Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende doku yok o yuzden tereddütteyim :/

benim de göğüs dokum yok denecek kadar azdı. dual plan tekniği ile damla protez uygulandı. göğüs biçimi nasılsa, benim göğüslerim de öyle. moderate profildi. badem arkadaşımızın high profil, Onun göğüsleri de çok doğal. kesinlikle ameliyat olmuş demezsin.

doktor bana high profil dedi ama net cc söylememesi falan ne bilim ne yapsam bilemiyorum :/

doktor bana high profil dedi ama net cc söylememesi falan ne bilim ne yapsam bilemiyorum :/

ameliyat esnasında deneyip bakacağı için bu konuda bilgi vermemesi normal. şu cc ler arası demiştir mutlaka.
kafan karışık bir biçimde ameliyata girme arkadaşım. istediğin biçimi ve boyutu doktoruna iyi anlattığından emin ol. ötesi çok da zor değil inan.

kafama yatması gerekiyor soru isaretleriyle ameliyata girmek istemiyorum zaten :/ sana kaç cc konuldu?

Canım bir önceki sayfada bir foto paylaştım.Bu fotoda damla protez ile yuvarlak protezin nasıl durdugunu,nasıl bir dekolte verdigi apaçık görünüyor.Senin için tekrar ekliyim fotoyu,bak
Şimdi sana söyleyecegim şey şu..Bu fotoda hangi görüntü senin istedigin biçimde?? Damla protezin verdigi görüntümü yoksa yuvarlak protezin verdigi görüntümü?? Forumda herkes kendi sonucunu paylaşır..Unutma senin vücudun,gögüs şeklin onlar gibi degil,farklı...Bu yüzden öncelikle senin kafanda bazı şeylerin netleşmesi gerekiyor.Sonra doktorla yapacagın görüşmede senin düşüncelerine uyan sonuçlar çıkınca zaten kararını vermiş olacaksın.Senin ameliyat olacagın doktora bizler degil sen karar vereceksin.İçine sinen doktoru sen tercih edeceksin Bu arada bir ekleme yapiyim.Kas altına koyulan yuvarlak protez kasın üstten yapacagı baskı nedeniyle zaten damla gibi bir şekli alır..Yusyuvarlak durmaz bu yüzden.Yani kas altına damla protez kullanılması çok nadir durumlarda oluyor..10 Doktor gitseniz 8 i size bu cevabı verir.Kas altına en çok kullanılan protez bu yüzden Yuvarlak protezdir..

Son düzenleme:
canım damla protez konusunda hiç endişeli olma ben de damla protez var ve çok güzel bir göğüs dekoltem var görenler bilirler.. yuvarlak kullanılanlar da memnunlar..Seçimine doktorunla birlikte sen karar ver

Fikrinizi yazabilirsiniz fakat kendinizi örnek veremezsiniz.......Arkadaşımıza söylenen yöntemle size uygulanan yöntem çok farklı.Aynı protez şekli olsa bile sizde duracagı gibi durmayacak,sonuç çok farklı olacaktır haliyle.Lütfen dogru bilgilendirmelerle paylaşım yapın.Herkesin vücudu,gögüs şekli ayrı..

acıkcası ben damla ve kasaltını pek bı bagdastıramadım..
zaten kasaltında protez bıras ezılıyo kı damlanın ustu dar nasıl bısey olur dusunemedım..
sen arastır bı kac cerrahla daha gorus karar vermen kolaylasır.

kaszarı altı kasustune yakın bır yontem oldgu ıcın protez cok baskı almıyo ama
kasaltı cok farklı.. ve ılk defa kasaltına damlayı duyuyorum.
mesela miks dıye bı arkadas vardı meme dokusuda vardı ve kasustu damla kullanıldı cok guzel bır sonuc aldı
ama dedıgım gıbı meme dokusu vardı ve kasustuydu..
kararı sen vereceksın ama ıyı arastrmadan amelıyat olmamanı onerırım.

Son düzenleme:
tesekkur ederim ablalarım :) ben yuvarlak istiyorum istediğim görüntü yuvarlak ve high profil yuvarlakta var.İlk görüşmeye gittiğim doktorumla yakın zamanda tekrar görüsmeyi düsünüyorum onunla net CC konusucam ve yuvarlağı kendisi önermişti bana büyük ihtimal ilk görüştüğüm doktorla anlasırsam ona olucam damla bana uzak geliyor nedense ...

Bir bilgi daha..Hıgh Profilin tabanı en dar olan protezdir.Genllikle zayıf,gögüs yapısı geniş olmayan bayanlarda kullanılır.Büyüklügünü genişligine degil ileriye dogru verir..Bilmem anlatabildimmi Moderate,Moderate Plus,Hıgh Profil ve Ultra Hıgh Profil diye çeşitleri var.Senin gögüs genişligine,çapına hangisi uygun olursa doktorun onu tercih edecektir..

bunu bilmiyordum ama en son görüştüğüm damla protez diyen doktor high profil demisti bende zayıfım zaten daracığım diye belki öyle demistir :)

Tienen adlı arkadaş; bir önceki mesajında damla protez hakkında çekingem var demiş, nasıl duracağı hakkında korkularım var demiş, badem10 rumuzlu kişi de cevap vermiş, "bende var, sandığın gibi kötü durmuyor güzel duruyor" mealinde. Burda yöntemle ilgili bir şey zaten söylememiş. Siz neden herşeyi manipüle ediyorsunuz ben onu anlayamıyorum. Silikonla alakam yok, bir arkadaşım için bakıyorum öylesine ama beni bile gerdiniz. Resmen yüzyıl savaşları var, ben bu kadar yıldım, burada kendileri için araştırma yapan insanlar kurdeşen dökmüşlerdir herhalde. Kimseye ne söyleyeceğini ben öğretemem ama kimse de diğerini parmakla gösterip onu yapamazsın bunu yapamazsın şeklinde uyaramaz sanırım?!

