- 29 Mart 2021
- 39
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi sonuyokbunun93
High profil bu arada üst meme dokum olmadığı için doktorum tercih etti daha dolgun durması açısından..Kızlar, merhabalar, ben daha 2gün önce yıllardır hayalini kurduğum meme büyütme ameliyatını oldum, boyum 1,73 kilom 58-59 arasında hep. 350 cc damla dual plan kas altı yapıldı. Ama görüntü o kdr küçük ki asla tatmin olmadım yani şuan ödemli ödemler gidince meme şekillenmeye başlar mı, gözüme güzel gelir mi şimdi iki göğsümün arası ödemli ve şiş ödem gidince orta ayrıklık çizgisi belirir ve meme yapısı ortaya çıkarmı, böyle memnun olmayan var mı sonradan güzelleşen çok moralim bozuldu korseyi açıp baktığımda
Merhaba ben de bir ay önce oldum 300 cc kas altı takıldı bana da küçük geliyor maalesefHigh profil bu arada üst meme dokum olmadığı için doktorum tercih etti daha dolgun durması açısından..
Merhaba ben de bir ay önce oldum 300 cc kas altı takıldı bana da küçük geliyor maalesef
Sizin ölçüleriniz neydi acaba boy kg olarak, çok geçmiş olsun bu arada ödemleriniz indimi tamamen nasılsınızMerhaba ben de bir ay önce oldum 300 cc kas altı takıldı bana da küçük geliyor maalesef
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Boy 161 kilo 57 biraz dokum vardı doktor 325 Cc yi denedim koltuk altından tasma yaptı dedi o yüzden 300 takmış. Ödemim hafif yanlarda var biraz da yumuşama oldu pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek sizin ölçüler nasildi dokunuz var miydiSizin ölçüleriniz neydi acaba boy kg olarak, çok geçmiş olsun bu arada ödemleriniz indimi tamamen nasılsınız
Oh maşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah, ödemin gidip görüntüsünün çıkması için can atıyorumTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Boy 161 kilo 57 biraz dokum vardı doktor 325 Cc yi denedim koltuk altından tasma yaptı dedi o yüzden 300 takmış. Ödemim hafif yanlarda var biraz da yumuşama oldu pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek sizin ölçüler nasildi dokunuz var miydi
Ayy bende öyleyim sürekli ayna karsisindayimOh maşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah, ödemin gidip görüntüsünün çıkması için can atıyorumbenimde minnacık vardı dokum avuç içini doldurmaz ama öyle.. 1,73 boy 58-59kg arasındayım bende, ameliyay sonrası gördüğümde kücük mü olmuş sanki dedim göğüs kafesinin max alabilceği buydu dedi öyle ikna ettim kendimide sonucta başka ne yapabilir ama Yıllardır yoklugunu çeken biri olarak gözüme daha dolu dolu gelmesini beklerdim sanki yine sütyenlerle bazı kıyafetlerde dolgunluğu sağlıcakmışım gibi geliyo korkuyorum umarım ödem sonrası ikna etcek bir görüntü olur tek tesellim bundan önce dümdüz duvardın boşversene diyorum
Ben de 375ccl kas altı mentor marka protez yaptırdım.2 şubatta ameliyat oldum.Doktorum dun bana biraz daha küçülme olacak diyince keşke 400ccl olsaydı dedim.Yillarca meme dokusu olmayan biri olarak.Insallah sonu güzel olur.
Sizin yine iyi benim üçüncü günüm sanki hiç takılmamış gibi geliyor benım dokum çok azdı kas üstü damla protez 275 cc takıldı 300 olmamış cebe sığmamış ilk gün yukardaydı bugün üçüncü gün korse öyle bastırıyorki nefes alamıyorum ben büyük istememiştim ama buda küçük sanki bide dahada küçülecek ama olmuyomuş daha büyüğü denemiş mecbur alışıcamOh maşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah, ödemin gidip görüntüsünün çıkması için can atıyorumbenimde minnacık vardı dokum avuç içini doldurmaz ama öyle.. 1,73 boy 58-59kg arasındayım bende, ameliyay sonrası gördüğümde kücük mü olmuş sanki dedim göğüs kafesinin max alabilceği buydu dedi öyle ikna ettim kendimide sonucta başka ne yapabilir ama Yıllardır yoklugunu çeken biri olarak gözüme daha dolu dolu gelmesini beklerdim sanki yine sütyenlerle bazı kıyafetlerde dolgunluğu sağlıcakmışım gibi geliyo korkuyorum umarım ödem sonrası ikna etcek bir görüntü olur tek tesellim bundan önce dümdüz duvardın boşversene diyorum
Benimde hiç dokum yoktu , şuan ödemlidir ödemler inince silikonun yapısı ortaya cıkcak en azından şekillencek daha hoşunuza giden görüntü çıkcak, banada doktor öyle demişti göğüs kafesim anca bu kdr alabiliyomş, bende büyük istememiştim ama oturdukça şekillensede kücülüyo , ama şöyle düşünüyorum sizde öyle düşünüm bundan öncesinde bu kadar bile yoktu şimdi ele gelen bişi varSizin yine iyi benim üçüncü günüm sanki hiç takılmamış gibi geliyor benım dokum çok azdı kas üstü damla protez 275 cc takıldı 300 olmamış cebe sığmamış ilk gün yukardaydı bugün üçüncü gün korse öyle bastırıyorki nefes alamıyorum ben büyük istememiştim ama buda küçük sanki bide dahada küçülecek ama olmuyomuş daha büyüğü denemiş mecbur alışıcam
