Meme büyütme estetigi istiyorum. Yardım

Sizce silikon meme gerçek memeden daha mı güzel duruyo?

• Tabi ki gerçek meme daha güzel!

OY: 8 20,0%
  • Silikon gibisi var mı hem dik hem dolgun!

OY: 32 80,0%

• Ankete Katılan
    40
Katılıyorum. 3 hafta olmasına rağmen her gün farklı bir problemle uyanıyorum. Hala baskı hissi var, çok sertler ve ara ara ağrılar oluyor. Kollar eski gücüne kavuşmuş değil, ani bir hareketle göğüsler acıyabiliyor. Morluklar ve sararmalar tam anlamıyla geçmiş değil. Yani her şey öyle 3-5 gün acı çekmek gibi toz pembe değil. Cidden çok zor bir ameliyat ve atlatması göğüs kafesinin ölçüsüne, meme dokun olup olmadığına ve ameliyat tekniğine göre farklılık gösteriyor.

Burayı okudukça aslında memnuniyet bildirmek için en az birkaç ay geçmiş olması gerektiğini fark ettim. Ben de doktorumdan , şuan gördüğüm şeyden memnunum ama öte yandan devam eden ağrılar, sislikleri inmemis memelere de sahibim :)
Galiba gerçekçi tavsiyeler birkaç aya ancak verilebilir.

Ben daha yeni oldum 14 gün oldu. Bezmialemde. 6500 tl. İnanılmaz memnunum şimdiden. Kesinlikle tavsiye ederim.
Slm merhaba geçmiş olsun öncelikle bezmialem hangi şehirde ameliyat oldunuz memnun kalmışsınız bende yaptırmak istiyorum ama çok uçuk fiyatlar oldugu için erteliyorum fiyatı uygun geldi tavsiye verirmisiniz

Slm merhaba geçmiş olsun öncelikle bezmialem hangi şehirde ameliyat oldunuz memnun kalmışsınız bende yaptırmak istiyorum ama çok uçuk fiyatlar oldugu için erteliyorum fiyatı uygun geldi tavsiye verirmisiniz
İstanbulda ama 1 sene önceydi o. Şimdi 2 katı olmuş tam olarak. Ben çok memnunum imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Kesinlikle este aura estetik e ol derim istanbulda. Verdigin ücreti sonuna kadar hak ediyorlar ben cok menmunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…