bende doku yok o yuzden tereddütteyim :/
benim de göğüs dokum yok denecek kadar azdı. dual plan tekniği ile damla protez uygulandı. göğüs biçimi nasılsa, benim göğüslerim de öyle. moderate profildi. badem arkadaşımızın high profil, Onun göğüsleri de çok doğal. kesinlikle ameliyat olmuş demezsin.
doktor bana high profil dedi ama net cc söylememesi falan ne bilim ne yapsam bilemiyorum :/
ameliyat esnasında deneyip bakacağı için bu konuda bilgi vermemesi normal. şu cc ler arası demiştir mutlaka.
kafan karışık bir biçimde ameliyata girme arkadaşım. istediğin biçimi ve boyutu doktoruna iyi anlattığından emin ol. ötesi çok da zor değil inan.
kızlar ben dün bir doktorla daha görüştüm ilk görüştüğüm doktorla söyledikleri arasında fark vardı.Doktora ısındım iyi davrandı ama kafamda soru işaretleri kaldı ya pişman olursam diye düsünüyorum..
Dün gittiğim doktor;
damla protez
mentor marka
pütürlü yüzeyli
kas altı yöntem
CC söylemiyorum ameliyat sırasında hosuma hangisi giderse onu yapıcam üstündeki sütyen gibi duracak dedi.
Üstümdeki sütyen 75B sürekli onu takıyorum zaten büyük duruyor diye.
yani ortalama 250-300 cc arası bir şeydir galiba fazlası vücuduna çok komik durur ağrıların vs. olur dedi.
Damlada dekolte güzel durmuyor öyle biliyorum dedim oda yuvarlakta aslında öyledir tek bir taraf şişkindir daha çok damlada üstlerde dekolteli durur dedi kafam karıştı..
bundan aylar önce görüştüğüm doktorsa
oda galiba mentor kullanıyordu cünkü haberlerde cıkan markayı kullanmıyorum güvenebilirsiniz dedi.
250-280 gibi cc söylemisti
yuvarlak olacak dekolte acısından güzel durması icin demisti
80 B cup olacak sekilde yapılacak demisti
kas altı yöntem söylemisti oda
ne yapsam bilemedim ilk tercih ettiğimemi ameliyat olsam yoksa bu yeni doktorumamı? ikiside cana yakınlar ama sonucunda pisman olmak istemiyorum ilk görüştüğüm doktorla tekrar bir görüşme yapıcam bir kaç ay sonra tam CC öğrenebilmek icin beni en cok korkutan damla protezin sekli ne yapsam bilemedimm
canım damla protez konusunda hiç endişeli olma ben de damla protez var ve çok güzel bir göğüs dekoltem var görenler bilirler.. yuvarlak kullanılanlar da memnunlar..Seçimine doktorunla birlikte sen karar ver
tesekkur ederim ablalarım :) ben yuvarlak istiyorum istediğim görüntü yuvarlak ve high profil yuvarlakta var.İlk görüşmeye gittiğim doktorumla yakın zamanda tekrar görüsmeyi düsünüyorum onunla net CC konusucam ve yuvarlağı kendisi önermişti bana büyük ihtimal ilk görüştüğüm doktorla anlasırsam ona olucam damla bana uzak geliyor nedense ...
Bir bilgi daha..Hıgh Profilin tabanı en dar olan protezdir.Genllikle zayıf,gögüs yapısı geniş olmayan bayanlarda kullanılır.Büyüklügünü genişligine degil ileriye dogru verir..Bilmem anlatabildimmiModerate,Moderate Plus,Hıgh Profil ve Ultra Hıgh Profil diye çeşitleri var.Senin gögüs genişligine,çapına hangisi uygun olursa doktorun onu tercih edecektir..
Fikrinizi yazabilirsiniz fakat kendinizi örnek veremezsiniz.......Arkadaşımıza söylenen yöntemle size uygulanan yöntem çok farklı.Aynı protez şekli olsa bile sizde duracagı gibi durmayacak,sonuç çok farklı olacaktır haliyle.Lütfen dogru bilgilendirmelerle paylaşım yapın.Herkesin vücudu,gögüs şekli ayrı..
Tienen adlı arkadaş; bir önceki mesajında damla protez hakkında çekingem var demiş, nasıl duracağı hakkında korkularım var demiş, badem10 rumuzlu kişi de cevap vermiş, "bende var, sandığın gibi kötü durmuyor güzel duruyor" mealinde. Burda yöntemle ilgili bir şey zaten söylememiş. Siz neden herşeyi manipüle ediyorsunuz ben onu anlayamıyorum. Silikonla alakam yok, bir arkadaşım için bakıyorum öylesine ama beni bile gerdiniz. Resmen yüzyıl savaşları var, ben bu kadar yıldım, burada kendileri için araştırma yapan insanlar kurdeşen dökmüşlerdir herhalde. Kimseye ne söyleyeceğini ben öğretemem ama kimse de diğerini parmakla gösterip onu yapamazsın bunu yapamazsın şeklinde uyaramaz sanırım?!
kafama yatması gerekiyor soru isaretleriyle ameliyata girmek istemiyorum zaten :/ sana kaç cc konuldu?
Hemen cevap vereyim; evet kendisidir, bu forumu da ameliyattan sonra buldum; burnum da güzel mi? hım, değil sanırım, idare ediyorum.(bunu yazdığım mesajları inceleseydiniz az buçuk, görebilirdiniz, hatta bence siz ona ameliyat olmayın şeklindeki mesajlarımı da görürdünüz o zaman. O kadar vaktiniz yokmuş belli, sadece insan yaftalayacak kadar vaktiniz varmış) .Kendisinin silikonda iyi olduğunu da buradaki yorumlardan öğrendim (fotolar vardı ofiste, onlar on numara duruyordu da her doktor iyisini seçer koyar herhalde); ama senin doktor yapıyorsa ona gideyim diyen çok sevdiğim iki arkadaşıma git ol demeden önce buraları bir okuyayım dedim. Yanlış yapmışım belli.
Açıklaya açıklaya yazdım ancak sizler için yeterli olur mu bilemiyorum. Bu arada olay neymiş onu da öğrenmiş oldum sizin sayenizde, sağolun.
Bilmem, o sonuna koyduğun smileynin anlamını tam bilmiyorum, gülen dalga geçen bir şey olarak tanımladım. Öyle olunca ayrıca alakasız lank diye sen şunun hastası mısın diye sorunca başka da anlam çıkaramadım. Zaten ben burda olanların tam saçmalık olduğunu, ne x doktora ne y doktora yaradığını düşünüyorum. Hatta ben bu forumla doktor seçecek olsam hepsini elerdim, kurunun yanında yaş da yanar ama yapacak bir şey yok. İnsanlar gitsinler tanıdık o bu, gerçek referans yöntemiyle doktor bulsunlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?