Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm muhtemelen sana duphalac die Bi şurup verdiler.ben de 5 gün wc ye çıkamamıştım.duphalac şurubu günde 3 defa içtim 35 cc kadar ondan sonra yapabildim.18.75 ₺ şurubun fiyatı Dr una sorup al bence :)
evet canim surup verdiler aksam gene fayda etmedi en son tekrar lama verildi onla ciktim sukur wc ye

Ewet dr un yorumlarını okudum cidden herkes övmüs kusura bakma cok soruyorum ama birtek sen adanadasin galiba cnm..hastaneyi kim seçiyor balcalida gorunuyor dr..suan agri durumun nasil ameliyattan sonra ne zaman sudyeni cikarmaya izin veriyor
Dr Balcalı da çalışıyor evet ama ozel muayenehanesi de var barlar sokağında istasyon Karşısı bilirsin. Gidecek olursan tam adresi söylerim. Ağrım şuan var elbet. Hala zorlanıyorum 9. Gün. Özellikle sirtim çok ağrıyor. Uzanmasam mahfoluyorum.ama ilk günlerdeki gibi değil. Buna şükür. Sutyeni 1 ay takacsksin dedi ama arada açık rahatlamama da izin verdi. Memisler buyuyunce sutyensiz dolaşmak ne güzel bi duyguymus. Eskiden evde yazın sıcağında küçük memislere sütyen takmadan durduğum vakitlerde birden kapı çalar bi komşu kahveye gelir yada bişey lazımdır onu ister goguslerimin kucuklugunu girmesinler diye hep kapı ardına saklanır yada içeri buyur ettiysem bi dk sonra geliyorum diyip kostur kostur sütyen takmalar. ..OFF nerden aklıma geldiyse. Ama cidden hepimizin illaki yaşadığı bi durumdur. Şimdi Allah nasip ederse şu sporcu sutyeni çıktığı vakit gerine gerine gezecem. Ay nasılda zoruma gitmiş Allah im.neyse canım laf lafı açtı konu dışına çıktım affola. Yine sorarsin merak ettiklerini ok

Dr Balcalı da çalışıyor evet ama ozel muayenehanesi de var barlar sokağında istasyon Karşısı bilirsin. Gidecek olursan tam adresi söylerim. Ağrım şuan var elbet. Hala zorlanıyorum 9. Gün. Özellikle sirtim çok ağrıyor. Uzanmasam mahfoluyorum.ama ilk günlerdeki gibi değil. Buna şükür. Sutyeni 1 ay takacsksin dedi ama arada açık rahatlamama da izin verdi. Memisler buyuyunce sutyensiz dolaşmak ne güzel bi duyguymus. Eskiden evde yazın sıcağında küçük memislere sütyen takmadan durduğum vakitlerde birden kapı çalar bi komşu kahveye gelir yada bişey lazımdır onu ister goguslerimin kucuklugunu girmesinler diye hep kapı ardına saklanır yada içeri buyur ettiysem bi dk sonra geliyorum diyip kostur kostur sütyen takmalar. ..OFF nerden aklıma geldiyse. Ama cidden hepimizin illaki yaşadığı bi durumdur. Şimdi Allah nasip ederse şu sporcu sutyeni çıktığı vakit gerine gerine gezecem. Ay nasılda zoruma gitmiş Allah im.neyse canım laf lafı açtı konu dışına çıktım affola. Yine sorarsin merak ettiklerini ok
Ay yemin ediyorum beni izlemissin gibi anlatmissin bu durumlarin hepsini birebir hala yasiyorum:super: Hele kayinvalidemgilde kaliyorsam bazen sutyenle bile yatiyorum birden uyandigimda gorur diye.. Nefret ediyorum sirf büyük dursun diye yada giydiğim kiyafet yakissin die destekli sutyen giymekten.. Icime sinmedigi icin rahat rahat gecelik bile giyemiyorum esimin yaninda.. :KK14::KK14:

Bikac saat once ameliyattan çıktım. Samet Hariri meme altı kesisi, kas altı, h prf, 400cc koymus. Biz 375 gibi dusunuyoduk ama orda 400 ü daha cok begenmisler. Öyle yani... Kendimi ayna karşısında gormek icin sabirsizlaniyorum:)
Çok çok geçmiş olsunn darısı bizlere inşş :)