Bende öyle düşünüyorum en azından dekolte giyebilicez :) bende 1.72 boyum 56 kiloyum omuzlarım geniş kaldırırdım daha büyüğünüde ama cep yokmuş olanla mutlu olucaz.Sizin yumuşadımı yeni yaptırdım ama yorumlarda altı ay diyor hiç hareket etmıyor bunlar :)Benimde hiç dokum yoktu , şuan ödemlidir ödemler inince silikonun yapısı ortaya cıkcak en azından şekillencek daha hoşunuza giden görüntü çıkcak, banada doktor öyle demişti göğüs kafesim anca bu kdr alabiliyomş, bende büyük istememiştim ama oturdukça şekillensede kücülüyo , ama şöyle düşünüyorum sizde öyle düşünüm bundan öncesinde bu kadar bile yoktu şimdi ele gelen bişi varhiç yoktan iyidir diyelim biz yinede
Boyumuz kilomuz aynı sayılır, 1,73 59 benimde, dediğin gibi dekolte giyincez aşırı heyecanlıBende öyle düşünüyorum en azından dekolte giyebilicez :) bende 1.72 boyum 56 kiloyum omuzlarım geniş kaldırırdım daha büyüğünüde ama cep yokmuş olanla mutlu olucaz.Sizin yumuşadımı yeni yaptırdım ama yorumlarda altı ay diyor hiç hareket etmıyor bunlar :)
Yag enjekte ettirin ben 325 cc taktirdim ogun kucuk geldi bana yag koyalim 1.5 ay sonra dedi bakicam duruma goreOh maşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah, ödemin gidip görüntüsünün çıkması için can atıyorumbenimde minnacık vardı dokum avuç içini doldurmaz ama öyle.. 1,73 boy 58-59kg arasındayım bende, ameliyay sonrası gördüğümde kücük mü olmuş sanki dedim göğüs kafesinin max alabilceği buydu dedi öyle ikna ettim kendimide sonucta başka ne yapabilir ama Yıllardır yoklugunu çeken biri olarak gözüme daha dolu dolu gelmesini beklerdim sanki yine sütyenlerle bazı kıyafetlerde dolgunluğu sağlıcakmışım gibi geliyo korkuyorum umarım ödem sonrası ikna etcek bir görüntü olur tek tesellim bundan önce dümdüz duvardın boşversene diyorum
Yağ eriyor bir süre sonra diyorlar birde ekstra masraf değil mi zaten protezler çok pahalı ben daha küçülecekmi dediğimde küçülmüyor ödem iniyor ve şekıllenıyor dolgunluk aşağıya iniyor dedi doktorum sizin kafesiniz dar olabılecek buydu doğal ve dolgun göğüsleriniz olacak sütyende takacaksınız öyle düşünün şuan korse takılı böyle bile iyi durumda dedi bakalım heralde küçülmez artık ıkı ay olduYag enjekte ettirin ben 325 cc taktirdim ogun kucuk geldi bana yag koyalim 1.5 ay sonra dedi bakicam duruma gore
Pardon bir ayYağ eriyor bir süre sonra diyorlar birde ekstra masraf değil mi zaten protezler çok pahalı ben daha küçülecekmi dediğimde küçülmüyor ödem iniyor ve şekıllenıyor dolgunluk aşağıya iniyor dedi doktorum sizin kafesiniz dar olabılecek buydu doğal ve dolgun göğüsleriniz olacak sütyende takacaksınız öyle düşünün şuan korse takılı böyle bile iyi durumda dedi bakalım heralde küçülmez artık ıkı ay oldu
Evet yag erior ama bana 100 cc yag koyacagim 50 si ericek buyur dedi. Eger sizi dinlemediyse ucretaiz yapmasi gerekmezmi benimki cuzi bi rakama yapacak ama banada 1.5 aya baya sekillencek kuculmeyecek sekillenip asagi inecek dedi 20 gunum kaldi merakla bekliorum sag gogsumun yaninda batma var acio kasinioYağ eriyor bir süre sonra diyorlar birde ekstra masraf değil mi zaten protezler çok pahalı ben daha küçülecekmi dediğimde küçülmüyor ödem iniyor ve şekıllenıyor dolgunluk aşağıya iniyor dedi doktorum sizin kafesiniz dar olabılecek buydu doğal ve dolgun göğüsleriniz olacak sütyende takacaksınız öyle düşünün şuan korse takılı böyle bile iyi durumda dedi bakalım heralde küçülmez artık ıkı ay oldu
Ne kdr korse taktiniz ben 17 gun oldu 2 gundur takmiorum cunku korse deildi toplayici telsiz sutyendi kucuk kaldi asagidan gogsum tasiyoe takmiorm sorun olurmukiPardon bir ay
Göğüsü kaplayan korse olmalı. Göğüs altınızdan biraz aşağıyı, göbekten biraz yukarıya kadar. Size korse vermemiş demekki.Ne kdr korse taktiniz ben 17 gun oldu 2 gundur takmiorum cunku korse deildi toplayici telsiz sutyendi kucuk kaldi asagidan gogsum tasiyoe takmiorm sorun olurmuki
Son durum ne :)Evet yaptırmışken maddi manevi çektiğimiz zahmete değsin istiyoruz ama bana senin göğüs kafesinin alabilceği max buydu deyince kaderime razı oldum bundan önceki halim düz duvar oldugu için aşırı tatminkarım çok şükür