gibiyim :KK43:
Hilkad kime ameliyat oldun? Ben de yakin zamanda dusunuyorum fakat hala iyilesme sureci hakkinda endiselerim var.

Tutuldum, Boynum sırtım belim o yüzden kollarımı kaldıramıyorum :))) Canım boynumla sırtım tutuk uzaktan öpeyim ben seni :)) :KK48: 9. Günüm, kas altı oldu benim ameliyat, bugüne kadar çekmediğim çile kalmadı, ancak bugün tam anlamıyla iyiyim diyebildim...
Merhaba Gedeb34' bana da gogsumde noduller oldugu icin kas alti onerdi butun doktorlar. Sanirim gogusle temasi daha az oldugu icin daha guvenliymus. Fakat iyilesme sureci daha zor oluyor diye duydum. Ameliyattan 1 hafta sonra ise donmem gerekecek. Nasil gecti senin iyilesme surecin? Cok tesekkurler simdiden

Kızlar gögüslerim sütyenle küçük göründü gözüme şuan 4.günümdeyim 350cc kas altı yapıldı onuzlarım ağrıyor sadece kamburumsu yürüyorum yavaş yavaş dikleşmeue başladım kendimi yormadan ama gögüslerğm sütyensiz daha ve baya büyük duruyır anlamadım gitti valla
Ben de cok buyuk ihtimalle senin gibi kas alti 350cc olucam. Iyilesme surecin nasil gecti? Ne kadar zamanda normal hayatina donebildin? Fotograf paylasabilirsen cok sevinirim.

Yine her şey iptal oldu

Geçmiş olsun canım haşimato ben de de var ve doktor bana doktorundan hormon testleri istedi ama benim durumum kötü değil di haşimato hipotiroit guatr değil dir tiroit in görevi vücuda damar kalp vb organlara oksijen göndermektir haşimato (guatr değildir) guatr tiroidin büyümesi ve sonuç olarak tiroidin operasyon la alınması. Ama senin yani haşimato hipotiroit tam tersi küçülme olur vücudun tiroidi kötü birşey olarak algılaması ve organlar tarafından (antikor) iltihap üretip kelebek şekline olan tiroidin çevresine sarması onu küçültme sine ve yok etmesine denir. Yok olunca da tiroit olmayınca vücuda oksijen gönderen organ olmayınca kimde ciddi sağlık sorunları oluşur bu durumda ömürboyu (eutroxy levotiron) vb ilaç kullanman gerekiyor çok ciddiye alınması gereken bir rahatsızlıktır. Tiroit in yavaş çalışıyor canım ben 10 yıldır haşimato hipotiroit hastasıyım sana bu konu da yardımcı olmayı isterim sende istersen.)

Ben de cok buyuk ihtimalle senin gibi kas alti 350cc olucam. Iyilesme surecin nasil gecti? Ne kadar zamanda normal hayatina donebildin? Fotograf paylasabilirsen cok sevinirim.
Benim bugun 12 gunum sikintisi 3-4 gun 7 gunde baskilarin ve agrilarin hafifler evet haraket kisitligin %100 olmuyor ama 10 gune hersey normale donuyor minik sikintilar disnda

Arkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?

Benim bugün 5. günüm Allaha sükür iyiyim bugün yemek Bile yapabildim. Evin islerini hallettim. Korkulcak hic birsey yok . Hele ki cocugu olmayan arkadaslar, meme estetigi yaptirmaktan hic korkmayin. 1 haftada düzeliyo insan. Ben 3 cocukla Bile cesaret ettim, en kücükleri ikiz, henüz 1 yasindalar. Tabi Dr seciminde dikkatli olmak lazim .

Arkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?
O masajlar çok önemli sakın aksatma naıl derse aynen yap
9 ay oldu halen yapıyorum

Yine her şey iptal oldu

Çok geçmiş olsun. Bu ameliyata tamamen engel bir durum mu???

Olur muuuuu..... Benim Dr un ömür boyu masaj Dedi.

Kızlar gögüslerim sütyenle küçük göründü gözüme şuan 4.günümdeyim 350cc kas altı yapıldı onuzlarım ağrıyor sadece kamburumsu yürüyorum yavaş yavaş dikleşmeue başladım kendimi yormadan ama gögüslerğm sütyensiz daha ve baya büyük duruyır anlamadım gitti valla

Albumun yokmu elacim bende görünmüyor

X