meme büyütme ameliyatı sonrası oluşan belirgin izler

acemisurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
51
0
36
İstanbul
kızlar ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl gibi bir zaman olmasına rağmen izler belirginliğini koruyor. kremler ilk zamanki görüntüden çok uzaklaştırdı ama gene de çok belirgin, bu da beni çok üzüyor.ne yapabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum

Evet benim de 9 ay bitti nerdeyse ama 2 tüp krem bitirmeme rağmen hala izler duruyor.. Napmalıyız kızlar bu konuda yardımcı olun lütfeen..

Evet benim de 9 ay bitti nerdeyse ama 2 tüp krem bitirmeme rağmen hala izler duruyor.. Napmalıyız kızlar bu konuda yardımcı olun lütfeen..

OLİE canım kimse cevap yazmıyor,sanırım tek mağdur olan biziz. ben lazerle izlerin tedavi edildiğini duydum ama ne kadar etkili bilmiyorum.canım sen kime ameliyat oldun...benim bi tarafta daha derin ve bu beni çok üzüyor

aynen kızlar benimde 1,5 sene oldu yaptıralı ve izler hala duruyo,hemde çok belirgin ve bu durum canımı çok sıkıyo,gecmicekmi yaaa (((((((((

Kızlar selam,

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu izlerimin durumu gayet iyi doktorumda cumartesi kontrolde aynı şeyi söyledi ancak ben contractubex 15.ci gün kullanmaya başladım çalıştığım için düzenli uygulamayı yapamıyorum daha sonrasıda aktardan aynısafa kremi aldım ve sarıkantaron yağı bence bunları uygulayın eğer imkanınız varsa düzenli uygulayın. Ben sigara kullandığım halde bayağı bir iyi oldu izlerim.

Aslında aynısafa kremi sabah akşam uygulanacak ve üzerine isveç şurubu sürülecek fakat ben isveç şurubu almadım kocaman bir şişesi vardı ziyan olur diye:))) onun yerine sarı kantaron yağı aldım.

paylaşmak istedim.

canım ben de bi ameliyatımı olayım hayırlısıyla. Kapsamlı bilgi rica edeceğim senden :87:

Ben duştan sona yarın tam 3 ay olacak aklıma gelirse sürüyorum Duştan sonra Tabi buna rağmen çok silikleşti izlerim görmek için çok yakından gelip dibine kadar bakıyolar..

bugün 14.cü günüm oldu.ama dikişlerimin üzerinde ince ince küçük şeffaf bantlar olduğu için dikişlerimi tam anlamıyla göremiyorum ama,görebildiğim kadarıyla koyu renkteler.kabuklu gibi.aynı sefa kremi bende de var.neden aldığımı hatırlayamıyordum.kullanayım bari :)

kızlar,bugün dikişlerimi görebildim sonunda.incecik bi cizgi gibiler.tenimle aynı renk.şuan hiç farkedilmiyor.Rengi değişmez değil mi ? yani kırmızı renge dönmez değil mi ?

keşke benimde silik olsaydı izlerim.yaptırdığıma pişman olacak kadar kötüler yaaaaaaaaa

cok erken pışmanlık yasıyosun..zamanla daha ıyı olacak canım..ben daha oncede bır amelıyat oldum 3 cm dıkıs vardı ve ılk bır sene ole kızarıklıgı gectı rengı baya acıldı ama ız bellı oluyodu aradan 3 sene gectıkten sonra ben o ızı kendım goremıorum..estetık kendınden erıyen dıkısle dıkılmıstı ve suan yerını ben bulamıyorum.. 2. 3. senede senınde aynısı olur dıe dusunuyorum..o amelıyatın uzerınden 7 sene gectı ve ben gormuyorum ızı..canını cok sıkma ve et urunlerı tuket onlarında cok faydasını gorursun..

kızlar belki erken söylüyorum ama,2.ci haftamı devirdim,dikişlerimin üzerinde şeffaf bi bant var.ve dikiş izlerim hiç belli değil.yani hani parmaklarımızın boğumları var ya,okadar bile değil.0.5 uçlu kalem izi kadar ince bişey.tenimle aynı renk.yani renk koyuluğu falan da yok.ben bile göremiyorum yani cok dikkatli baktığım halde.ve çok pimpirikliyimdir.hep böyle kalır mı sizce ?

umarım dediğin gibi olur, biliyorum herkezin iyileşme süreleri farklı ama gene de sorun ediyo
rum işte...

kızlar. izlerimi ilk gördüğümde , yani 15. gün incecik bir çizgi halindeydi ve rengi ten rengimden biraz daha koyuydu yani kahverengiydi. ama şu an öyle değil. izler kırmızı bir hal aldı. karşıdan bakınca çok çok belli. acaba kullandığım krem bana iyi gelmedi mi ki. yoksa bu kırmızılaşma süreci normal bi süreç mi, bilemiyorum . doktorum da yakında değil ki gidip göstereyim .
sizde durum nasıldı ?
yani izler iyileşme sürecinde nasıl değişikliklere ugruyor renk olarak . normal mi acaba benimki.?

bence kremler sadece ıyıleşme surecını hızlandırıyor daha once 2 kez amelıyat olmuş bırı olarak krem olmadan bıle hıc yok denecek kadar ız var

Krem yada jel Epidermisin Hücreler arası nem oranını dengeleyerek daha hızla tamir olmasına çalışıyor Burada Derinin kalitesi yaş faktörü ve Kişisel bakım ( Sıgara Spor Beslenme ) Çok etkili benim izlerim görünmüyor Yok Oldu Tam 5 ayım doldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…