Merhaba canım. Benim 2. Gün akşam çok kötüydü ağrılarım, nefes alamıyordum ağrıdan.korse inanılmaz sıkıyordu ve ağrı oluyordu. Dr bana günde 2 kez ağrı kesici yazmıştı onu uygulamaya çalışırken bu hale gelmiştim.dayanamayınca dr un da izniyle 4 e çıkardım ağrı kesici sayısını.o şekilde rahatladım. 2 etol fort 2 arveles şeklinde içtim.beni çok rahatlatmıştı. Ben 3. Günden sonra çok hızlı toparladım bu şekilde.
Okuduğum kadarıyla çoğu kadına apranax verilmiş bana parafon verdi etki etmiyor perşembe kontrolüm var bende apranax isteyeceğim sağ memem çok ağrıyor uyku haram belim saçım başım fena haldeyim Allah yardım eder inşallah geçer teşekkürlerMerhaba benim de 9. Günüm bu gün. Bana ilk hafta sabah akşam 2’şer tane ağrı kesici ve kad gevşetici iğne (toplamda günde 4 tane), ayrıca apranax plus hap verildi. Çok şükür göğüslerimde hiç acı hissetmedim sadece drenler varken onlar bıçak gibi batıyorlardıdoktorunuza ulaşıp daha etkili bir ağrı kesici isteyebilirsiniz. Ben hassasım diye dr Baya bir şeyler yazmıştı. Su an sadece göğsümde bir sızı başlayınca ağrı kesici alıyorum. Lütfen sabret insallah geçecek.
Merhaba benim de 9. Günüm bu gün. Bana ilk hafta sabah akşam 2’şer tane ağrı kesici ve kad gevşetici iğne (toplamda günde 4 tane), ayrıca apranax plus hap verildi. Çok şükür göğüslerimde hiç acı hissetmedim sadece drenler varken onlar bıçak gibi batıyorlardıdoktorunuza ulaşıp daha etkili bir ağrı kesici isteyebilirsiniz. Ben hassasım diye dr Baya bir şeyler yazmıştı. Su an sadece göğsümde bir sızı başlayınca ağrı kesici alıyorum. Lütfen sabret insallah geçecek.
Hayır doktora göre değişiyor. Bazıları ameliyat sonrasında takıyor bazıları takmıyor.her silikon ameliyatında diren takılıyor mu?
Cnm merhaba simdi naslsn kaçıncı gundesin ve agrilarn gectimi.bugun benim 5nci günüm ama zorladm kendimi sanırım sag göğsüme sancı girdi çıkmıyorMerhaba kızlar bi güncelleme atayım dedim ağrılarım 5. Günden itibaren iyi yönde aZalarak yüzde 10 a kadar düştü çok şükür rabbime şuanlık çok çok mutluyum iki hafta oldu 1 ayım dolsun hastane doktor ve fiyat paylaşacağım tam bi deneyim olsun ki öyle paylaşacağım sonuçta bu süreç bir bütün öptüm
Evet canım 18. Günümdeyim hiç ağrım kalmadı ilk hafta çok ağrı oluyor 1 haftadan sonra azalarak bitiyor 10 günden sonra iyi olursun merak etme geçmiş olsunCnm merhaba simdi naslsn kaçıncı gundesin ve agrilarn gectimi.bugun benim 5nci günüm ama zorladm kendimi sanırım sag göğsüme sancı girdi çıkmıyor10 günde fln daha iyi olurmuyum sen ne alemdesin
Ay çok sevindim adına ne güzel masallahEvet canım 18. Günümdeyim hiç ağrım kalmadı ilk hafta çok ağrı oluyor 1 haftadan sonra azalarak bitiyor 10 günden sonra iyi olursun merak etme geçmiş olsun
Benim de 22. Günüm hiç ağrı yok kolumu tamamen kaldırıyorum memişlerin üstüne yatıyorum kendi göğsüm gibi rahatım şimdidenCnm merhaba simdi naslsn kaçıncı gundesin ve agrilarn gectimi.bugun benim 5nci günüm ama zorladm kendimi sanırım sag göğsüme sancı girdi çıkmıyor10 günde fln daha iyi olurmuyum sen ne alemdesin
Ay ağzınız bal yesinBenim de 22. Günüm hiç ağrı yok kolumu tamamen kaldırıyorum memişlerin üstüne yatıyorum kendi göğsüm gibi rahatım şimdiden ☺ Bi kaç güne ağrınız baya azalıcaktır bence de geçmiş olsun
Al canım çekme ağrı yazık günah parol nedir yaKızlar enteresan bi durumdur ki bugün tam bi hafta oldu ameliyat olalı ama sol göğsümden şıpır şıpır süt geliyo emzirmeyi birakali 2 sene oldu halbuki dr a sordum normalmis başınıza böyle bisey geldimi çok şaşırdım gercekten
MrbMerhaba kızlar bi güncelleme atayım dedim ağrılarım 5. Günden itibaren iyi yönde aZalarak yüzde 10 a kadar düştü çok şükür rabbime şuanlık çok çok mutluyum iki hafta oldu 1 ayım dolsun hastane doktor ve fiyat paylaşacağım tam bi deneyim olsun ki öyle paylaşacağım sonuçta bu süreç bir bütün öptüm