Meme büyütme ameliyatım sonunda gerçekleşti

Ben 3 aya yaklaştım yavaş yavaş doğal mememin şeklini almaya başladı :) benim normal mememde dimdik olduğu için bana değişik gelmedi :) sadece ödem çok fazla olduğu için takma gibi orantısız duruyordu şimdi doğala döndü ödem gidince kendi memenizin şekli nasılsa öyle oluyor
İnşallah bu süreci sıkıntısız sorunsuz atlatırım 🥰

Bugün 4 günüm göğüslerim patlayacak gibiler fena şiştiler bu korse çok gıcık birşey oda ayrı sıkıyor .Az önce eşimin yardımı ile duş aldım .Başkalarında oldu mu bilmiyorum ama bende fena sırt ağrısı var .Doğru düzgün yatıp kalkamadığım için mi oldu bilmiyorum ama maalesef bazen ağrısı göğüsün acısının önüne geçiyor 🥹🥹🥹
Ah ah olmaz mı aynı oozisyonda yatmaktan göğüslerde şişiyor beni 3. Haftaya girince baya bi rahatlamam oldu geçiyor ama gerçekten hiç kolay değil dikkat esin agır kaldırmayın uzanmayın doktorunuzun tavsiyelerine uyun geçmiş olsun

İlk haftadan sonra belirgin bir rahatlama yaşayacaksınız. Sırt ağrısı çok fena oluyor, ama sürekli sırt üstü ya da hafif dik yatmaktan kaynaklanıyor. Doktorunuz yan dönmenize izin verdiğinde bitecek.
Korse çok sıkıyorsa gazlı bez ya da yumuşak bir çorap sıkıştırabilirsiniz ama atletin üstünden giymeyin.
Doktorunuz korseyi ya da bandajı ne kadar kullanmanız gerektiğini söylediyse o kadar kullanın. Herkesin süreci farklı.
Ve bu konuda herkesi uyarmayı farz bilirim, lütfen ani hareketler yapmayın, ağır kaldırmayın ve uzanmayın dikkatli olun. Son konumu okursanız ben dikkatsizliğim yüzünden revizyon geçirmek zorunda kaldım.
Şimdiden geçmiş olsun, zamanla doğal meme halini alacaklar 😍

İlk haftadan sonra belirgin bir rahatlama yaşayacaksınız. Sırt ağrısı çok fena oluyor, ama sürekli sırt üstü ya da hafif dik yatmaktan kaynaklanıyor. Doktorunuz yan dönmenize izin verdiğinde bitecek.
Korse çok sıkıyorsa gazlı bez ya da yumuşak bir çorap sıkıştırabilirsiniz ama atletin üstünden giymeyin.
Doktorunuz korseyi ya da bandajı ne kadar kullanmanız gerektiğini söylediyse o kadar kullanın. Herkesin süreci farklı.
Ve bu konuda herkesi uyarmayı farz bilirim, lütfen ani hareketler yapmayın, ağır kaldırmayın ve uzanmayın dikkatli olun. Son konumu okursanız ben dikkatsizliğim yüzünden revizyon geçirmek zorunda kaldım.
Şimdiden geçmiş olsun, zamanla doğal meme halini alacaklar 😍
Pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek .Ev içinde yavaş yavaş normal yaşantıma dönmeye çalışıyorum .Mutfakta yemek yapabiliyorum .Dolaptan birşey almak için öyle çok uzanmıyorum baktımm yapamıyorum hemen bırakıyorum .Ağırda kaldırmamaya çok dikkat ediyorum .Ama bir tırsmadım değil revizyon deyince 🥹🥹🥹

Ah ah olmaz mı aynı oozisyonda yatmaktan göğüslerde şişiyor beni 3. Haftaya girince baya bi rahatlamam oldu geçiyor ama gerçekten hiç kolay değil dikkat esin agır kaldırmayın uzanmayın doktorunuzun tavsiyelerine uyun geçmiş olsun
Elimden geldğince dikkat ediyorum .Ama bazen istemsiz ani hareketler oluyor bir an unutup hızlı dönme gibi falan 😔😔😔zaten öyle durumda canım hemen açıyor

Pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek .Ev içinde yavaş yavaş normal yaşantıma dönmeye çalışıyorum .Mutfakta yemek yapabiliyorum .Dolaptan birşey almak için öyle çok uzanmıyorum baktımm yapamıyorum hemen bırakıyorum .Ağırda kaldırmamaya çok dikkat ediyorum .Ama bir tırsmadım değil revizyon deyince 🥹🥹🥹
Yemek falan yapın, kendi işlerinizi görün ama göğüs kaslarını çalıştıracak işlerde kendinizi kısıtlayın ne olur.

