Meme büyütme ameliyatı sonrası ödem, ağrı, kontrol

Masajı detaylı anlatır mısınız benim doktorum bunu söylemedi
Muhtemelen ilk ay kontrolünüzde söyleyebilir yine de siz de sorun çünkü ben de internetten okuduklarımla anlamamıştım. Nasıl detaylı anlatabilirim bilmiyorum ama parmak uçları ve avuç içiyle meme ortasından başlayıp yukarı doğru masaj yapmaktan bahsediyorum, yani protezin biraz daha aşağı inip cebe yerleşmesi ve üstteki ödemelerin inmesi icin düşünebilirsiniz

Merhaba ben de sizin gibi ikisini birden oldum. Nedir son durumunuz ? Agri sizi yok ama sabah siskinlikleri patlayacak gibi oluyor bazen iyilesebildiniz mi ? Benim 12 gun oldu hala ince bantlar duruyor

Merhabalar bende tercihimi motiva ergonomixten yana kullanmak istiyorum suan durumunuz nasıl ve büyüklüğünden memnun musunuz ben en az 300 cc düşünüyorum

Merhabalar bende tercihimi motiva ergonomixten yana kullanmak istiyorum suan durumunuz nasıl ve büyüklüğünden memnun musunuz ben en az 300 cc düşünüyorum
Merhaba, ergonomixin doğal görünüm için en uygun implant olduğunu düşünüyorum, ben büyük bir meme istemedigim için boyutundan memnunum eğer hiç meme dokunuz yoksa belki 300 cc sizi mutlu etmeyebilir. Tabi doktorunuz vücut ölçülerinize göre en doğrusunu söyleyecektir

Selamlar Mesela benim sol memem daha agrisiz odemsiz ve acisiz ama sag tarafim daha sis sanki kolum alttan degiyor sisligi. İkisi birbirinden farkli iyilesiyor galiba. Bilenler var mi ? Dr normal dedi ama takiliorum haliyle. Sag kolu daha cok kullaniyoruz diye mi acaba ?

Ödem tek taraflı gelişmiş olabilir benim de sağ tarafim daha şiş ve agriliydi bariz beden farkı vardı ama şimdi esitlendi

Merhaba bende 10 gün sonra olacağım. Nasıl geçecek endişeliyim.bana detaylı yazma şansınız varmı? Ağrı durumunuz nasıldı?Kaç saat sürdü kaç gün hastanede yattınız tek başınıza kaçıncı gün idare edebildiniz kaç cc ve kas altımı kas üstümü takıldı?
Şimdiden tşkler

Bir kaç soru daha yazSam beni hoşgörürmüsünüz? Drenleriniz kaç gün kaldı meme dokumun tamamı alınacak bende sizde de öylemiydi?

Merhabalar ben banka çalışanıyım özel sigortalıyım sigortam sorun çıkartıyor.siz özeli sigortalımısınız ? Tşkler

Sonunda 1 kasımda ameliyat oldum.. Bana da kas zarı altı motiva ergonomix 275 cc takıldı. Suan görüntüsü beni aşırı tatmin ediyor. Hadi yine 1 tık küçülse problem değil fakat çok aşırı kuculsunde istemiyorum sizin ödemleriniz ne zaman geçti tam olarak öğrenebilir miyim ?

Merhaba çok geçmiş olsun.Süreç nasıl geçiyor.Pişman olduğunuz dönem oldu mu??Bende yaptiracam ama vazgeçmiş gibiyim.

Merhabalar bende aynı operasyonlari olmak istiyorum.Süreciniz nasıl geçti???Alışabildiniz mi ??kombin ameliyat daha ağrılı mi oluyor??

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olalı 4 gün oldu genel olarak durumum iyi.bugün farkettim alt kısımda hafif çatlaklarım oluşmaya başlamış önlemek için yada en aza indirmek için ne kullanmalıyım

Ben 3.ayima kadar krem kullandım, morluklar ve ödem içinde etkili Arnica krem,doktorum verdi

Merhaba çok geçmiş olsun.Süreç nasıl geçiyor.Pişman olduğunuz dönem oldu mu??Bende yaptiracam ama vazgeçmiş gibiyim.
Tesekkur ederimm...Ilk gün keşke yapmasaydım hissi oluştu uzaninca gogusunde biri oturuyormuş hissi ayrı ayağa kalkınca nefesinin kesilmesi ayrı sorundu. En ufak harekette sizlanmasini sayamıyorum bile.. bide benim kas zarı altiydi. Kas altı yaptırsaydım çok zorlanırdım. Ama 2. Günün akşamı sanki güncelleme gelmiş gibiydi dirildim resmen kendi kişisel ihtiyaclarimi vs hepsini kendim karsiladim hatta çamaşır bile katladim 2 3 parça o derece iyiydim. Sadece uzanıp kalkarken destek aldım onu da 4. Günden sonra kendim yapmaya başladım.. şimdiye gelecek olursam iyi ki diyorum gerçekten düşünüyorsaniz yaptırın bugün 12. Günüm odemlerimin çoğu gitti demisti doktorum görüntü mükemmel tahta gibi goguslerim vardı şimdi avucumu dolduran göğüslerin sahibiyim..

Sanırım sizde dikleştirme olmadı değil mi??Bende dikleştirme,toparlama ve büyütme olacak.

üç hafta kadar sonra ödemlerim ciddi azaldı fakat boyutunda çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum. :)

Merhaba kas altı 375 CC motiva ile 3 gün önce ameliyat oldum. Acıdan hiçbir şey yapamaz durumdayım. Koltuk altlarimda aşırı ağrı var ve nefes alırken zorlanıyorum. Düzelme ne zaman olur acaba çok kötü haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…