• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım estetica ataşehirde aykut mısırlıoğluna oldum inan ben de pişmanım ameliyattan sonra hep asistanıyla konuşabildik, ameliyat bitti iş bitti gibi oldu. eger memnun kalmazsam paramı iade alabilir miyim acaba arzucum?

mrb. melankolia bende istiyorum ameliyat olmak ama korkuyorum. resimlerine nasıl bakabilirim ben beceremedim :( yeniyim... yardımcı olurmusunuz. bende bi görsem

mrb canım benim kuzenım yaptırdı (kuzenım dıyorum ama yaşı 30 :D) silikon gibi durmuyor doğal duruyor.bir de sanırım ameliyat ile meme uçlarını kaldırmış.eskiden orası sadece mordu ucu yok tu.şimdi mor alanın yarısını meme ucu dolduruyor.bende aslında ileriki yaşlarda meme ucumu kaldırmayı dusunuyorum

kızlar benimde çok küçüktü taki 'bras gein' kullanana kadar düzenli kullandıktan sonra göğsümde müthiş değişimler oldu. operasyona gerek kalmadan yeni göğüslerime ben de erkek arkadaşımda bayılıyor ;))

Ben meme diklestirme ve büyütme olacagIm, dokt. tam konusmadIm, sIrf meme ucundanmI kesi olacak? Her dokt. farklI yöntemleri vardIr muhakkak. Meme ucundanda protez yerlestiriliyormu?

anlamadIm amel. nekadar denisim yasayabilirsinizki? inanmak zor geliyor!

silikon protez dısında hıc bır şey bana ınandırıcı hıc gelmıyor..
kullandıgınız haplar ve jeller hormonlarınızı alt ust eder o yusden bunlara boş yere paranızı kaptırcagınıza bırıktırın silikon protez yaptırın.
duzenlı olarak bır endokrınolojı uzmanına gıttıgım ıcın arada bu tarz konularda sohbet etme ımkanım oluyo ve asla önermıyo.
bundan 7 sene oncekı konusmamızda ılerde sılıkon protez yaptırırsın ama sakın gogus buyutmek ıcın saçma sapan haplar, kremler,jeller kullanma dedı.
ha çok kullanmak ıstıyosanız bır endokrınoljı uzmanıyyla gorusmeden karar vermeyın derim.

Son düzenleme:
silikon protez dısında hıc bır şey bana ınandırıcı hıc gelmıyor..
kullandıgınız haplar ve jeller hormonlarınızı alt ust eder o yusden bunlara boş yere paranızı kaptırcagınıza bırıktırın silikon protez yaptırın.
duzenlı olarak bır endokrınolojı uzmanına gıttıgım ıcın arada bu tarz konularda sohbet etme ımkanım oluyo ve asla önermıyo.
bundan 7 sene oncekı konusmamızda ılerde sılıkon protez yaptırırsın ama sakın gogus buyutmek ıcın saçma sapan haplar, kremler,jeller kullanma dedı.
ha çok kullanmak ıstıyosanız bır endokrınoljı uzmanıyyla gorusmeden karar vermeyın derim.

haklIsIn tamamen katIlIyorum sana..... ben zaten kararImI verdim meme amel. olacagIm..... KarIn germe oldum, iyilessin onu bekliyorum....

haklIsIn tamamen katIlIyorum sana..... ben zaten kararImI verdim meme amel. olacagIm..... KarIn germe oldum, iyilessin onu bekliyorum....

geçmiş olsun size.silikon jel protez en zararsızı ve en guvenlı yontem.
umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur..

resimlerini görmüstüm meme kenarInda kesi yokmudu? belki yanlIs hatIrlIyorum arzucum.....belki karIstIrdIm olabilir...

Yok yarum.. Meme ucundan yarım daire şeklinde izim var..Tam kahverengi kısımda oldugundan belli olmuyor,izi en iyi şekilde saklıyor :34: Herkese uygun olan bir yöntem degil.Meme ucunun belirli bir büyüklükte olması gerekiyor ;)

gel denildigi zaman sanki patlayabilir gibi hissine kapIlIyorum......ben sert dursunlar istiyorum.....

canım asıl jel proteezler daha dayanıklı..serum fızyolojık olanlar var bıde onların ıcıne dırek tuzlu su konuldugu ıcın onların patlama yada sıvı kaybetme olasılıgı daha yuksek.

tesk ederim ama 2 foto yükledim diğerine de bakabildin mi? meme dokum vardı zaten sadece üstler boşalmıştı,sagdakine 285 soldakine 320 cc damla protez takıldı dual planla. soldaki gögüsün altında kendi dokum yumuşacık üst taraf ise semsert. drumu aradım ulaşamadım, asistanına ulaştım resmi tatildeyiz ayın 30unda görebilir dr dedi, o zamana kadar dilersen devlet hastanesine görünebilirsin dedi bu nasıl iş anlamıyorum ya :(

gidebildiniz mi dr'a? gösterebildiniz mi umarım bi problem yoktur... çok geçmiş olsun..özelden henüz yazamıyorum..

