Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Bana kalırsa kilona göre uygun göğüslerin var.Ayrıca aşırı derecede rahatsız olmuyor gibi görünüyorsun.Varsın bir dekolte eksik olsun,ameliyat masasına yatmaya değer mi ilk önce onu kafanda tartmalısın :/ Ama bu süreci görmek için en doğru yerdesin canım benim.Burada her gün bilgilerimi güncelleyeceğim.Beni takip etmeye devam et..
Konunu izlemeye aldim canim simdilik bir sıkıntım yok ama yarin ne olacağı belli olmaz bir fikir edinirim sayende

ahh inşallah canım ya bende evliyim henüz çocuğum yok bı kaç yıl sonra düşünüyorum ilerde çocuğum olunca emzirmede ne sorun yaşarım artık allah bilir ayrıca sütümüzün olup olmayacağını bilemiyoruz hıc amelıyat olmayan ınsanın bile sütü olmayabılıyor doktorum sorun olmayacağını söyledi ama bi kısmı zarar görebilir okuduklarımda o yönde ben o kadar takıgım ki ize yani belli olmasında ne olursa olsun durumundayım yabancı bır sıteden btun süreçlerin fotoğrafları var izlerin de.. ben ingilizce cok iyi biliyorum yabancı sıtelerden yorumları cok okudum iz süreçlerine bakınca göğüs ucu belli olmuyor ama evet dedıgın gbi göğüs altı kesisi onden bakınca hıc bışey gözükmüyor ama yatınca durum farklı doktorumla dun yıne telefonda konuştum bana en kötü senaryoyu düşünmemi önerdi bazı izler pembe de kalabılıyormuş kışının ten kalıtesıne gore ama bu cok düşük bir ihtımalmiş tabii.. yani hastalarıma bırakıyor özellikle bi yer önermiyor kesınlıkle..bı arkadaşım 21 yaşında 10 ay once amelıyat oldu gerçekten cok güzel oldular meme ucundan bana resmını gonderdı gecenler de baya izler geçmiş ilk gordugum halıne gore bu iz işi artık şansa kalıyor dıye düşünüyorum ama daha fazla kafamı karıştırmakta ıstemıyorum içimize ne siniyorsa onu yaptırıcaz artık gerısını süreçte görücez.. benım doktorum Hasan Fındık.

Süt verebilmen izlerden önemli bence.. Tekrar düşün derim. Benim meme altı kesisi oldu ve daha 1 aylık olmasına rağmen izler neredeyse geçti geçecek. Doktorda iş bitiyor.

Kesinlikle bilen insan kendini belli ediyor canım çok haklısın.Umarım tercihinde yanılmazsın.Benim doktorum da direk ölçü vermişti.Ama sanırım Türk doktorları pek büyük göğüs yapmak istemiyorlar.Yarın 300-325-350 şeklinde ısrarda bulunacağım ben de.Dediğin gibi 275 mutlu etmez ki beni.Hem senin göğsün varmış gayet benim o da yok.Ona rağmen 275 dedi ya :KK43: Bu arada klavye hataların önemli değil canım anlıyorum ben senin demek istediklerini

Canım sen niye bu sayılara bu kadar taktın anlamadım. Resmen belli bir sayıya odaklanmışsın ondan düşük olsa güzel olsa bile beğenmeyeceksin. Bu doktorunun elinde olan bir şey değil. Senin göğüs kafesin, derinin esnekliği, meme dokun bu cc yi belirliyor. Doktorun bunları gözardı edemez ki.. Ederse ameliyat sonrası çok problemlerle karşılaşırsın. Allah korusun kapsül falan olabilir.

tikkabilla doktorum bi sorun olmayacgını söyledi bı arkadaşımda meme ucundan amelıyat oldu onunda doktoru meme ucundan hıcbır sorun olmayacağını söylemişti bende izleri sorun yapıyorum gerçekten ama internette bazı süt kanallarının zarar gorebılecıgını okudum meme ucundan amelıyat olan ve cocugu olup emziren varmı hiç bulamadım.. işin aslı ben doktoruma o kadar cok guvenıyorum ki bence hıcbır sorun olmayacak bu yüzden rahatım ve meme ucu dıye korkmuyorum izi sorun edyorum :KK43:

sen ne zaman amelıyat oldun canım agrı durumun nasldı doktorun kimdi kac cc taktı doktorun ?

