Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay yemin ediyorum beni izlemissin gibi anlatmissin bu durumlarin hepsini birebir hala yasiyorum:super: Hele kayinvalidemgilde kaliyorsam bazen sutyenle bile yatiyorum birden uyandigimda gorur diye.. Nefret ediyorum sirf büyük dursun diye yada giydiğim kiyafet yakissin die destekli sutyen giymekten.. Icime sinmedigi icin rahat rahat gecelik bile giyemiyorum esimin yaninda.. :KK14::KK14:
Aynı bende oyleydim şükür Rabbim yardım etti. Darisi sana ve tüm isteyenlere olsun arkadaşım

Aynen arkadaslar hepimiz aynı şeyleri yaşadık hala yaşıyorum 1 hafta sonra son bulacak kısmet se:dua:
4 yasında kızım var sabah sutyenimi takarken geldi yanıma diyor ki; anneciğim senin memelerin neden küçük :KK70: çocuğun bile dikkatini çekmiş. Az kaldı kızım az kaldı dedim :KK70:
Ayni seyin bende tam tersini yasadim, bende giyinorken arada acip rahatlamak icin korseyi cikariyorum 5 dk falan o sirada buyukckizm geldi 4,5 ysinda olan hep cocuk alisik ya kuck gormeye anne ne kadar buyuk ne olmus dedi hemen nasil giyndim oyleydi kizim diye gecistirdim ge istirdim cunku gizli oldum annem birctek biliyordu yoksa valla reklam ederler:) hastanedede kendimi korurkende hep kollarim agriyor tututlmus usutmusum falan dedim

Bence iyi bir yöntem mesela her doktor bunu yapmak istemiyormus araştırdığım kadarıyla ,zarın altına koymak zormus.
Kas üstü gibi yapay durmuyormus,kas altı gibi zorluğu veya kas kesilmiyormus

Ayy hadi insallah banada oyle der o zaman :) burda yasadigim memleketteki iyi bi plastik cerraha sordum kasustu kesinlikle onermiyorum dedi. Ilerde sarkma ve yapay durma ihtimali cok yuksek dedi :KK43:

Evet kas üstü iyi degil. Ameliyat olup gizleyen arkadaslar, basarili oldunuzmu? Ben de kimseye söylemedim, bi esim biliyo. Henüz kimseyle karsilasmadim, bugün 3.günüm ve hala evdeyim. Kendinizi korurken neler dediniz?

Evet kas üstü iyi degil. Ameliyat olup gizleyen arkadaslar, basarili oldunuzmu? Ben de kimseye söylemedim, bi esim biliyo. Henüz kimseyle karsilasmadim, bugün 3.günüm ve hala evdeyim. Kendinizi korurken neler dediniz?

Tutuldum, Boynum sırtım belim o yüzden kollarımı kaldıramıyorum :))) Canım boynumla sırtım tutuk uzaktan öpeyim ben seni :)) :KK48: 9. Günüm, kas altı oldu benim ameliyat, bugüne kadar çekmediğim çile kalmadı, ancak bugün tam anlamıyla iyiyim diyebildim...

Ay Ben ameliyat oldugum gün cok kötüydüm ertesi Sabah ayaga kalktim. Bide bugün 3.günüm az biraz ev in islerini yaptim. Ama yardimci ilk günlerde sart. Bence ameliyat o kadar korkulcak bisey degil ondan sonrasi cok Daha zor. Ilk 2 hafta. Ama yeterki bir aksilik cikmasin, böylesine raziyim.

Kiz lar fiyatlar nasil ya adana da yaptiran varmi bende oraya babaanneme gidince 1 ay kalacam herkesten habersiz olmak istiyorum Fiat ne kadar acaba:KK54:Insanin özgüveni tavan Yapar Yaaa ISTIYOMMMM :rapci::rapci::rapci:

Ay Ben ameliyat oldugum gün cok kötüydüm ertesi Sabah ayaga kalktim. Bide bugün 3.günüm az biraz ev in islerini yaptim. Ama yardimci ilk günlerde sart. Bence ameliyat o kadar korkulcak bisey degil ondan sonrasi cok Daha zor. Ilk 2 hafta. Ama yeterki bir aksilik cikmasin, böylesine raziyim.
Genel anestezimi oldunuz ve birde kaca yaptirdiniz

Tutuldum, Boynum sırtım belim o yüzden kollarımı kaldıramıyorum :))) Canım boynumla sırtım tutuk uzaktan öpeyim ben seni :)) :KK48: 9. Günüm, kas altı oldu benim ameliyat, bugüne kadar çekmediğim çile kalmadı, ancak bugün tam anlamıyla iyiyim diyebildim...
Tamam Canim Bende öyle derim Ay Benim 10. gününde bayram o zaman a kadar iyilesirim Insallah, Ama günden güne düzelme oluyo Allahima sükür. Sadece bir baski hissediyorum. Oda sanki sütyenden, cikarip atasim geliyo ya

X