- 21 Şubat 2018
- 49
- 38
-
- Konu Sahibi BeautyBlackCat
Kızlar Merhaba ben 8 ay once dogum yaptim. Hayatım boyunca zaten hiç bir zaman göğüslerim buyuk olmamıştı. Doğumda buna etki etmedi ve hala göğüslerim çok küçük.
Estetik yaptırmak istiyorum ve eşim de bunun için gayet gönüllü. Aslında iyi bir doktor bulmustuk fakat 13.500 tl dedi. Evet meme estetiği çok istiyorum ama 13.500 tl cok buyuk bir fiyat.
Aranizda meme büyütme estetiği yaptıran var mı? Lütfen fikir verirmisiniz istanbuldan bildiginiz doktorlarla ilgili.
Arkadaşınız,komşunuz,kuzeniniz... Maşallah çevrenizde estetik ameliyat olan kişi sayısı fazla :) hep bu sitedenmi buldular doktorlarını? Siz ameliyat olmadınızmı?Çok bence de, daha az bir rakama istediğin kaliteyi yakalayabilirsin. benim arkadaşım da destekli sütyen kullanmaktan bıkmıştı, araştırmaları sonucu bir klinikle görüştü. bir çok doktor var portföylerinde, trivago gibi düşün. doktor ve maliyet vs alternatifler sunuyor. sen istediğin hizmeti seçiyorsun. ne ameliyatı olmak istediğini, nasıl bir beklentin olduğunu anlatıyorsun. hem için rahat oluyor hem de maliyet olarak beklentilerine en uygun seçimi yapabiliyorsun. 13.500 TL çok ama gerçekten.
Arkadaşınız,komşunuz,kuzeniniz... Maşallah çevrenizde estetik ameliyat olan kişi sayısı fazla :) hep bu sitedenmi buldular doktorlarını? Siz ameliyat olmadınızmı?
hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba? his kaybıyla ilgili bi problem yasadınız mı en cok bu konuda problemler okuyorumUygun fiyat istiyorsanız araştırma hastanelerine bakabilirsiniz. Ben şahsen o şekilde ameliyatımı oldum, gayet memnunum.
4 sene olacak benim, Sakarya eğitim araştırmada oldum, 5200 gibiydi ücreti.. Bir mememin dikiş kısmında hissizlik kaldı ama şimdiye kadar bir sorun olmadı benim için..hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba? his kaybıyla ilgili bi problem yasadınız mı en cok bu konuda problemler okuyorum
Osman kelahmetoğluna.merhaba bezmi alemde kime ameliyat oldunuz acaba
Canim benim arastrdigim doktor Tolga yener istanbul nisantasinda haziran sonuna kadar kampanya yapmislar gogus büyütme 9 bin tlymis bi gorus istersenKızlar Merhaba ben 8 ay once dogum yaptim. Hayatım boyunca zaten hiç bir zaman göğüslerim buyuk olmamıştı. Doğumda buna etki etmedi ve hala göğüslerim çok küçük.
Estetik yaptırmak istiyorum ve eşim de bunun için gayet gönüllü. Aslında iyi bir doktor bulmustuk fakat 13.500 tl dedi. Evet meme estetiği çok istiyorum ama 13.500 tl cok buyuk bir fiyat.
Aranizda meme büyütme estetiği yaptıran var mı? Lütfen fikir verirmisiniz istanbuldan bildiginiz doktorlarla ilgili.
Canim benim arastrdigim doktor Tolga yener istanbul nisantasinda haziran sonuna kadar kampanya yapmislar gogus büyütme 9 bin tlymis bi gorus istersen
ben ekrem keskine oldum gayet memnunum öneririmCanim benim arastrdigim doktor Tolga yener istanbul nisantasinda haziran sonuna kadar kampanya yapmislar gogus büyütme 9 bin tlymis bi gorus istersen
kaç cc konuldu acaba fotoğraflarınızı görmemiz mümkün mü bende eylülde olacağım 300 cc istiyorum ama sonradan küçük olup pişman olanlar çok olmuşben ekrem keskine oldum gayet memnunum öneririm
300 cc gerçekten küçük. Ben zayıf olmama rağmen 325 kondu ödemler gidince tam istediğim gibi oldu dolgun. Kilona göre ne istediğini söylersen dr ona göre koyar.kaç cc konuldu acaba fotoğraflarınızı görmemiz mümkün mü bende eylülde olacağım 300 cc istiyorum ama sonradan küçük olup pişman olanlar çok olmuş
anladım 330 falan ideal gibi o zaman sanki resimleriniz vardı acaba aşırı merak ediyorum300 cc gerçekten küçük. Ben zayıf olmama rağmen 325 kondu ödemler gidince tam istediğim gibi oldu dolgun. Kilona göre ne istediğini söylersen dr ona göre koyar.
narkozdan çıkmak ve sonraki ağrılar çok zorladımı acaba benim ağrı eşeğim baya yüksektir ama sizde nasıl oldu300 cc gerçekten küçük. Ben zayıf olmama rağmen 325 kondu ödemler gidince tam istediğim gibi oldu dolgun. Kilona göre ne istediğini söylersen dr ona göre koyar.