Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dual Plan demek protezin üst kismi kasin altinda alt kismi da gögüsdokusunun altinda.yani komple zaralti degil.Kızlar ya şimdi ayşegül hanımın bana söylediği kas zarı altı yöntemi dual plan mı oluyor? Dual plan tam olarak ne yani kavram kargaşası yaşıyorum biraz
Sok olmayin kizlar 2500 cc Bile var bakin
Kızlar ya şimdi ayşegül hanımın bana söylediği kas zarı altı yöntemi dual plan mı oluyor? Dual plan tam olarak ne yani kavram kargaşası yaşıyorum biraz
AnladımDual Plan demek protezin üst kismi kasin altinda alt kismi da gögüsdokusunun altinda.yani komple zaralti degil.
Yavrum Ayşegül hanım banada aynı yöntemi söyledi, kas üstü ama zar altına koyuyor.
Senin dediğin yöntem yarısı kas altına yarısı kas üstüne koyuluyor
Buda 800 cc
Anladım
Sana da mı öyle koycak
Yani iyi bişey mi kötü bişey mi şimdi zar kısmını pek aklım almıyor
Canım bende baştan tedirgin oldum kas üstü kas zarı altı diye ama sonra içime sindi.ker yöntemin kendine göre eksi ve artıları var.
bence bu yöntem orta eksi ve artı olarak
Hem kas zarı altı olması hem de damla koyacak olması beni biraz ürküttü sanki damla olunca içerde döncek falan diye düşünüyorum
Manyak oldum iyice
Bu ne yaaa bu kadarıda iğrenç benceSok olmayin kizlar 2500 cc Bile var bakin
Bende korkuyorum dönermi diye ama inş böyle şeyler olmaz...Hem kas zarı altı olması hem de damla koyacak olması beni biraz ürküttü sanki damla olunca içerde döncek falan diye düşünüyorum
Manyak oldum iyice
Cnmm gozlemledığim kadarıyla kas zarı altı kas altına göre daha sağlıklı bur yontemmiş.kas altında kas kesıluomş cunkuHem kas zarı altı olması hem de damla koyacak olması beni biraz ürküttü sanki damla olunca içerde döncek falan diye düşünüyorum
Manyak oldum iyice