Ben meme oldum sadece ama meme ve burun birlikte düşünmedim değil 2 ayrı doktor giriyor bizde burun yapan doktor farklı hem KBB uzmanı hem plastik cerrah dedi benim doktorum memeyi ben burunu o yapar dedi 45bin demişlerdi hem meme hem burunMerhaba sizde mi Erkin hocaya ameliyat oldunuz ben hem meme hem burun estetiği olacağım 50 bin tl
Çokmuş bu iki ameliyatı aynı anda olan ikisi aradan çıkar diye düşündüm hayırlısı bakalımBen meme oldum sadece ama meme ve burun birlikte düşünmedim değil 2 ayrı doktor giriyor bizde burun yapan doktor farklı hem KBB uzmanı hem plastik cerrah dedi benim doktorum memeyi ben burunu o yapar dedi 45bin demişlerdi hem meme hem burun
Burun ve meme için 45 demişlerdi hem de iki doktorla birimplastik cerrah diğeri KBBÇokmuş bu iki ameliyatı aynı anda olan ikisi aradan çıkar diye düşündüm hayırlısı bakalım
Çok iyi demişlerBurun ve meme için 45 demişlerdi hem de iki doktorla birimplastik cerrah diğeri KBB
Aynen pişman oldum zaten keşke beraber olsaydım arkadaşım KBBsine burun oldu 18bineÇok iyi demişler
Evet aradan çıkardı gerçekten yaAynen pişman oldum zaten keşke beraber olsaydım arkadaşım KBBsine burun oldu 18bine
Merhaba bende uzun yıllardir istyordum meme büyütme suan fyat araştrmasi yapiyorum gercekten çok yüksek rakamlar ya..32 den başliyor ve 40 45 gidiyorarkadaşlar merhaba,
memelerimin küçüklüğünde Aşırı rahatsız olduğum için meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim fakat 2022 meme büyütme ameliyatı fiyatları aşırı derecede pahalı 30—40 bin TL civarı benim bütçem max 23 bin, bildiğiniz makul fiyata yapabilecek bir doktor var mı devlet hastanesi nde de yaptırabilirim aydınlatırsanız çok sevinirimmmm uygun fiyatsa başka şehirde gidip yaptırabilirim
Ankara da böyle Kayseri de 25 bin Ahmet Tuna erenMerhaba bende uzun yıllardir istyordum meme büyütme suan fyat araştrmasi yapiyorum gercekten çok yüksek rakamlar ya..32 den başliyor ve 40 45 gidiyorsiz bulabildinz mi uygun bir yer acaba?
Merhaba hangi hastene ve dr.a oldunuz acaba?memnun musunz istediğiniz gibi oldumuSelam ben de geçen hafta 27bine oldum bütçen uygunsa tercih edebilirsin
Hangi devlet hastanesi?rahatsızlık derecesinde değilse yapılmıyor diye biliyorum.yanlışta biliyor olabilirim.bilgi verir misiniz ?Şu anda en uyguna gözünüzden yine 25 bin falan çıkarmanız lazım araştırma devlet hastaneleri yapıyor ben o şekilde ameliyat oldum
Merhaba,devlet hastanesi demişsiniz hangi hastanede olacaksınız belli mi?bende yaptıracağım fakat neresi yapar neresi yapmaz bilmiyorum öneriniz var mı?Özel hastanelerde elbette fiyatlar çok pahalı zira sadece protez fiyatları bile 13 bin ile 20 bin tl arasında. Ben şahsen devlet hastanelerinde de iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum bu sebeple kendim devlet hastanesini tercih edeceğim.
Durumunuz nedir ben iyileşmedim burda hemen işe gidenler varMerhaba arkadaşlar bende 31 Ağustosta kas altından olacağım benim gibi kas altı olan var mı ne kadar sürede ayaklandınız bazıları kolunu bile kaldıramıyormuş hiç.. çok endişeliyim
Gayet iyiyim ağrım yok ama protezler hâlâ yukardaDurumunuz nedir ben iyileşmedim burda hemen işe gidenler var
Hangi hastane tercih ettinizÖzel hastanelerde elbette fiyatlar çok pahalı zira sadece protez fiyatları bile 13 bin ile 20 bin tl arasında. Ben şahsen devlet hastanelerinde de iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum bu sebeple kendim devlet hastanesini tercih edeceğim.
devlet hastanesine gittiniz mi ?Özel hastanelerde elbette fiyatlar çok pahalı zira sadece protez fiyatları bile 13 bin ile 20 bin tl arasında. Ben şahsen devlet hastanelerinde de iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum bu sebeple kendim devlet hastanesini tercih edeceğim.