Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben ikisini de ayrı tarihlerde oldum..meme büyütmeyi yaklaşık 9.5 ay önce oldum burun daha yeni 1 ay olmadı 21 ya da 22. günümdeyim :) meme büyütmeye 6500 lira verdim..buruna da 6500 lira verdim..

burcu senı ekledım,kabul edersen sevınırım....ucretı hazırladım kendımı hazırladım ama doktor ıcın karar veremıyorum...daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum....en en en merak ettıgım konu sertlık ne zaman gecmeye baslıyor,ne zaman en dogal halını alıyor...bır de ızler...iz en buyuk takıntımm...

canım öncelikle yanlış bir algılama var benden bir iki ay sonra falan meme büyütme ameliyatına zam yaptı barış bey şuan da meme büyütme 8 bin lira burun ameliyatı da 6.5 bin lira..meme biraz daha pahalı senin dediğin gibi..ama bana sorarsan tamam her iki ameliyatta kesinlikle ustalık işi ama burun ameliyatları daha zordur

ben burda benimkiler 15. gün itibari ile tam olarak meme kıvamına geldiler dediğimde inanmayan hatta orda burda bazıları 15 günde meme kıvamına geldi diyor inandırıcı değil gibi yorumlar yapılıyordu ama sonra ameliyat olan birkaç arkadaş daha benle aynı durumu yaşadığı hatta benden çok daha hızlı iyileşme süreçleri olan örneğin alexus ameliyattan birkaç gün sonra tamamen kendi memelerim gibi vb yorumlar yaptığı için inanmayan arkadaşlar da!! inandılar artık..

yavrucum ben kendi adıma ne yaşadıysam onu yazıyorum, sonuçta Barış Çakır benim babamın oğlu değil kazandığı paradan bir fayda da görmüyorum o yüzden bir memnuniyetsizliğim olursa da hiç çekinmem yazarım. Duyuyorum mesela kimi doktorlar hasta getiren hastalarına özel ekstra şeyler yapabiliyorlarmış..:) amaan bunu söyledim ne zamandır söylemek istiyordum da içimde kalmasın..durduk yere kimseyi övmem ben, hakeden adamın hakkını vereceksin..

benim sürecime gelinde dediğim gibi 15. günden sonra gerçekten her şey süperdi..şuan 10. ayımın içine girmiş durumdayım 7 ekim 2011 de olmuştum ameliyatımı ve izlerimin durumu da çok iyi..öyle yani canım benim..ne merak edersen sor.

Barış beyin sekreteeri sevin hanım en kısa zamanda arıcaktı unuttu ben kararımı verdim kredide çektim 8000 tl barış beye olcam inş olmuşken iyisi olsun pişmanlık yaşamak istemem erkek arkadasım süt bezlerine engel olur bebek süt ememez diyor yok biraz sıkınca düşünce falan patlıyormus diyo ama vazgecmicem barış beyi ısrarla arıcam ama ramazan geldi diye ertelemezler umarım

olmaz öyle şeyler. kulaktan dolma bilgiler bilgi değildir. belli ki araştırmadan söyledi sana bunları. mış'lı miş'li konuştuğuna göre
doktorlar çocuk emzirmemiş ya da başka çocuk düşünmeyen hastaları için göğüs ucu kesisini özellikle tercih etmiyorlar. böylelikle süt bezleri zarar görmüyor. estetik cerrahlarını sadece güzellik uzmanı olarak görmeyin. hastalarının sağlığı ön plandadır onlar için de.
sanırım erkek arkadaşın doğal göğüs gibi olmayacağını düşünüyor ki böyle şeyler söylemiş.
belli bir süreden sonra göğüslerle bütünleşeceğimizi unutma/unutmasın. inş sonuç istediğin gibi olur.

Pazartesiden itibaren randevu alabilirsin canım twitter dan okudum pazartesi dönüyormuş tatilden barış bey..kesinlikle sevinin dalgınlığına gelmiştir ara tekrar randevu al bence barış bey bu işte çok çook iyi çünkü..bebek süt emebilir tabi ki patlama palan da olmaz içi jel dolu protezler de

kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu ama gögsümün biri hala inmedi alt kısmı lömbür lömbür üst kısım sert ve şekili bozuk o gögsümün. endişelenmeye başladım. bir de gögüs yuvarlagımın olduğu bölüm sızlamaya başladı acaba protezler aşagı iniyor ondan mıdır? yardım edin henüz muayneme 2 hafta var

slm lar, bence cok yorum yapmaya daha erken....zamanla oturacak ve degisecek...ust kisimlar da zamanla yumusuyorlar.

canım bence de normaldir panik yapma lütfen

Canım,ciddi agrıların olursa yada kızarıklık falan muayeneni bekleme hemen doktoruna git.Bu durumdanda doktorunu arayıp bilgilendirebilirsin.Belki sesleyip görmek isteyebilir.Alt kısmı lömbür lömbür demişsin,orayı anlayamadım.Sızıların olması normal tabi,olacak o kadar ama seni rahatsız eden agrılar olursa yolunda gitmeyen birşeylerin habercisi olabilir...Doktorunu ara

benim de sağ göğsüm daha ödemli. normal bir durummuş. protezler kendine oturacak yer aradığı için sızlama olurmuş ve su sesi gibi sesler de duyulabilir. bana da oluyor. kafana takma. bunlar olacak ki normal bir süreç izlediğini anlayabilesin.

Ekle bakalım bakalım...
Arzumcum meraba.Pazartesi günü ameliyat olucam artık sadece kararsızım acaba o mu olsun bu mu olsun diye doktorum cok iyi boyutlarda problemımız yok ama yuvarlak mı damla mı kararsızım.Memetörümüz olarak sanada soruyım ayrıca hem korku hem heyecan sardı artık

Albüm yapmak icin uğraşıyorum ama nasil ekleyeceğim ekle yeri yok?

Albüm oluştur de,başlık açıklama bölümü doldurve özel seçenegine getirmeyi unutma aman dikkat..Böylece sadece arkadaş listendekiler görebilir fotolarını resim yükle butonuna bas..Dosya ekleye bas ve fotolarını bilgisayarından seç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…