Meme büyütme ameliyatı sonrası ödem, ağrı, kontrol

Merhaba durumunuz nasıl daha iyi misiniz bende haftaya muayene olmaya gideceğim aşırı korkularım var
Merhaba, dün tam ikinci haftamı doldurdum. Ağrılarım çokça azaldı sadece uyurken hala yan yatmada güçlük çekiyorum. Benim sağ mememde mastektomiye bağlı hematom gelişti, onun dışında ımplantlarla ilgili bir sorunum yok. Niçin korkularınız var?

Merhaba ben de yeni silikon taktırdım 1 hafta oldu ama ödemden mi kaynaklı bilmediğim bir asimetri var sizde de oldu mu iyileşme sürecinde. Olduysa ne kadar sürede geçti
Merhaba, ameliyat öncesi ölçümlerde asimetri var mıydı doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi? Her kadının meme boyutlarında asimetri vardır, kimi çok anlaşılmaz kimi belli olur ama vardır diye biliyorum.
Benim odemlerimin çoğu gitti meme yumuşamaya başladı fakat sağ memede hematom gelişti mastektomiye bağlı olarak onun şişliği var, çok az da doğal halinden asimetri olduğu için şu an bende de fark var.

Yaklaşık 3 senedir bu ameliyatı deli gibi istiyorum küçük göğüslerim kıyafet giyerken bile beni mutsuz ediyordu. Uzun süredir kendimi maddi anlamda toparlamaya da calisiyordum simdi maddi anlamda yeterli buluyorum kendimi ama olaylar istediğim gibi gelismicek diye çok endiseliyim ya yakışmazsa ya istediğim gibi gorunmezse ya sağlık açısından bi sorun yaşarsam diye düşünüp duruyorum..

Şöyle söyleyebilirim benim ameliyatım çok sıkıntılı oldu, iki ameliyat bir arada olduğu için estetik açısından yeterince iyi bir sonuç beklemeyeceğimi konuşmuştuk. Kitleler büyüktü çıkarıldıkları yerde iz ve boşluk oluşacaktı. Şu an bile sol memenin altında bir çukur, sağ memenin uç kısmında da iki parmak genişliğinde açık yara var. Tüm bu olumsuzluklara, asimetriye, yaraya bereye rağmen yine de memesiz olmaktan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Memeniz var gibi gösteren destekli sütyenleri giymeden dışarı çıkınca o kadar rahat hissediyorsunuz ki anlatamam.
Umarım güzel bir süreç olur sizin için

Cok teşekkür ederimmm.. çok geçmiş olsun size de

Merhaba canım 3 gün önce 375cc mentor yuvarlak silikon taktırdım 25mg arveles ağrı kesici kullanıyorum sol göğsümdeki ağrı acı çok fazla değil hatta sol kolumla yavaş yavaş iş bile yapabiliyorum ama sağ göğsümde tuhaf bir şey var kelimelerle anlatamam kolumu değil elimi dahi hareket ettirsem öyle bir sızlayan acım oluyor ki anlatamam sende de böyle bir his oldu mu yarın doktora gidicem kontrole ama korkuyorum acaba içerde tekrar ameliyat olmama sebep olacak bir şey mi var diye

Benimde 6 gün oldu,sağ tarafta bir harekette ani acı oluşup geçiyor.

Ya benim 6.günüm taş gibi göğüslerim ,insan yumusayacagina inanamiyor bu halde

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun size tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Teşekkür ederim size de inşallah,ben artık 2 gündür ağrı kesici kullanmıyorum çünkü bahsettiğim o sizlamaya pek de faydası olmadı zaten.Sadece antibiyotiğe devam ediyorum bu arada yanlış yazmışımm 6 değil 5.günüm

Merhaba kızlar
Ben de 1 hafta önce meme protez ve karın germe oldum. Yalnız memeler inanılmaz asimetrik ve bambaşka. Mememin birinde kitle vardı onun alınması gerekti. 2 çocuk toplam 4 yıl emdiler ve memeler sarktı içi boşaldı. Kitle de alındığında memede daha çok deforme olacağı için silikon da olayım istedim. Fakat şu an o kadar mutsuzum ki eski sarkık memelerimi mumla arar oldum. Kitleyi alttan çıkaramayınca meme başından aşağıya kadar kesmiş doktorum. Ve dikiş potluğu oluşmuş altta. Diğer meme ise bambaşka formda daha yukarıda duruyor. Ayrıca memenin üstü taş gibi altı ise sünmeye başladı yumuşadı. Dr soruyorum merak etme sert olan inecek aşağı formunu bulacak diyor ama görüntüye bakınca hiç inanasım gelmiyor. Sizin nasıldı bu kadar asimetri düzeliyor mu altı sünen gevşek olan memede silikon aşağı iner mi inerse aşağıdaki boşluk dolar mı. Kızlar yardım edin fotolarınızı göremiyorum ilk günler nasıl duruyordu nasıl düzeldi

Merhaba, benim iki tarafim da çok şiddetli ağrıyordu fakat sağ tarafımda ödem oluşmuştu ondan dolayı bir tik daha fazla ağrı vardı. Bahsettiğiniz ağrı kas ağrısı olduğu için çok normal ben de kolumu bırakın elimi kaldırırken bile çok acı çekiyordum. Yine de doktor daha sağlıklı bilgi verecektir, geçmiş olsun

Doktorunuz masaja başla dediği zaman ihmal etmeyin çok faydası oluyor
Evet şimdiden masaj videolarına bakıyorum daha çok yeniyim tabi henüz vermedi anda 1 ayda sanırım veriliyor...Yani tecrübeli kişilerin dediği gibi pat diye olmuyor hicbirsey bu bir süreç ama inşallah sürecin en önemli aşamasını atlattık,ameliyata karar verebilmek

Merhaba benim de koltuk altında hemanjiom var ameliyat olacağım olmuşken meme büyütme de olmak istiyorum ama merak ettiğim sizde memeden kitle çıkarmışlar bu ameliyat sonrası silikonu sigorta karşılamıyor mu yani sonuçta senin keyfi bı durum yok kanser vb nedenlerle göğüs impilanti yaptıracak olanların SSK karsiliyor diye biliyorum

Merhaba, öncelikle size de geçmiş olsun ne yazık ki devlet kanser olana kadar karşılamıyor. Ben bekleseydim muhtemelen kansere çevirecekti çünkü ailede meme kanseri öyküsü var ama beklemek istemedim zaten yeterince yayılmıştı. Fakat buna rağmen tip fakültesi kanser hastalarına müdehale etmiyor ameliyat yapmayacaklarını söylediler çünkü devlet kanser hastalarından para alamazsınız diyor hastane de masrafa girmemek adına ameliyatı reddediyor. Ben kendi isteğimle olmuş gibi oldum yani

geçmiş olsun nerde oldunuz ameliyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…