- Konu Sahibi acemisurucu
-
kızlar ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl gibi bir zaman olmasına rağmen izler belirginliğini koruyor. kremler ilk zamanki görüntüden çok uzaklaştırdı ama gene de çok belirgin, bu da beni çok üzüyor.ne yapabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet benim de 9 ay bitti nerdeyse ama 2 tüp krem bitirmeme rağmen hala izler duruyor.. Napmalıyız kızlar bu konuda yardımcı olun lütfeen..
kızlar selam,
ben ameliyat olalı 3 ay oldu izlerimin durumu gayet iyi doktorumda cumartesi kontrolde aynı şeyi söyledi ancak ben contractubex 15.ci gün kullanmaya başladım çalıştığım için düzenli uygulamayı yapamıyorum daha sonrasıda aktardan aynısafa kremi aldım ve sarıkantaron yağı bence bunları uygulayın eğer imkanınız varsa düzenli uygulayın. Ben sigara kullandığım halde bayağı bir iyi oldu izlerim.
Aslında aynısafa kremi sabah akşam uygulanacak ve üzerine isveç şurubu sürülecek fakat ben isveç şurubu almadım kocaman bir şişesi vardı ziyan olur diye:))) onun yerine sarı kantaron yağı aldım.
Paylaşmak istedim.
keşke benimde silik olsaydı izlerim.yaptırdığıma pişman olacak kadar kötüler yaaaaaaaaa
umarım dediğin gibi olur, biliyorum herkezin iyileşme süreleri farklı ama gene de sorun ediyocok erken pışmanlık yasıyosun..zamanla daha ıyı olacak canım..ben daha oncede bır amelıyat oldum 3 cm dıkıs vardı ve ılk bır sene ole kızarıklıgı gectı rengı baya acıldı ama ız bellı oluyodu aradan 3 sene gectıkten sonra ben o ızı kendım goremıorum..estetık kendınden erıyen dıkısle dıkılmıstı ve suan yerını ben bulamıyorum.. 2. 3. senede senınde aynısı olur dıe dusunuyorum..o amelıyatın uzerınden 7 sene gectı ve ben gormuyorum ızı..canını cok sıkma ve et urunlerı tuket onlarında cok faydasını gorursun..
kızlar. izlerimi ilk gördüğümde , yani 15. gün incecik bir çizgi halindeydi ve rengi ten rengimden biraz daha koyuydu yani kahverengiydi. ama şu an öyle değil. izler kırmızı bir hal aldı. karşıdan bakınca çok çok belli. acaba kullandığım krem bana iyi gelmedi mi ki. yoksa bu kırmızılaşma süreci normal bi süreç mi, bilemiyorum . doktorum da yakında değil ki gidip göstereyim .
sizde durum nasıldı ?
yani izler iyileşme sürecinde nasıl değişikliklere ugruyor renk olarak . normal mi acaba benimki.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?