Extra ameliyatımla ve kendimde ilgili detay vereyim, başına aynı durum gelmiş arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
,
32 yaşındayım, 175/55 kg, çocuğum yok evli değilim ama gençliğimde çok kilo alıp verdiğim için toplamda 75 a-b ölçüsüne inmiş ama sarkık ve çatlak bir meme dokum vardı, bazı doktorlar direkt protez bazıları ise dikleştirmesiz tek başına protezin yeterli olmayacağını söyledi ki bence de öyleydi. zaten iz takıntım yok tek umrumda olan güzel görünen dik ve sıkı bir memeydi.. ben de dikleştirme ama benimki sadece meme ucundan dikleştirme yani lolipo gibi dikey bir kesik yok, bir de kas altı protez için stadart meme altı kesisiyle birlikte motive round full 295 cc takıldı.. ameliyat 3.5 saat sürdü. 5 eylül yani 3 gün önce gerçekleşti. İlk gün ölüm gibiydi ağrı kısmını bu kelime anlatır. Gelelin sonraki güne yani 2. gün sabahı doktor geldi ve drenlerimi çıkardı, tabi ben üstten görüyorum memeyi
bişey anlamadım. Eve döndüm. Diren yerlerimden kan ve sıvı akmış yolda mecburen korse kan içinde çıkarıp yıkamak zorunda kaldım ve bir baktım ki 2 meme yerine 4 meme var :) Ya inanılmaz şişmeye başladı memeler, üstte protez elimle de hissediyorum ta köprücük kemiğine kadar, altta eski memelerim toparlanmış dik ama aşağıda duran dik ay çok komik, önden de yandan da resmen DİKDÖRTGEN MEME.......... böyle birşey ben görmedim kimsede ilk haftada da. duymadım da. varsa aramızda lütfen yazın 6.gün domtor kontrolüne kadar delireceğim sanırım. İğrenç bie görüntü şuan korseyi hemen giydim asla çıkarmıyorum ağrı sancı artık uyku falan hak getire zaten :) bunları geçtim bu revizyonlık olursa bu memeler böyle kalırsa aşağı incek gibi değil taş gibi çünkü.. ben napacağım ??