S Seminam Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 16 3 47 28 Haziran 2019 Konu Sahibi Sadwoman #21 Giska .!.: Evet gerçekten de öyleydi Cem Payaslı Serdar bora Bayraktaroğlu Fatih Dağdelen ve özel hastanelerde 3dr daha gittim Cem Payaslı ve bora Bayraktaroğlunu da çok sevdim onlarda çok iyiler ama fiyatları fazla geldi Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu karaca bey mayclinicdeki doktor bey mi?nasıl peki doktor hakkındaki düşünceleriniz?
Giska .!.: Evet gerçekten de öyleydi Cem Payaslı Serdar bora Bayraktaroğlu Fatih Dağdelen ve özel hastanelerde 3dr daha gittim Cem Payaslı ve bora Bayraktaroğlunu da çok sevdim onlarda çok iyiler ama fiyatları fazla geldi Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu karaca bey mayclinicdeki doktor bey mi?nasıl peki doktor hakkındaki düşünceleriniz?
D dilsahyc Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2011 3 0 29 Haziran 2019 Konu Sahibi Sadwoman #22 Devlet hastaneleri de yapıyor demek?doktor önerisi olan war mı
T tramolaaa Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2018 19 7 29 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Sadwoman #23 Merhabalar hayırlı olsun öncelikle, Karaca beye ne kadara ameliyat oldunuz