Kızlar merhaba.Doktordan demin geldim,taze taze yazayım dedim unutmadan :) İlk önce kan tahlillerimi yaptırdım.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Daha sonra doktorumun odasına geçtim.Tekrar göğüs kontrolümü yaptı.Cildimin sıkı olduğunu daha doğrusu ameliyat için en iyi sıkılık-gevşekliğe sahip olduğunu ve az da olsa göğüs dokumun bulunmasından kaynaklı kas üstü protez kullanacağını söyledi.Yaptığım araştırmalardan dolayı doktoruma kas üstünün doğal durmamasından korktuğumu söyledim çünkü bana göre yeterince göğüs dokum yok.Doktor bu görüşümü kabul etmedi,"Cildin protezi çok güzel saracak kıvamdayken göğüs kasına zarar vermemize hiç gerek yok,bu bir şansken neden değerlendirmeyelim?Aksine ileride Allah korusun bir sıkıntı yaşarsan göğüs kasının derinine inmek zorunda da kalmayacaksın." dedi.O yüzden içim rahat etti.Daha sonra ölçü hakkında konuştuk.Önceden 275-300 cc demişti.275 istemediğimi belirttim,275cc'lik protezi göğsümde denedi.O zaman da kesin kararımı verdim kesinlikle 275 istemiyordum.Ameliyat için 275-300-325 deneyeceğini söyledi.Sanırım minimum 300 olacak :KK70: Sonra oturduk aklıma takılanları konuştuk.High profil mi kullanacaksınız dedim,evet bu tip ameliyatlarda high profil kullanıyorum bunun bir üst modeli daha var ama bunu hem toparlama hem de silikon ameliyatlarında kullanıyorum bunu sizin için kullansam kesinlikle çok abartı durur dedi. Sonra kesinin neden göğüs altından olacağını sordum. Koltuk altını genel anlamda tercih etmiyoruz dedi.Peki neden göğüs ucu değil dedim."Birincisi daha çok gençsin.Göğüs ucuna zarar vermek istemem.Ayrıca areolan(göğüsteki kahverengi halka) küçük,bu da işlemi zorlaştırır.En güzeli her zaman göğüs altıdır dedi.İçim rahatladı :) Onun dışında ameliyata da aç karna geleceğimi söyledi.Kızlar bu önemli,atlamayın.Anestezi için aç karna olmak şart. Şimdi aklınıza takılanları dinlemek isterim..

canım hayırlısı olsun inşallah hersey istediğin gibi olur..bende ekimde olacağım gün aldım.heyecanını anlıyorum bende şimdiden sabırsızlanıyorum çok heyecanlıyım sürekli araştırıyorum işyerinde bile:oops:high profil olcak demişsin, damla mı yuvarlak mı

canım hayırlısı olsun inşallah hersey istediğin gibi olur..bende ekimde olacağım gün aldım.heyecanını anlıyorum bende şimdiden sabırsızlanıyorum çok heyecanlıyım sürekli araştırıyorum işyerinde bile:oops:high profil olcak demişsin, damla mı yuvarlak mı
Canım ben yuvarlak istiyordum zaten.Doktorum da yuvarlağın daha iyi olacağını söyledi.Göğüslerim küçük olduğu için üst tarafları çok boş,damla model güzel durmayacaktır.Hem yuvarlak da zamanla hafif damla gibi duruyor.Bence damla model yaptırıp toparlayıcı sütyenler kullanılacağına yuvarlak model yaptırılıp daha rahat edilebilir.Nasılsa zamanla yerçekimine onlar da yenik düşecekler,ne kadar geç olursa o kadar iyi değil mi :KK70:

canım valla inan bende aynen senin gibi düşünüyordum ta ki forumdan damla yaptıran bi arkadasın fotolarını görene kadar.o kadar çok beğendimki hem dolgun hem doğal inanılmaz güzel olmuş maasallah nazar değmesin.artık eminim kesinlikle damla yaptıracağım.zaten dr.um da kesinlikle damla yapacağım ,üst kısmıda dolgun duracak, yuvarlak portakal görüntüsü veriyor ben beğenmiyorum dedi.üstelik bende sıfır göğüs dokusu olmasına ragmen damla dedi.genel bi yargı var damlanın üst kısım dolgun olmuyor die ama yanılıyormusuz.damlanın da türleri varmış.ayrıca damlanın alt kısmındaki dolgunluk yuvarlakta olmuyormus die duydum.ben sadece bildiklerimi paylaşmak istedim canım bu zevk meselesi ayrıca vücudunun yapısı da önemli.en iyisini doktorun bilir tabikide