Tabiki kas zarı altı protezin büyüklügünü daha çok belli eder.Ama kas altınada büyük bir protez koyulursa aynı görüntü dengelenir.Ayrıca kas altı yönteminde kapsül oluşma riski çok çok düşük :34: Daha güvenilir,risksiz,protezi en iyi saklayan koruyan bir yöntem :34: Meme altından açılan izin bikini giyince kollarını yukarı kaldırırsan görünme riski tabikide var.Plaj voleybolu oynarken,şezlongda uznıpta kollarını arkaya atarsan izlerin görünür canım :31: Bence iyice düşün,meme ucu kesisine uygunsan bu forsatı kaçırma.Gögsünde böyle bir izi yapma.Bu izin tamamen silikleşme gibi bir durumu asla yok.Bunu bil.:34: Hissizlik durumu gögüs ucu kesisiyle alakalı bir durum degil.Meme altından ameliyat olan ve kalıcı hissizlik yaşan birkaç arkadaşımız olmuştu forumda.Bu birazda doktorun becerisine baglı.Benim kesinlikle hissizlik olmadı.Doktorum şu an hemile kal,rahatlıkla emzirebilirsin bebegini diyor ve garantisinide veriyor :34:

Merhabalar. Forumda daha yeniyim doktorunuz kim öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Forumda daha yeniyim ve ben de en kısa zamanda silikon taktırmak istiyorum. Ama tabi bazı soru işaretleri var kafamda. Belki bu sorulara cevap verilmiş olabilir ama hepsini okuyamadım ve bu yüzden yardım bekliyorum. Örneğin koltuk altı kesisi mi, meme altı kesisi mi yoksa meme başı kenar kesisi mi daha iyi? Hep şunu duymuştum meme ucundan yapılan ameliyatta his kaybı oluşma ihtimali daha yüksekmiş ve emzirmede sorun oluyormuş. Bir sorum daha olacak protez kas altına mı yoksa kas üstüne mi yerleştirilirse daha iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar. Forumda daha yeniyim ve ben de en kısa zamanda silikon taktırmak istiyorum. Ama tabi bazı soru işaretleri var kafamda. Belki bu sorulara cevap verilmiş olabilir ama hepsini okuyamadım ve bu yüzden yardım bekliyorum. Örneğin koltuk altı kesisi mi, meme altı kesisi mi yoksa meme başı kenar kesisi mi daha iyi? Hep şunu duymuştum meme ucundan yapılan ameliyatta his kaybı oluşma ihtimali daha yüksekmiş ve emzirmede sorun oluyormuş. Bir sorum daha olacak protez kas altına mı yoksa kas üstüne mi yerleştirilirse daha iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Ben buradayken sorularına cevap verip çıkayım bari ;) Öncelikle kararın hayırlı olsun canım.. Sana uygun olan yöntem,protez tipi ve büyüklük diyorum tabiki... Herkesin vücut yapısı,Gögüs yapısı aynı olmaz.Ona uygun olan yöntem sana uygun olmayabilir.. Kesı yeri olarak şöyle söyleyebilirimki ben meme ucundan ameliyat oldum.Meme ucu büyüklüğüm bu kesiye uygundu,doktorum uygun gördü bende istedim.. Zira göğsümde bu ameliyatla ilgili bir iz istemiyordum.. Göğsümde hiçbir his kaybı yok.. Süt kanallarının çok az zarar görme durumu var evet ama bu emziremezsin anlamında degil..Koltukaltı yöntemini birçok doktor tavsiye etmiyor.. Dezavantajları yüksek.. Meme altı kesisi en çok tercih edilen bir yöntem.Ana benim gibi iz olacak,ne yaparım,rahat edemem dersen sıkıntı yapabilir ;) Sana uygun olan hangi kesı yöntemi neyse onu tercih edeceksin tabi.Ama doktorun seçenek sunarsa tercihin olabilir.. Birkaç doktora gidip fikir alabilirsin bence.Böylece kafanda birçok şey netleşecektir canım ;)
İyi yöntem yoktur,kişiye özel yöntem vardır :34:

Back