Meme büyütme ameliyatı sonrası silikonun yukarda kalması..

Onu hastaneden çıkarken kanunen vermeleri gerekiyor. Her ameliyat sonrası verilir. Hastaneyi ve doktoru arayın isteyin. Doktor vermeye yanaşmazsa, kendim için tıbbi kayıt tutuyorum deyin alın. Vermeye mecbur.
Bazen ameliyat esnasında kalp duruyor yada ne bileyim tansiyon yükseliyor yada başka bir şey oluyor, çıkınca söylemiyorlar ama epikriz raporuna yazıyorlar. Sizin karın kaslarınızın ağrıması böyle bir sebebe dayanıyor olabilir.

Aa bunları bilmiyordum bilgilendirdiğınız için teşekkür ederim, biraz kendimi iyi hissedince mutlaka hastaneye gidip raporu isticem. Çıkınca herhangi bi evrak vermediler bize

Aa bunları bilmiyordum bilgilendirdiğınız için teşekkür ederim, biraz kendimi iyi hissedince mutlaka hastaneye gidip raporu isticem. Çıkınca herhangi bi evrak vermediler bize
Bu raporları saklayın, yarın öbür gün başka bir doktora işlem yaptırırken gösterirseniz, daha önce nerede ne yapılmış bilir

Peki his geri geldi mi memede?

Merhaba, raporu hastaneden istedim, açıklamada bunu yazıyor: GA ALTINDA SUBMAMMARiAL KESi iLE GiRiLEREK SUBPEKTORAL POŞ HAZIRLANDI. HEMOSTAZ SONLARI İCLERİNE 400 cc MENToR Hp pRoTEZ YERLEŞTiRILDi. ciLT ALTI vE ciLT PRiMERİ KAPATILDI MEDIKAL
SUTYENi GiYDiRiLDi.
Bide operasyon çok kısa sürdü 8:40 girdim 9:06 geçe çıktım. Refakatçim de hemen gidip geldin demişti zaten Bu kadar kısa sürdüğüne göre bi komplikasyon çıkmamış demek. Karın ağrılarım da çok az dik durabiliyorum artık ama protezler ağır geliyor hala alışamadım

Merhaba, raporunuza göre başarılı çalışma olmuş ama dual plana gerek görmemiş doktor. Fotoğraf çekin kıyaslayın ilk haftalarında

Merhaba operasyonu ozelde mi olmustunuz? Devlette mi? Epikriz raporunu ben amelıyat ı oldugum hastaneden mi yoksa doktorum vasıtasıyla mı almalıyım? Doktorum un ozel muaynehanesi var, amelıyat oldugum hastane de ozel bir hastane. Ya da ıstersek ne sebeple ıstıyoruz

Merhaba, özelde oldum. Raporu hastaneden istedim hemen mail attılar. Nedenini söylemedim direk verdiler doktorun adını bile sormadılar.

Benim de aynı durum sağ meme oturmadı ve sağdaki silikonu hissediyorum. İçime umut doldurdunuz

6.ayimdayim iniyor merak etme kuzum his kaybı var ağrılarım devam ediyor bilgine ebemin a...tersten gördüm yaptırdım mutlu olmak için bence insan kendini her haliyle sevmeliymis

Merhaba kızlar ameliyatımın üstünden 8 ay geçti ve her şey çok güzel. Yukarda kalan silikonum yerine yerleşti ve silikonu artık dokunduğumda eskisi gibi hissetmiyorum 2.-3. Aydan sonra normalde döndü. His konusunda meme uçlarımda his var. Sağ göğsümün alt kısmında hiç his yok bunu 1-2 hafta oldu farkedeli gelir mi geri bilmiyorum. Çok zor bi süreçti ama her şeye değdi şu an çok mutluyum ve çok güzel gözüküyorlar. Onlarla bikini giymek harika ama en güzeli sütyen kullanmamak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…