Ben Tekirdağ da yaşıyorum canım.
4 doktor var aklımda randevu alicam hepsine 1 gün dolasicam onları
Hasan Fındık
Naci çelik
Ayşegül sivri
Ozan balık
Hasan fındık `a Arzum hanim dışında varmı ameliyat olan acaba?
Bu eriyen dikis nekadr iz birakiyor acaba merk ettmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ce-ameliyat-oldum-ve-izlerim-cok-kotu.689074/
Ben bir aydır forumu satır satır okuyorum ve bu konuyu gördüğümden beri kesi izi korkusu sardı beni diyebilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ce-ameliyat-oldum-ve-izlerim-cok-kotu.689074/
Ben bir aydır forumu satır satır okuyorum ve bu konuyu gördüğümden beri kesi izi korkusu sardı beni diyebilirim.
Ben de istiyorummmmmm.lutfennnn@Aleph87 canim o videonun linkini versen bende merak ettim
Saol canım linki okudum gerçekten kesi izi önemli ben mememin altında istiyorum üstünde istemiyorum. Sezeryan ameliyatı izim 4 senede kayboldu gibi beyaz tenliyim zor geçiyor izler bende. Sen İstanbulda misin? Hangi doktorları düşünüyorsun?
evet çok mutlu oldum adına ama iyiki oldum diyorsun dimi? Ağrılar dayanılmayacak kadar değilmiş o yüzden bütün arkadaşlarım keşke daha önce olsaydım 1 hafta bu ağrıya her türlü katlanılırmış diyorlardı. Benimde şurda 10 günüm kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz. kafam çok karışık bin tane tilki geçiyor aklımdan. Yaptırmama kaçma gibi bir durum olmayacak ama bende de kızım beni eve geldikten sonra asla rahat bırakmıyor ve hastaneden ne yapıcam kim bakacak bana kimseye söylemedim aslında.He vallahi kız cok rahatladik forumca. Ins canim herkes memln kalir ins. Beklerken pek heyecan olmaz ama son gün gorucem ben seni :) sakın tek kalmamani tavsiye ederim ben. Ben cuma ameliyt oldum tek basima kalkamiyorum henuz .
evet çok mutlu oldum adına ama iyiki oldum diyorsun dimi? Ağrılar dayanılmayacak kadar değilmiş o yüzden bütün arkadaşlarım keşke daha önce olsaydım 1 hafta bu ağrıya her türlü katlanılırmış diyorlardı. Benimde şurda 10 günüm kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz. kafam çok karışık bin tane tilki geçiyor aklımdan. Yaptırmama kaçma gibi bir durum olmayacak ama bende de kızım beni eve geldikten sonra asla rahat bırakmıyor ve hastaneden ne yapıcam kim bakacak bana kimseye söylemedim aslında.
ayh 3.5 saat bişi diil kız. benim 6 saat sürdü.odadan alınıp odaya gelmem 8 saat .annemler böyle beklemiş artıke hadi bekliyoruz bakalim ben de hastanede anneme cektirip koymayi planliyorum tabi agridan aglamiyo olursam :) off 3.5 saat ameliyat mi olur ya
Aayyy naptın 6 saat orda tövbe tövbeee neden o kadar sürdü?? Narkozdan kolay çıkabildin mi ya tek korkum bayılmak off sanki 5 dakika uyumuş uyanmış gibi değil de 3.5 saat geçtiğini hissedicekmişim gibi geliyo:) gözüm kapalı nasıl bekliycem öyle diyorumayh 3.5 saat bişi diil kız. benim 6 saat sürdü.odadan alınıp odaya gelmem 8 saat .annemler böyle beklemiş artık3 4 kere ameliyathaneyi aratmışlar allahtan benim doktor alışkındı annemin sorularına.soruyodu soruyodu sonra da haldun bey kusura bakmayın ben anneyim sormak zorundayım
Ilk 2.3 gün lanet ettim hatta ilk gece hastanede w.c ye goturduklerinde hemsireye doktoru arayin gelsin bunlari alsin diyodum yani.. Bugun 6gunum kamburum mesela icerde elektrk carpiyor kasiniyor :) tek sorunum hatta en buyuk sorunum diyim meme altindan koltuk altina dogru sol tarafta morarma var ona kolumu oynatmiyor.. Onun haricinde birde yatmak kalkmak buyuk mevzu. Herkesin agri esigi farklidir. Ben ameliyt gununu bekleyene kadr agladim aglayarak hast gittim aglyrkta ameliyta girdim aglakk aglakta uyandim :) korkma sakin benden tavsiye heyecan yap ama korkma sakin sonrasi surecin iyi gecsin insevet çok mutlu oldum adına ama iyiki oldum diyorsun dimi? Ağrılar dayanılmayacak kadar değilmiş o yüzden bütün arkadaşlarım keşke daha önce olsaydım 1 hafta bu ağrıya her türlü katlanılırmış diyorlardı. Benimde şurda 10 günüm kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz. kafam çok karışık bin tane tilki geçiyor aklımdan. Yaptırmama kaçma gibi bir durum olmayacak ama bende de kızım beni eve geldikten sonra asla rahat bırakmıyor ve hastaneden ne yapıcam kim bakacak bana kimseye söylemedim aslında.
dikleştirme de vardı benim ya o yüzden uzun sürdüAayyy naptın 6 saat orda tövbe tövbeee neden o kadar sürdü?? Narkozdan kolay çıkabildin mi ya tek korkum bayılmak off sanki 5 dakika uyumuş uyanmış gibi değil de 3.5 saat geçtiğini hissedicekmişim gibi geliyo:) gözüm kapalı nasıl bekliycem öyle diyorum
Şu kadını merak ettim ama bulamadımzullall hadi hayırlısı canım :) Ya iyiki aklıma geldi sana o kadından bahsetmek. Gerçekten motive edici. Sen de öyle minyon ve sportif olduğun için öyle göğüsler sana da çok yakışacak
Aslında kesi izinin ne kadar iz bırakacağı kişisel bir durum biraz. Misal o konudaki arkadaşımız hipertrofik skar dı. Birçok rahatsızlık var skar,hıpertrofik skar,kleoid gibi. Bu gibi bir rahatsızlığınız varsa kesi yapılan herhangi bir yerdeki iz kötü iyileşir,genişler misal...Bu eriyen dikis nekadr iz birakiyor acaba merk ettm
Hayırlı olsun,doktor kararı verdin demekevet çok mutlu oldum adına ama iyiki oldum diyorsun dimi? Ağrılar dayanılmayacak kadar değilmiş o yüzden bütün arkadaşlarım keşke daha önce olsaydım 1 hafta bu ağrıya her türlü katlanılırmış diyorlardı. Benimde şurda 10 günüm kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz. kafam çok karışık bin tane tilki geçiyor aklımdan. Yaptırmama kaçma gibi bir durum olmayacak ama bende de kızım beni eve geldikten sonra asla rahat bırakmıyor ve hastaneden ne yapıcam kim bakacak bana kimseye söylemedim aslında.
Baktımmagic angel iki önceki sayfada fotoğraflarını attım.
Tedavisi var,geçmiştir büyük ihtimal..Ayy o kesi çok korktum Arzum hanım.
Allah şifa versin.Tez zamanda geçsin ya da geçmiştir inşallah
Arzum hanım benimde izleyebilir misiniz rica etsem bende Hasan beye yoğunlaşmaya başlıyorum. Meme albümünüzu görebilirmiyim
Tedavisi var,geçmiştir büyük ihtimal..
İzliyorum bakabilirsiniz tabi