Meme büyütme ameliyatı sonrası silikonun yukarda kalması..

Hala başımı eğmeden saçıma dokunamıyorum zaten, memede pek ağrı yok normal diyebileceğim seviyede ama karın kaslarım çok ağrıyor dokununca bile, kambur durma nedenimin de o olduğunu sonradan farkettim. yanlarda göbek hizasında morluklar ve ağrı var oda daha geçmedi. Verdiği kartlar ve kutular üzerinde 400 cc mentor hp yazıyordu. söylediğiniz raporu nerden bakabilirim ?
Onu hastaneden çıkarken kanunen vermeleri gerekiyor. Her ameliyat sonrası verilir. Hastaneyi ve doktoru arayın isteyin. Doktor vermeye yanaşmazsa, kendim için tıbbi kayıt tutuyorum deyin alın. Vermeye mecbur.
Bazen ameliyat esnasında kalp duruyor yada ne bileyim tansiyon yükseliyor yada başka bir şey oluyor, çıkınca söylemiyorlar ama epikriz raporuna yazıyorlar. Sizin karın kaslarınızın ağrıması böyle bir sebebe dayanıyor olabilir.

Onu hastaneden çıkarken kanunen vermeleri gerekiyor. Her ameliyat sonrası verilir. Hastaneyi ve doktoru arayın isteyin. Doktor vermeye yanaşmazsa, kendim için tıbbi kayıt tutuyorum deyin alın. Vermeye mecbur.
Bazen ameliyat esnasında kalp duruyor yada ne bileyim tansiyon yükseliyor yada başka bir şey oluyor, çıkınca söylemiyorlar ama epikriz raporuna yazıyorlar. Sizin karın kaslarınızın ağrıması böyle bir sebebe dayanıyor olabilir.
Aa bunları bilmiyordum bilgilendirdiğınız için teşekkür ederim, biraz kendimi iyi hissedince mutlaka hastaneye gidip raporu isticem. Çıkınca herhangi bi evrak vermediler bize

Aa bunları bilmiyordum bilgilendirdiğınız için teşekkür ederim, biraz kendimi iyi hissedince mutlaka hastaneye gidip raporu isticem. Çıkınca herhangi bi evrak vermediler bize
Bu raporları saklayın, yarın öbür gün başka bir doktora işlem yaptırırken gösterirseniz, daha önce nerede ne yapılmış bilir

Bende burada doktormuşum gibi yazıp durmak istemem ama kendi deneyimimi yazayım meme ucu için dikleştirme mi oldu yani meme ucunda işlem mi var öyle çıkıntılı duruyor benim dikleştirme olmadan önce öyle bir sorunum olmadı ama dikleştirme olunca (ki daha iki ay oldu çok deneyimim yok onda bende süreci yaşıyorum henüz) meme ucu dışarı doğru bombelenilyor sertleşince normal meme ucu gibi duruyor bence en sağlıklı fikrin ödemlerin tamamen geçtiğinde olur sabretmeni öneririm. His kaybı derken nerede yine sorum meme ucunda mı his kaybın var yoksa dikleştirme yokta Altı kesilerde mi ? Şimdi alt kesi his kaybı bir kaç ay sonra geçiyor kendi kesilerimden biliyorum meme ucu hissi ise benim ameliyat sonrasında sağ meme ucum hissizdi hala gelmedi his yerine ama yaşayanlardan okuduğum ortalama bir yıl içinde his geri geliyor sıkıntım bir meme ucum sertleşiyor diğeri his yok diye yumuşak kalıyor komik duruyor bazen kendi kafasına göre o da sertleşiyor :)))) masajda eğer dikleştirme yoksa ve en az iki ay geçti ise yukarıdan parmakların kapalı memelerinin arasından aşağı doğru oval şekilde çok da ittirmeden masaj yap çok abartmadan günde beş on dakika bir krem ya da bebe yağı kullanabilirsin rahat kaysın diye dikleştirme varsa doktoruna sormadan masaj yapma derim. Ben dokununca silikonumu hissetmiyorum benim kas Altı ondan olabilir belki kas yapın incedir demiş doktorun sanırım senin de kas Altı bak tavsiyem ne biliyor musun her şeyi kafana takıp dert etme sonuçta bir işlemden geçtik elbette ufak tefek şeyler göze batar dört dörtlük bilmiyorum çok nadirdir sanırım bak genel olarak gözüne hoş görünüyor mu istediğin dolgunlukta mı eskiye göre kendini daha dişi daha akımlı hissediyormusun bence bunlar önemli giy desteksiz sütyenini gönlünce kullan yeni memelerini sıkma canını her detaya ve zaman tanı alışacaksın onlara gözüne her noktası batmayacak merak etme
Peki his geri geldi mi memede?

