Senin amelyatinin ustunden ne kadr zaman gecti, uzn sure once olan arkadaslarin bilgisine ihtiyac duyucam ne kadr zaman sonra yan yatabildinizValla ben ameliyat sabahına kadar içmiştim ama siz beni örnek almayın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin amelyatinin ustunden ne kadr zaman gecti, uzn sure once olan arkadaslarin bilgisine ihtiyac duyucam ne kadr zaman sonra yan yatabildinizValla ben ameliyat sabahına kadar içmiştim ama siz beni örnek almayın kızlar
Ben ameliyat olmadım ama majezik çok iyi bir ağrı kesicidir. Onu alabilirsin.. Tez zamanda iyileş geçsin ağrılar inşşMerhaba arkadaşlar
Bugün 7.günüm.bugün çok ağrım var. Agrı kesici olarak kullandiginiz ve İyi gelen ilaclarinizin adını yazabilirmisiniz.
Doktor parol verdi ancak ağrımı geciemiyor apranax iç dedi oda etki etmiyor (
Valla heralde bende içerim öncesi ve sorası kutlama şartValla ben ameliyat sabahına kadar içmiştim ama siz beni örnek almayın kızlar
Mentor kullandi kuzu
Sor sor aklinda hic soru kalmasinn
Mersinden gelen arkadaşımin selami var dermisin bidee
sor tatlım sor işleri ne bunun için ödüyoruz bi dünya parayı aklına takılan be varsa sorki sonra ahh vahh tühh keşke şunuda öğrenseydim deme maddi sorununun çözülmesinede çok sevindim buarada ne demişler gün doğmadan neler doğar hayırlısı olsun inşllh hakkında tatlım
Cokk sewındmm cnnm ya..tek tek gıdıosnz darısı bana ınssllhh
Gecmis olsun cnm bu arada cvp verdigin icin cok tesekkur ederim.. Biraz anlatirmisin cnm ilk muayene icin ucret aliyormu hangi hastanede agrin varmi nasil bi süreçten geçtin cok merak ediyorum simdiden heyecan yaptimBende geçen hafta adana da erol kesiktasa yaptırdım canım. Fiyat 6500
Bende doktorla pazarlık yapmıstım tamam bişe yiyip içmicem ama hastaneye gelmeden 1 tane sigara içebilir miyim diye Beni de örnek almayınKızlar şimdi mesaj geldi doktorumun asistanından;
"Ameliyata son 1 hafta kala asprin gibi kan sulandırıcı ilaçlar,vitamin,bitki çayı alınmayacak.
Ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç kullanmanız gerekirse mutlaka bize haber verin.
Ameliyata son 3 gün kala alkol ve sigara tüketimi bırakılmalıdır.
Ameliyat ödemesi sadece nakit olarak alınıyor kredi kartı banka kartı havale geçmemektedir."
Sigara işi canımı sıktı
Netten numarasini bulup aradım dr uma da bu forumu inceleyerek karar verdim. Birkaç kişi önermiş memnunmus. Aradım hemen randevu aldım hiç ücret vermedim. Zaten gittikten iki gün snr hastaneye yonkendirdi tahliller yapıldı ondan da ücret almadı. Mamografi kan testi ultrason Vs. Özel hastası olunca ordan bi çalışana yönlendirdi adam fir döndü etrafımda. Normade günlerce sonuç bekleniyor özellikle mamografide. Neyse o gün hastaneden özel muayenehanesine gittim sonuçlar temiz ok dedi yarın gel ameliyatını yapalım dedi. Snrasi da olduk bitti gitti bugün 8. Gunum. Umarım yardimci olabilmisimdir. Allah gönlüne göre versin. Durumun el veriyorsa mutlaka yaptır yaşım 36 keşke daha önce ysotirsaydim diyorumGecmis olsun cnm bu arada cvp verdigin icin cok tesekkur ederim.. Biraz anlatirmisin cnm ilk muayene icin ucret aliyormu hangi hastanede agrin varmi nasil bi süreçten geçtin cok merak ediyorum simdiden heyecan yaptim
Ben ameliyat gecesi yeme içmeyi en son sigarami içerek bıraktım birtek ameliyat günü içmedim ama ertesi gün taburcu olur olmaz yaktım 8. Günüm hala Full time devam. Ha bunuda canını sıkma diye yazıyorum yoksa sigara. ...iykkkkk keşke icmesek ama napalım iciyoz. Yani ben iyiyimKızlar şimdi mesaj geldi doktorumun asistanından;
"Ameliyata son 1 hafta kala asprin gibi kan sulandırıcı ilaçlar,vitamin,bitki çayı alınmayacak.
Ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç kullanmanız gerekirse mutlaka bize haber verin.
Ameliyata son 3 gün kala alkol ve sigara tüketimi bırakılmalıdır.
Ameliyat ödemesi sadece nakit olarak alınıyor kredi kartı banka kartı havale geçmemektedir."
Sigara işi canımı sıktı
valla başını şişirdim gerçekten de yalnız inanılmaz şeker gibi bi insan, ve bana da sana yaptığından yapacak yani kas altı değil benimki de. ilk tereddüt ettim ama boşuna kasını kesemem hem de spor yapıyormuşsun yazık olur onun yerine kas zarı altına koyucam dedi 300 küsür ccleri deneyecekmiş ama 290a inmicem gibi gözüküyor dedi.
selamını da ilettim tabii ki o da selam söyledi karşılık olarak
sordum sordum zaten hiç çekinilecek bir insan değilmiş ya sanki 100 yıldır tanıyormuşum gibi hissettim sanki evimdeymişim gibi
inşallah tatlım hepimiz sağlıkla güzel memelere kavuşalım sağlıkla yaşayalım onlarla başka bir şey istemiyorum vallahi
Evet ya o videosunu gördüm gerçekten ameliyat izi yok gibiydi ben göremedim yani
Eli hafifse çok iyi normalde hiç korkmuyodum gayet cesaretliydim şuan resmen tırsmaya başladım ciddiye binince hatta şuan yoldayım gidiyorum görüşmeye ayşegül hanıma...
Bir sürü şey sorcam ona sıkmak da istemiyorum şimdi bıdı bıdı yapıp. Hangi marka silikon kullandı sende acaba
Hangi hastanede oldu cnm kas altimi yaptı ameliyat ne kadar sürdü agrin sizin ne durumda ben 28 yaşındayım 2 doğum yaptim tam bi arastirma durumundayim maddi durumumu ayarladigim an baslamak istiyorumNetten numarasini bulup aradım dr uma da bu forumu inceleyerek karar verdim. Birkaç kişi önermiş memnunmus. Aradım hemen randevu aldım hiç ücret vermedim. Zaten gittikten iki gün snr hastaneye yonkendirdi tahliller yapıldı ondan da ücret almadı. Mamografi kan testi ultrason Vs. Özel hastası olunca ordan bi çalışana yönlendirdi adam fir döndü etrafımda. Normade günlerce sonuç bekleniyor özellikle mamografide. Neyse o gün hastaneden özel muayenehanesine gittim sonuçlar temiz ok dedi yarın gel ameliyatını yapalım dedi. Snrasi da olduk bitti gitti bugün 8. Gunum. Umarım yardimci olabilmisimdir. Allah gönlüne göre versin. Durumun el veriyorsa mutlaka yaptır yaşım 36 keşke daha önce ysotirsaydim diyorum
Cnm benim bildigim kadarı ile majezik adet sancısı için iyi geliyor amaBen ameliyat olmadım ama majezik çok iyi bir ağrı kesicidir. Onu alabilirsin.. Tez zamanda iyileş geçsin ağrılar inşş
Bu kadar zor mu cnm yaBugun. 4 gun agrilar aynen devam ediyor direnlerin 2si bugun alincak ikisi yarin muhtemelen yarin taburcu olucam buraya kadar tmm hanimlar ben ameliyata girecegim gunde dahil hala buyuk abdesimi yapmadim 5 gundur yok bana dun surup veediler ama yine etki etmedi ameliyata girmeden lama verildi lakin oda bosa gitti napcam bilmiyom
canim ben karin germe ve meme ameliyati oldum ikisi cok zor tabiki sadece meme olanlar 2 gunde toparlaniyorlar iki ameliyat bunyeye agir tabiki yinede cok sukurBu kadar zor mu cnm ya
Bugun. 4 gun agrilar aynen devam ediyor direnlerin 2si bugun alincak ikisi yarin muhtemelen yarin taburcu olucam buraya kadar tmm hanimlar ben ameliyata girecegim gunde dahil hala buyuk abdesimi yapmadim 5 gundur yok bana dun surup veediler ama yine etki etmedi ameliyata girmeden lama verildi lakin oda bosa gitti napcam bilmiyom
Kayisi kurusu yedim hatta hergun kayisi suyu iciyorum canim ama nafileAntibiyotikler yüzünden mi acaba onlar genelde kabız yapıyor ben de bundan korkuyorum biraz
Şöyle kuru kayısı, incir falan yesen veya zeytinyağı içsen 1 kaşık belki etki eder