- 19 Eylül 2023
- 15
- 2
- 40
Merhabalar,10. Günden selamlar
Bugün kontrolüm vardı. Göbek deliğimdeki dikişler alındı ve an itibari ile pansuman maceramız bitti. Artık sarı kantaron yağı + iz kremi + masaj maceramız başlıyor.
Yaralarımın çok güzel iyileştiğini söyledi. Memelerde biraz şişlik var özellikle yukarı doğru, hafif kare bir görüntü var. Dikiş yerlerim aşırı kaşınıyor. Korseye ve sporcu sütyenine devam. Duş izni verdiler ama yaraları kuru tutmak şartıyla.
Çok eğik yürümeme gerek kalmadı vücudumun izin verdiği kadarıyla dik yürüyebilirim, eğilmek, yukarı uzanmak, ağır kaldırmak ve ani hareket yapmak yasak.
Karın bölgemdeki kesi yerinde hissizlik var. Meme bölgesinde her yeri hissediyorum. İlk 3 gün pubis bölgesi dümdüzdü yavaşça ödem inmeye başladı biraz şişti.
Ameliyatın 7. Günü iş yerime gelmeye başladım. Ağrım çok az oldu. İnanın regl ağrısı daha kötüydü. Yürürken eğil durmak yoruyor onun dışında sıkıntım olmadı.
İz kremi olarak all scar önerildi deneyeceğim. Ama özellikle sarı kantaron yağı iz bırakmaz mutlaka kullan dedi. İlk duştan sonra fotoğraflı olarak güncelleyeceği
Merhabalar, çok teşekkür ederimMerhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun MUHTEŞEM görünüyorsunuz
Size bir şey sormak istiyorum dikiş izleri için sarı kantaron yağı nı nasıl kullanmanız gerektiğini doktorunuz söyledi mi ?
Ben de meme dikleştirme ameliyatı oldum iz kremi kullanıyorum ama sarı kantaron çokk iyi geliyormuş
İnşallah canım her doktorun farklı bir ilerleyişi var benim ki anestezi uzmanına bıraktı sonuçları değerlendirilmesini sizin ki kendi bakmış mesela hepsi bir olmuyor bi de benim ki çok detaycı riske girmek ve hastayı da riske sokmak istemiyormerhabalar çok teşekkür ederim. Umarım kan değerleriniz düzelir ameliyatınız da çok güzel geçer.
Ben ameliyata 1 hafta kala yaptırdım tetkitleri. Özel olarak anestezi ile görüşmedim. Doktorun asistanı sonuçlar temiz dedi ameliyattan yarım saat önce hemşire ve asistan gelip sorular sordular sonra ameliyata aldılar. Narkoz vermeden önce ne kadar sigara içtiğimi sordular o kadar.
Cok geçmiş olsun süper olmuş bu kadar detay verdiğiniz için teşekkürler güle güle kulaninAmeliyattaki öncesi ve sonrası fotoğraflar da bunlar. Meme protezini bilerek büyük istedim. Kas aktı 380 cc polytech marka takılmış.
Meme ucundan ve küçük bir kuyrukla dikleştirme tapıldı oradan silikon da koyuldu. Daha fazla detay varsa yarın öğrenip yazacağım.
Merhaba bence sonucunuz mükemmel olmuş şuan memnun musunuz ben de -34 kilo verdim ve doktor arayışı içindeyim doktorunuz kim acabaaa umarım iyisinizdirAmeliyattaki öncesi ve sonrası fotoğraflar da bunlar. Meme protezini bilerek büyük istedim. Kas aktı 380 cc polytech marka takılmış.
Meme ucundan ve küçük bir kuyrukla dikleştirme tapıldı oradan silikon da koyuldu. Daha fazla detay varsa yarın öğrenip yazacağım.
Merhaba çok güzel olmuş sonucunuz hala memnun musunuz doktorunuz kim acabaİnanın öncesi fotoğrafı ve videosu çok güzel çıkmış normalde kim görse özellikle göbeğime yazlık dercesine bakıyordu. Çok çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Ben 1 ay öncesinde görüşüp fiyat almıştım zamları düşünerek fiyat verdiler. Videodaki işlem için yüz elli ödedim.
Merhaba geçmiş olsun ameliyatta çekilmiş fotoğrafta memelerinizi epey büyük duruyor ama sonradan bir beden kadar küçüldü mü ben de ameliyat olacağım henüz büyüklüğüne karar veremedigim için öğrenmek istiyorum. Kocaman durmasin ama çok küçük de olmasın istiyorumBugün ilk defa kendimiz pansuman yaptık. Memeler yavaştan şişmeye başlamış biraz koltuk altına biraz da aşağıya doğru. Karnımda şişlik yok gibiydi bakalım. Kesi hattı boylu boyunca sert ve çoğunlukla his kaybı var karnımda. Ben meme uçlarından çok korkuyorum ama ne meme etrafında ne de ucunda hissizlik yok şu an için çok şükür. Ameliyattan beri ilk defa dün gece bebek gibi uyumuşum kesintisiz ağrısız. Drenler çıktığı için sanırım.
Günlük ağrı kesici krem ile sırtımı kaburgalarımı nazikçe ovduruyorum memeden ve duruştan dolayı ağrıyor, masaj rahatlatıyor.
Her gün bir öncekinden daha rahatım bakalım.