Öncelikle herkese merhaba .Foruma hep bakardım ama bugün yazıyorum 🙂168 boyunda 50 kiloda bir bayanım .uzun zamandır meme estetiği istiyordum ama bir türlü olamamıştım.Sonunda dün ameliyatımı oldum bugün eve çıktım .İnş sağlıklı sıhhatli çabucak atlatırım .Olanlar illa ki vardır tavsiyeleri seve seve dinlerim 🥰🥰
Merhaba 🌸 şimdi nasılsınız

Öncelikle herkese merhaba .Foruma hep bakardım ama bugün yazıyorum 🙂168 boyunda 50 kiloda bir bayanım .uzun zamandır meme estetiği istiyordum ama bir türlü olamamıştım.Sonunda dün ameliyatımı oldum bugün eve çıktım .İnş sağlıklı sıhhatli çabucak atlatırım .Olanlar illa ki vardır tavsiyeleri seve seve dinlerim 🥰🥰
Size ve bizim gibi yeni yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum..arkadaşlar sizde de morarma oldu mu? Bende bugün morarma başladı iki göğüs arası alt tarafta doktora resim attım sabah gel bakalım dedi umarım önemli bişey değildir

Size ve bizim gibi yeni yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum..arkadaşlar sizde de morarma oldu mu? Bende bugün morarma başladı iki göğüs arası alt tarafta doktora resim attım sabah gel bakalım dedi umarım önemli bişey değildir
Benim göğüs üstlerinde morarma vardı oda bacaklardan yağ alıp göğüslere enjekte ettiği için olmuş sanırım .Soldaki geçti sağdakide gidiyor gün gün .

Merhabalar gün gün daha iyiyim göğüsler şiş hala tabi ödem var ağrım yok .Oturup kalkarken falan çok ince acı oluyor .Yan yatamıyorum hep sırt üstü .O yüzden felaket bir sırt ağrısı var.
Bende olalı 12 gün falan oldu :) herşey geçicek bir kaç gün sonra ve rahatlayacaksın 🌸 çok geçmiş olsun

Benim bugün 4 günüm çok az ağrım var kendim yatıp kalkıyorum ev işini yapıyorum ama çabuk yoruluyorum gerginlik inanılmaz çok aklıma geldikçe okşar gibi hafif masaj yapiyorum hissizlik var ama aynı oranda görüntü inanılmaz güzel şuan istediğim gibi 162 boyum 60 kilo 405 CC kas üstü damla oldum isteyen herkes olur inşallah bian önce

Aneliyat olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var .Ben ameliyat olalı 16 gün oldu sol taraftaki göğsümde iğne batması gibi ağrı oluyor nefes alırken falan bazen batıyor .Normal mi Sap tarafta yok öyle birşey .Kalple mi alakalı diye tırsmaya başladım .Yaşayan varsa bu problemi lütfen bilgi verebilir mi

Aneliyat olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var .Ben ameliyat olalı 16 gün oldu sol taraftaki göğsümde iğne batması gibi ağrı oluyor nefes alırken falan bazen batıyor .Normal mi Sap tarafta yok öyle birşey .Kalple mi alakalı diye tırsmaya başladım .Yaşayan varsa bu problemi lütfen bilgi verebilir mi
Benimde sağda skntı yok sol da oluyor ve sol daha ödemli..dün doktora sordum ara ara batma acı oluyor solda diye çok normal bunlar mesela adet dönemlerinde de olacak ama zamanla geçecek dedi..bence kalple hiç alakası yoktur.

Kaç cc yaptırdınız

X