Ben 375 cc yi çıkarttım 450 koydurdum, o bile farksız geldi gözüme ama artık peşini bıraktım, büyüdükçe sarkmalar oluyor çünkü.
Saçlarını hala yıkarken zorlandığını söylemişsin, rica etsem epikriz raporuna bakar mısın? hangi teknik ile yapmış ve ne koymuş tam olarak?
Genelde sırt/omuz ağrısı anestezi yüzünden olur, o yüzden merak ettim.
Merhaba, raporu hastaneden istedim, açıklamada bunu yazıyor: GA ALTINDA SUBMAMMARiAL KESi iLE GiRiLEREK SUBPEKTORAL POŞ HAZIRLANDI. HEMOSTAZ SONLARI İCLERİNE 400 cc MENToR Hp pRoTEZ YERLEŞTiRILDi. ciLT ALTI vE ciLT PRiMERİ KAPATILDI MEDIKAL
SUTYENi GiYDiRiLDi.
Bide operasyon çok kısa sürdü 8:40 girdim 9:06 geçe çıktım. Refakatçim de hemen gidip geldin demişti zaten😅 Bu kadar kısa sürdüğüne göre bi komplikasyon çıkmamış demek. Karın ağrılarım da çok az dik durabiliyorum artık ama protezler ağır geliyor hala alışamadım

Merhaba, raporu hastaneden istedim, açıklamada bunu yazıyor: GA ALTINDA SUBMAMMARiAL KESi iLE GiRiLEREK SUBPEKTORAL POŞ HAZIRLANDI. HEMOSTAZ SONLARI İCLERİNE 400 cc MENToR Hp pRoTEZ YERLEŞTiRILDi. ciLT ALTI vE ciLT PRiMERİ KAPATILDI MEDIKAL
SUTYENi GiYDiRiLDi.
Bide operasyon çok kısa sürdü 8:40 girdim 9:06 geçe çıktım. Refakatçim de hemen gidip geldin demişti zaten😅 Bu kadar kısa sürdüğüne göre bi komplikasyon çıkmamış demek. Karın ağrılarım da çok az dik durabiliyorum artık ama protezler ağır geliyor hala alışamadım
Merhaba, raporunuza göre başarılı çalışma olmuş ama dual plana gerek görmemiş doktor. Fotoğraf çekin kıyaslayın ilk haftalarında 🌺🌺

SUTYENi GiYDiRiLDi.
Merhaba operasyonu ozelde mi olmustunuz? Devlette mi? Epikriz raporunu ben amelıyat ı oldugum hastaneden mi yoksa doktorum vasıtasıyla mı almalıyım? Doktorum un ozel muaynehanesi var, amelıyat oldugum hastane de ozel bir hastane. Ya da ıstersek ne sebeple ıstıyoruz

Merhaba operasyonu ozelde mi olmustunuz? Devlette mi? Epikriz raporunu ben amelıyat ı oldugum hastaneden mi yoksa doktorum vasıtasıyla mı almalıyım? Doktorum un ozel muaynehanesi var, amelıyat oldugum hastane de ozel bir hastane. Ya da ıstersek ne sebeple ıstıyoruz
Merhaba, özelde oldum. Raporu hastaneden istedim hemen mail attılar. Nedenini söylemedim direk verdiler doktorun adını bile sormadılar.

merhaba herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Yukarda kalan silikonum yerine yerleşti eşitlendiler çok şükür. Sağ göğsümde ellediğinde silikonu hissediyordum artık onuda hissetmiyorum. Sadece göğüs uçları hala biraz şiş ama onunda zamanla düzeliceğini düşünüyorum. Şu an her şey yolunda gidiyor, aynı sorunu yaşayan olursa sıkıntı yapmasın 2. Ayımda düzeldiler biraz beklemek gerekiyor bu işlemlerde gerçekten. Boyutundan memnunum çok güzel duruyorlar
Benim de aynı durum sağ meme oturmadı ve sağdaki silikonu hissediyorum. İçime umut doldurdunuz ❤️💐

Merhaba, 1.5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. 375cc dual plan oldu. Ama sağ göğsümdeki silikon yukarda kalmış hala korseyi ve bandajı takıyorum iner mi bilgisi olan var mı 😔 birde yukarda kalan implantı hissediyorum ama diğer göğsümde hissetmiyorum bu durum beni üzüyor. Yaşayan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 🙏🏻
6.ayimdayim iniyor merak etme kuzum his kaybı var ağrılarım devam ediyor bilgine ebemin a...tersten gördüm yaptırdım mutlu olmak için bence insan kendini her haliyle sevmeliymis

Merhaba kızlar ameliyatımın üstünden 8 ay geçti ve her şey çok güzel. Yukarda kalan silikonum yerine yerleşti ve silikonu artık dokunduğumda eskisi gibi hissetmiyorum 2.-3. Aydan sonra normalde döndü. His konusunda meme uçlarımda his var. Sağ göğsümün alt kısmında hiç his yok bunu 1-2 hafta oldu farkedeli gelir mi geri bilmiyorum. Çok zor bi süreçti ama her şeye değdi şu an çok mutluyum ve çok güzel gözüküyorlar. Onlarla bikini giymek harika 😂 ama en güzeli sütyen kullanmamak ☺️

Son düzenleme:
X