Meme büyütme ameliyatı sonrası ağrılar

Benim de 22. Günüm hiç ağrı yok kolumu tamamen kaldırıyorum memişlerin üstüne yatıyorum kendi göğsüm gibi rahatım şimdiden ☺ Bi kaç güne ağrınız baya azalıcaktır bence de geçmiş olsun
Fotosu var mı benimki 325 cc takıldı ama asagiya indi sanki.ust boş gibi

Fotosu var mı benimki 325 cc takıldı ama asagiya indi sanki.ust boş gibi
Benim 375 takıldı. Kas üstü mü kas altı mı takıldı acaba? Benim de biraz aşağı indi ama ben inmesine ÇOK sevindim çünkü baya yukardaydı çok sahte duruyordu. Doğal ve büyük şimdi. Beni izleyin foto koyucam

Benim 375 takıldı. Kas üstü mü kas altı mı takıldı acaba? Benim de biraz aşağı indi ama ben inmesine ÇOK sevindim çünkü baya yukardaydı çok sahte duruyordu. Doğal ve büyük şimdi. Beni izleyin foto koyucam
Bekliyorum fotoyu.ben sirf asagida diye ikinci kez dikleştirme ameliyatı oldum

Bugün 6. Gunum ama yataktan kalkinca ilk 15 saniye cok canim yaniyor ve gerginlik hissi hala gecmedi. Bir de memelerim cok ayrık duruyorlar. Kas alti 350 cc oldum. Doktor birbirine yaklasacaklar diyor ama inanasim gelmedi cunku aradaki fark 4 parmak kadar. Silikonlar sana cok yukarda ve koltuk altlarima dogru cok sis. Vucut geliştirmeci erkekler gibi gorunuyorum. :KK43:(( ne zaman gececek bunlar..

Ben de büyük istedim ama anca 325 olur dedi bunu takti cok mutsuzim

merhaba ben de yakında ameliyat olacağım ben de fotoğrafları görebilir miyim?

Merhaba kızlar cuma günü ameliyat oldum kas altı 350 cc hp mentor. 3. Günün başlangıcındayım ağrım ilk günden bu yana azalmadı çok ağrım var 2 gün bakanım var şuan yok memem çok şişti buz gezdiriyorum taktıkları ameliyat sütyeni canımı yakıyor uyku haram yatamıyorum yatınca on beş dk zorlanarak kalkıyorum ilaçları alıyorum ama etkileri %30 civarı tavsiyeleriniz var mı ? Oturunca ve yürüyünce rahat ediyorum bu zarar lı mı acaba
Merhaba bende düşünüyorum ama korkuyorum nasıl olur emzirme oluyormuş yaptırma sebebim ilerki zamanda bebeğim için çünkü cok fazlasıyla küçük lütfen fikir verir misiniz ?
Şuan nasılsınız memnun musunuz yada nasıl desem vücutta yabancı gibi mi benimseme oluyor mu önerir misiniz ?
Teşekkür ederim

X