primaprima siz burun estetiği oldunuz ve doktorunuz Barış Çakır mı ? sadece merak ettim de

Hemen cevap vereyim; evet kendisidir, bu forumu da ameliyattan sonra buldum; burnum da güzel mi? hım, değil sanırım, idare ediyorum.(bunu yazdığım mesajları inceleseydiniz az buçuk, görebilirdiniz, hatta bence siz ona ameliyat olmayın şeklindeki mesajlarımı da görürdünüz o zaman. O kadar vaktiniz yokmuş belli, sadece insan yaftalayacak kadar vaktiniz varmış) .Kendisinin silikonda iyi olduğunu da buradaki yorumlardan öğrendim (fotolar vardı ofiste, onlar on numara duruyordu da her doktor iyisini seçer koyar herhalde); ama senin doktor yapıyorsa ona gideyim diyen çok sevdiğim iki arkadaşıma git ol demeden önce buraları bir okuyayım dedim. Yanlış yapmışım belli.
Açıklaya açıklaya yazdım ancak sizler için yeterli olur mu bilemiyorum. Bu arada olay neymiş onu da öğrenmiş oldum sizin sayenizde, sağolun.

Canım birincisi bu kadar celallenmene gerek yok! Ben sadece sözünü ettiğim doktorun hastasımısınız merak ettim ve sordum. Evet gerçekten diğer mesajlarınıza bakmadım ve dolayısıyla şikayetlerinizi görmedim. Ama sadece bu soruma karşılık sizi yaftalamakla suçlamanız fazla tepki olmuş. Neyse yanlış anlamanıza sebep olduysam lütfen maruz görün.
Çünkü buraya takıla takıla artık paranoyak oldum eee sende takılma o halde diyeceksiniz belki, fakat şöyle birşey var ben bu ameliyatı oldum ve bu ameliyat oldum bitti değil malesef. Malum ameliyattan aylar sonra da olsa hatta birkaç yıl sonra bile sorun yaşayanlar var Allah korusun:26:
O yüzden ameliyat sonrası ister istemez konunun müdavi olup paylaşılan süreçleri takip etme ihtiyacı hissediliyor. Fakat artık bu konu başlıkları altında süreçlerden fazla, o kadar doktor reklamları yapılır oldu ki ben de tepki göstemeden edemiyorum...

Haa bu arada bir uyarıda bulunmak isterim. Umarım sadece buradaki yapılan yorumlara göre doktorunuzu seçmezsiniz.

Bilmem, o sonuna koyduğun smileynin anlamını tam bilmiyorum, gülen dalga geçen bir şey olarak tanımladım. Öyle olunca ayrıca alakasız lank diye sen şunun hastası mısın diye sorunca başka da anlam çıkaramadım. Zaten ben burda olanların tam saçmalık olduğunu, ne x doktora ne y doktora yaradığını düşünüyorum. Hatta ben bu forumla doktor seçecek olsam hepsini elerdim, kurunun yanında yaş da yanar ama yapacak bir şey yok. İnsanlar gitsinler tanıdık o bu, gerçek referans yöntemiyle doktor bulsunlar bence.

Biliyormusun aynen ben de öyle yaptım yani; ameliyata karar verdikten sonra, yoğun çalıştığım için uygun zamanı beklemem gerekti ve bu arada kendimce araştırma yaptım. Bu meme estetiği bölümünde yazılan tüm başlıkları baştan sona okudum diyebilirim. İlk zamanlar buradan okuduğum yorumlara dayanarak, aklımda bir kaç doktor vardı, yani forumda adı sıkça sözedilen doktorlar!
Sonrasında burada yazılanları okudukça aynen senin de dediğin gibi bende güvensizlik oluştu ve hepsini eledim. Yahu dedim koca Türkiyede sadece bu doktorlar mı var!!! Derken en sonunda gittim ve devlet hastanesinde bu ameliyatı oldum çok şükür çok ta memnunum.
Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşları Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın umarım...

Merhaba
Forumu yanlış kullandığınızdan veya forumda yanlış mesajlardan dolayı bizi suçlamanıza anlam veremiyorum. Site kuralları çok net bu sitede kimse size şu doktora git diyemez !

Konu ;

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

paylaşımları yapacaksınız ! paylaşımdan kastınız X doktor iyi ise bu sizin site kurallarını okumadığınızı gösterir. Çok net olarak diyorum ki burada paylaşılması gereken sizin bu süreçte yaşadıklarınızı paylaşmanız ! Bu sitede asla doktor tavsiyesi veya doktor kötülemesine izin vermemekteyiz. En azından buna maksimum gayret gösteriyoruz ama yapılan yanlı yorumların faturasını bize çıkarmanıza da anlam veremiyorum.

X kişinin şu doktora git mesajını görürseniz kötü içerik butonuna basıp bize bildirebilirsiniz bizde o zaman müdahale edebiliriz.

Bunun dışında bu foruma bu şekilde çamur atmanında anlamsız olduğunu düşünüyorum. Burası bu kadar yararsız ve saçmalık içeriyor ise adama neden üye olup o kadar mesaj yazıp yorum aldın diye sorarlar ! ne kendi vaktinizi harcayın ne de forumda bir ID'ye sahip olun nasılsa saçmalıktan ibaret...

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla....

bu kadar da nankör olunmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…