Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

1500 cc bak

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar ya şimdi ayşegül hanımın bana söylediği kas zarı altı yöntemi dual plan mı oluyor? Dual plan tam olarak ne yani kavram kargaşası yaşıyorum biraz

Kızlar ameliyattan sonra doktor un taktiği korse spor sudyen ı nekadar sıkı olması gerekiyor.bilen varmi. Benimki normal bir şekilde onden kapanıyor. Goguslerimi sıkıştırmıyor gerci gergin olsa canim acır dayanamayabilirim.
Doğrusu nasıl olması gerekir bilen varmı
?

Kızlar ya şimdi ayşegül hanımın bana söylediği kas zarı altı yöntemi dual plan mı oluyor? Dual plan tam olarak ne yani kavram kargaşası yaşıyorum biraz

Yavrum Ayşegül hanım banada aynı yöntemi söyledi, kas üstü ama zar altına koyuyor.
Senin dediğin yöntem yarısı kas altına yarısı kas üstüne koyuluyor

Dual Plan demek protezin üst kismi kasin altinda alt kismi da gögüsdokusunun altinda.yani komple zaralti degil.
Anladım:110:
Yavrum Ayşegül hanım banada aynı yöntemi söyledi, kas üstü ama zar altına koyuyor.
Senin dediğin yöntem yarısı kas altına yarısı kas üstüne koyuluyor

Sana da mı öyle koycak
Yani iyi bişey mi kötü bişey mi şimdi zar kısmını pek aklım almıyoro_O

Canım bende baştan tedirgin oldum kas üstü kas zarı altı diye ama sonra içime sindi.ker yöntemin kendine göre eksi ve artıları var.
bence bu yöntem orta eksi ve artı olarak

Hem kas zarı altı olması hem de damla koyacak olması beni biraz ürküttü sanki damla olunca içerde döncek falan diye düşünüyorum
Manyak oldum iyice :olamaz:

Hem kas zarı altı olması hem de damla koyacak olması beni biraz ürküttü sanki damla olunca içerde döncek falan diye düşünüyorum
Manyak oldum iyice :olamaz:

İstanbuldasin sanırım sen şansın var başka doktorlarlada görüşsene fikir al,ben İstanbul dışındayim pek şansım olmadı Ayşegül hanımla görüştüm sadece.bana yuvarlak dedi çünkü üst lob çok boş alt biraz dolu

Kizlar ben size birsey daniscam bu carsamba meme protezi yaptircam. Ayin 7sine denk geliyor ama doktorum cuma gunu bayram iznine cikiyor.kontrolerimi kac gunde bir yaptirmam gerekiyor doktorumun 15 gun olmamasi beni nasl etkiler bir bilginiz var mi cok tedirgin ve hecanliyim

Lutfen bna yardimci olun yani doktorum 16 gun olmucak bnm ameliyatimdan sonra . Carsamba olup cuma kontrolune tekrar gidicem ama ondan sonra 16 gun yok bnm icin bi yan etkisi olur mu

X