Görüntü nasılYıllardır kurduğum hayalime kavuştum. Perşembe ameliyat oldum anestezi almaktan çok korkuyordum ama hiç de korktuğum gibi degilmis nasıl uyuyup nasıl uyandigimi bile anlamadım uyandigimda bilincim yerindeydi agrim da yoktu ameliyatım 1 saat sürdü. Anestezinin etkisi geçmeye başladığında biraz ağrım oldu tabii ama dayanilmiycak gibi değil ağrı kesiciler gerçekten çok etkili.ilk gecem rahat geçti 2. gün biraz daha ağrılı geçti büyük bir baskı hissettim sırtım bile agriyodu goguslerimden birsey dışarı firlamak ister gibi bir baskı o yüzden 2. Geceyi de şu an hastanede geciriyorum drenler de yarin cikartilcak.2 gün boyunca kesinlikle yataktan kendiniz kalkamiyorsunuz mutlaka birinin yardımı lazım.yarin 3. Günüm bakalım nasıl hissedicem
Ödem olmasina rağmen görüntü çok güzel daha ilk günlerden memnunum ama bugün 3. Günüm hâlâ ağrı devam ediyorGörüntü nasıl
Diren artık takılmiyor diye biliyorum size neden diren takıldıYıllardır kurduğum hayalime kavuştum. Perşembe ameliyat oldum anestezi almaktan çok korkuyordum ama hiç de korktuğum gibi degilmis nasıl uyuyup nasıl uyandigimi bile anlamadım uyandigimda bilincim yerindeydi agrim da yoktu ameliyatım 1 saat sürdü. Anestezinin etkisi geçmeye başladığında biraz ağrım oldu tabii ama dayanilmiycak gibi değil ağrı kesiciler gerçekten çok etkili.ilk gecem rahat geçti 2. gün biraz daha ağrılı geçti büyük bir baskı hissettim sırtım bile agriyodu goguslerimden birsey dışarı firlamak ister gibi bir baskı o yüzden 2. Geceyi de şu an hastanede geciriyorum drenler de yarin cikartilcak.2 gün boyunca kesinlikle yataktan kendiniz kalkamiyorsunuz mutlaka birinin yardımı lazım.yarin 3. Günüm bakalım nasıl hissedicem
Diren takılıyor ameliyat olan her hastada vardi başka doktorla da gorustugumde o da takicaz demişti kanama riskine karşı 2 gün durdu direnler ama öyle çok rahatsızlık verici bir durum değil ben mesela ameliyat olduğum gün sigara kahve içmeye çıktım dışarıya direnlerleDiren artık takılmiyor diye biliyorum size neden diren takıldı