Ay yemin ediyorum beni izlemissin gibi anlatmissin bu durumlarin hepsini birebir hala yasiyorum:super: Hele kayinvalidemgilde kaliyorsam bazen sutyenle bile yatiyorum birden uyandigimda gorur diye.. Nefret ediyorum sirf büyük dursun diye yada giydiğim kiyafet yakissin die destekli sutyen giymekten.. Icime sinmedigi icin rahat rahat gecelik bile giyemiyorum esimin yaninda.. :KK14::KK14:

Aynen arkadaslar hepimiz aynı şeyleri yaşadık hala yaşıyorum 1 hafta sonra son bulacak kısmet se:dua:
4 yasında kızım var sabah sutyenimi takarken geldi yanıma diyor ki; anneciğim senin memelerin neden küçük :KK70: çocuğun bile dikkatini çekmiş. Az kaldı kızım az kaldı dedim :KK70:

Kızlar şimdi mesaj geldi doktorumun asistanından;
"Ameliyata son 1 hafta kala asprin gibi kan sulandırıcı ilaçlar,vitamin,bitki çayı alınmayacak.
Ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç kullanmanız gerekirse mutlaka bize haber verin.
Ameliyata son 3 gün kala alkol ve sigara tüketimi bırakılmalıdır.
Ameliyat ödemesi sadece nakit olarak alınıyor kredi kartı banka kartı havale geçmemektedir."
Sigara işi canımı sıktı :KK51::KK51:
O msjdan sonra ben daha cok içtiğimi farkettim :KK70: kendime geldim 1 saat sonra fln bahceye inip içtim saat başı aşşağıdaydım hemşireler kızgın surat yapıyodu :KK70: Kalan diğer yasakların hiçbiri bende yoktu zaten
Nezaman ameliyat hayırlısıyla balım takipte olamadım buaralar pek

Gunaydın bugun 5. Gün dunden bi farkı yok pansuman serum ve direnler hala dolmaya devam ediyor muhtemelen bu hafta cikamicam ben :KK43:

Evet dogal olmasi cok önemli. Ama illaki büyük implant oldugunda dogal olamaz diye bisey yok. Sanki böyle bir Imaj olusmus. Benimkiler mesela hem büyük ayni zamanda cok dogal olmus.
Inanamiyorum 650 cc mi takıldı:) oyle bi protez oldugunu bile bilmiyodum. Vuuu:)
Ben 174 cm 60 kiloyum, yüzücü omuzlarım var ona rağmen 400 cc cok mu acaba diye düşünüyorum:)

Hortumlu kan torbalari 4 tane takildi bana onlarla geziyorum ameliyat olan cogu hastaya takilir
en ameliyattan bikaç saat sonra hasta bakıcıların yardımıyla tuvalete giderken oturup kalkarken acıdan kalkmak istemiyorum diyip aglıcak gibi oluodum bana hasta bakıcı ne kdar dogru bilmiyorum belki de bana moral vermek icin siz bide karın germe ameliyatını görseniz bu onun yannda bişey deil onda kalkmak daha zor demişti :cry: Allah yardımcın olsun canım bi an önce toparlarsın ve bu günler geride kalır insallah:dua::KK36:

en ameliyattan bikaç saat sonra hasta bakıcıların yardımıyla tuvalete giderken oturup kalkarken acıdan kalkmak istemiyorum diyip aglıcak gibi oluodum bana hasta bakıcı ne kdar dogru bilmiyorum belki de bana moral vermek icin siz bide karın germe ameliyatını görseniz bu onun yannda bişey deil onda kalkmak daha zor demişti :cry: Allah yardımcın olsun canım bi an önce toparlarsın ve bu günler geride kalır insallah:dua::KK36:
Amin canim benim hic kolay degil karin germe o torbaların bide bagra bagta cıkartilmasi var simdi o korku saldi icime :KK43:

Inanamiyorum 650 cc mi takıldı:) oyle bi protez oldugunu bile bilmiyodum. Vuuu:)
Ben 174 cm 60 kiloyum, yüzücü omuzlarım var ona rağmen 400 cc cok mu acaba diye düşünüyorum:)
Canim Benim Daha ne büyüklükte protezler var cidden bilmiyomusun

X