Meme büyütme ameliyatı sonrası küçük görüntü

Az once sordum normal sutyen takabilirsin hic takmayabilirsin dedi etkisi yok dedi.bana vermedi korse gerek yok dedi pahali dedi

Az once sordum normal sutyen takabilirsin hic takmayabilirsin dedi etkisi yok dedi.bana vermedi korse gerek yok dedi pahali dedi
Benimde 18 gün oldu sporcu südyeni takıyorum ben ilk günden sporcu südyeni tak dedi doltor ama ben korse takıyordum 3 gündür sporcu südyenine gectim

Benimde 18 gün oldu sporcu südyeni takıyorum ben ilk günden sporcu südyeni tak dedi doltor ama ben korse takıyordum 3 gündür sporcu südyenine gectim
Benimki basindan beri onemsemio dioki formunu ben veriorum sutyen bise yapmaz dio ben tamamen cikardim oyle rahatki ama nolur sonuc bilmem

Benimki basindan beri onemsemio dioki formunu ben veriorum sutyen bise yapmaz dio ben tamamen cikardim oyle rahatki ama nolur sonuc bilmem
Ben şuan cıkarsamda cok rahat edemem cünkü aşırı hasas kıyafet bile degse rahatsız oluyorum oyuzden sporcu südyenini baya kulanıcak gibiyim

Ya ne alakası var!!!
Ameliyat ücretinin içinde o korse parası. 3 ay giydim ben ünlü bir dr yaptırdım.

Sizin doktorlarınız neden size korse vermiyor! Bana ameliyattan çıkarken giydirmişlerdi. Anlaşma yaptığım zaman zaten özellikle söylemişti doktorum.

Ya ne alakası var!!!
Ameliyat ücretinin içinde o korse parası. 3 ay giydim ben ünlü bir dr yaptırdım.
Ya anlamadimki zaten kendisi vermedi aldirmadi da ben formu vericem gerek yok korseye dedi ameliyattan aporvu sutyeninle cikarmialardi.acaba amac ne toplu durmasi sarkmamasi falanmi benim zate bir digerinden farkli mastopekside yapildi bana (lolipop kesildi) o yuzden birini yamuk dikmis ve fazla kesmis sol meme digerinden farkli gecicek dio hic umudum yok ben 3 gundur suteyen hicbise takmiorum okdr rahatimki hic memem yokmua gbi kus gbi hissedioem agirlik yok

Böyle devam etme bence, sen rahat hissedebilirsin ama sarkma olur yine illaki. Zaten o kadar yeniki desteklemen lazım. Oturma sürecindesin. Aşağı inecek daha onlar, küçülecekler hacim olarak. Korseyi boşver en azından takabiliyorsan, dikişlerin batmazsa, balensiz sütyen al desteklesin. Göğüslerin birleşsin ortada. Çoğu kadın ayrık kaldı diye şikayet ediyor sen doktorun yanlış yönlendirmesi sonucu ayıracaksın memeleri haa demediler deme

Merhaba ölçüleriniz neydi peki , ben daha yaptırmadım dr bana 350-450 cc arası kaldırır vücudunuz dedi ben de doğal olsun diye 350 cc kas altı taraftarıyım ama sonuçtan emin değili
Ölçülerimi hatırlamıyorum ama su an 80 C falanim gozume küçük geliyor ama oluru buymuş doktor oyle dedi

Merhaba ölçüleriniz neydi peki , ben daha yaptırmadım dr bana 350-450 cc arası kaldırır vücudunuz dedi ben de doğal olsun diye 350 cc kas altı taraftarıyım ama sonuçtan emin değilim
350 cc minnacık olur hiç mutlu olmazsın memelerin dümdüz ise. benim dümdüzdü 390 cc damla kas altından 455 cc extra hıgh profile geçtik ortalama duruyor. öyle memem varmış gibide değil yani. çok pişmanım 500 cc istemediğime. gözün alışınca mutsuzluk yaşatıyor küçük olunca ki meme derisi esniyor alabildiğinin en büyüğünü yaptır derim.

Benim dümdüz değil ama içi boş ve yerçekimden kaynaklı sarkık , en güzel hali emzirme dönemiydiüzerinden de 11 yıl geçtikilo verdiğimde ise ilk onlardan farkediliyorSanırım talebimiz ne olursa olsun ,ameliyat anında yine doktora göre son durum şekil alıyor , küçük olsun diye diretmeyeceğim doktoruma,teşekkür ediyorum ve sizlere güveniyorum

Merhaba. Bende ayni sorunu yasiyorum. Son durumunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…