Meme Büyütme Ameliyatım ve Hüsranım.....

emzirirken çok sütüm oldu ama çok acı çektim silikon yeni takılmış gibi acılar çektim ((

Be
ni de izler misiniz

son durumunuz nedir acaba benide izlemeye alırmısın resimleri merak ettim

benim de 1 ay oldu göğsümün biri aşağıda biri yukarıda ve gerçekten aynaya bakınca çok sinirim bozuluyo. Sizin asimetrisi ne zaman sonra düzelmeye başladı

İlk zamana göre yol kat ettik simetri olarak ama ebat hala eşit değiller benim hocanın matematiği tutmamış biri hala diğerine göre büyük artık değişmeyeceği de aşikar .

3 sene olmuş.Hiç olumsuz yorum okumamıştım benim yaşadığım tarzında.Buraya güncelleme hissettim küçük olması etkilemez sizi ama büyük olursa her anlamda hayatınız etkiyecek ve yeniden deformasyonlar ve yaş ilerledikçe yer çekimi ile sarkacaklar .Özellikle emzirmiş kadınlar büyük silikondan kaçının .Sütlü anne gibi dolanıyorum .

Kas üstü taktırmışsınız ,meme dokunuz vardı o zaman,çünkü 300 lü rakamlar bu kadar büyük olmazdı değil mi?

Kas üstü taktırmışsınız ,meme dokunuz vardı o zaman,çünkü 300 lü rakamlar bu kadar büyük olmazdı değil mi?
Meme dokum bana göre çok azdı.Çocuklarım olmadan önce full destekli 80 B cup takıyordum.2 doğumdan sonra epey içleri boşaldı .
Meme dokum varmış demek ki diyeceğim bu durumda sizce ?
Bilemiyorum silikonu net hissediyorum ve çok suni duruyor küçük ebat olsa farklı mı olurdu ya da gerçekten epey dokum varmısta ondan mı bunları yaşıyorum durumum bu bilemiyorum ..

Benim 315 cc kas altı dual plan. Bana da başından beri küçük geliyor. Hatta tekrar büyütmek için ve animasyon deformitesi olayından kurtulmak için olucam. Acaba sizinki kas üstü olduğu için mi sarktı?

Kas üstü taktırmışsınız ,meme dokunuz vardı o zaman,çünkü 300 lü rakamlar bu kadar büyük olmazdı değil mi
Yine varmış.dokunuz genelde burdakiler bende dahil 75 a takanlarKas üstü taktırmış olmanız hissetmenize daha çok neden sanırım benim ameliyat zamanım henüz gelmedi günümü aldım bazen bende diyorum daha acısız olsun kas üstü olsun diye ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…