canım ben ikisini de ayrı tarihlerde oldum..meme büyütmeyi yaklaşık 9.5 ay önce oldum burun daha yeni 1 ay olmadı 21 ya da 22. günümdeyim :) meme büyütmeye 6500 lira verdim..buruna da 6500 lira verdim..
geçmiş olsun...aynı yıl içinde olmuş iki amliyatta..fiyatları neden aynı ki..benim bildiğim meme daha pahalıdır..burunda sadece işlem var memede ise işleme ilaveten silikonun masrafı var sonuçta..
ayrıca iki tane:))
kaçar saat sürdü ameliyatların?
burcu senı ekledım,kabul edersen sevınırım....ucretı hazırladım kendımı hazırladım ama doktor ıcın karar veremıyorum...daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum....en en en merak ettıgım konu sertlık ne zaman gecmeye baslıyor,ne zaman en dogal halını alıyor...bır de ızler...iz en buyuk takıntımm...
Barış beyin sekreteeri sevin hanım en kısa zamanda arıcaktı unuttu ben kararımı verdim kredide çektim 8000 tl barış beye olcam inş olmuşken iyisi olsun pişmanlık yaşamak istemem erkek arkadasım süt bezlerine engel olur bebek süt ememez diyor yok biraz sıkınca düşünce falan patlıyormus diyo ama vazgecmicem barış beyi ısrarla arıcam ama ramazan geldi diye ertelemezler umarım
Barış beyin sekreteeri sevin hanım en kısa zamanda arıcaktı unuttu ben kararımı verdim kredide çektim 8000 tl barış beye olcam inş olmuşken iyisi olsun pişmanlık yaşamak istemem erkek arkadasım süt bezlerine engel olur bebek süt ememez diyor yok biraz sıkınca düşünce falan patlıyormus diyo ama vazgecmicem barış beyi ısrarla arıcam ama ramazan geldi diye ertelemezler umarım
kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu ama gögsümün biri hala inmedi alt kısmı lömbür lömbür üst kısım sert ve şekili bozuk o gögsümün. endişelenmeye başladım. bir de gögüs yuvarlagımın olduğu bölüm sızlamaya başladı acaba protezler aşagı iniyor ondan mıdır? yardım edin henüz muayneme 2 hafta var
kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu ama gögsümün biri hala inmedi alt kısmı lömbür lömbür üst kısım sert ve şekili bozuk o gögsümün. endişelenmeye başladım. bir de gögüs yuvarlagımın olduğu bölüm sızlamaya başladı acaba protezler aşagı iniyor ondan mıdır? yardım edin henüz muayneme 2 hafta var
3,5 aylık halleriyle ve yeni cicilerle resimlerimi ekledim.
3,5 aylık halleriyle ve yeni cicilerle resimlerimi ekledim.
Kizlar foto ekleyeceğim bı bakın bu görüntü normal mı?
Arzumcum meraba.Pazartesi günü ameliyat olucam artık sadece kararsızım acaba o mu olsun bu mu olsun diye doktorum cok iyi boyutlarda problemımız yok ama yuvarlak mı damla mı kararsızım.Memetörümüz olarak sanada soruyım ayrıca hem korku hem heyecan sardı artıkEkle bakalım bakalım...
Albüm yapmak icin uğraşıyorum ama nasil ekleyeceğim ekle yeri yok?
Albüm yapmak icin uğraşıyorum ama nasil ekleyeceğim ekle yeri yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?