canım valla inan bende aynen senin gibi düşünüyordum ta ki forumdan damla yaptıran bi arkadasın fotolarını görene kadar.o kadar çok beğendimki hem dolgun hem doğal inanılmaz güzel olmuş maasallah nazar değmesin.artık eminim kesinlikle damla yaptıracağım.zaten dr.um da kesinlikle damla yapacağım ,üst kısmıda dolgun duracak, yuvarlak portakal görüntüsü veriyor ben beğenmiyorum dedi.üstelik bende sıfır göğüs dokusu olmasına ragmen damla dedi.genel bi yargı var damlanın üst kısım dolgun olmuyor die ama yanılıyormusuz.damlanın da türleri varmış.ayrıca damlanın alt kısmındaki dolgunluk yuvarlakta olmuyormus die duydum.ben sadece bildiklerimi paylaşmak istedim canım bu zevk meselesi ayrıca vücudunun yapısı da önemli.en iyisini doktorun bilir tabikide
Canım tabi ki doktorunun damla model hakkında dediklerine bir şey diyemeyeceğim ama yuvarlak model hakkındaki düşüncelerin yine de bu kadar net olmamalı.Burada birçok arkadaşımın ameliyat öncesi-sonrası fotoğraflarını görme şansı buldum.Çoğu da yuvarlak model yaptırmışlardı ve sorduğumda yine olsa yine yuvarlak model yaptıracakları cevabını aldım.Ben görmüş geçirmiş insanların düşüncesine daha çok önem veren bir insanım.Bir ürün alırken bile satıcının dedikleri bir kulağımdan girer diğerinden çıkar ama internetteki kullanıcı yorumları beni tamamen etkiler.O yüzden arkadaşlarıma da güvenerek bu yola çıktım.Pişman olmayacağımı umuyorum.Tabi ki damla model de güzel duracaktır,doğal duracaktır,dolgunluk verecektir illa ki.Fakat beklenti farklılıkları da diyebiliriz biz buna,ben dekolte giymenin çok özlemini çektim.O yüzden üst kısmın dolgunluğu benim için en mühim şeylerden birisi.Umarım ikimizinki de beklediğimizden de çok güzel olurlar.Bu sayede arkadaşlarımıza hem damla modelin hem de yuvarlak modelin güzel birer örneği olmuş oluruz.:KK19:

Canım tabi ki doktorunun damla model hakkında dediklerine bir şey diyemeyeceğim ama yuvarlak model hakkındaki düşüncelerin yine de bu kadar net olmamalı.Burada birçok arkadaşımın ameliyat öncesi-sonrası fotoğraflarını görme şansı buldum.Çoğu da yuvarlak model yaptırmışlardı ve sorduğumda yine olsa yine yuvarlak model yaptıracakları cevabını aldım.Ben görmüş geçirmiş insanların düşüncesine daha çok önem veren bir insanım.Bir ürün alırken bile satıcının dedikleri bir kulağımdan girer diğerinden çıkar ama internetteki kullanıcı yorumları beni tamamen etkiler.O yüzden arkadaşlarıma da güvenerek bu yola çıktım.Pişman olmayacağımı umuyorum.Tabi ki damla model de güzel duracaktır,doğal duracaktır,dolgunluk verecektir illa ki.Fakat beklenti farklılıkları da diyebiliriz biz buna,ben dekolte giymenin çok özlemini çektim.O yüzden üst kısmın dolgunluğu benim için en mühim şeylerden birisi.Umarım ikimizinki de beklediğimizden de çok güzel olurlar.Bu sayede arkadaşlarımıza hem damla modelin hem de yuvarlak modelin güzel birer örneği olmuş oluruz.:KK19:
tatlım bende ameliyat olmaya karar verdiğimde yuvarlak olurum diye düşünmüştüm.Bir de herkeste her model güzel durmuyor dr damla dediğinde önce bi irkildim hiç aklımdan geçmiyodu.ama dr uma yuvarlak düşünüyodum dediğimde, bende hiç doku olmadığı için yuvarlak protezin özellikle üst kısmın bende yapay duracağını söyledi.neyse dedim içimden..hiç olmamasından iyidir..memem olsun yeter düşüncesiyle damlayı kabullendim.ama sonra arastırdım forumdan samla olan arkadaslara sordum resimlere baktım hepsi memnunuz diyince artık gerisini dra bırakmaya karar verdim.bide canım sende güzel olur yuvarlak azda olsa dokum var diosun o yuzden protezdeki geçiş sende belli olmaz.insallah canım iyi haberlerini bekliyorum umarım hersey istediğin gibi olur..

tatlım bende ameliyat olmaya karar verdiğimde yuvarlak olurum diye düşünmüştüm.Bir de herkeste her model güzel durmuyor dr damla dediğinde önce bi irkildim hiç aklımdan geçmiyodu.ama dr uma yuvarlak düşünüyodum dediğimde, bende hiç doku olmadığı için yuvarlak protezin özellikle üst kısmın bende yapay duracağını söyledi.neyse dedim içimden..hiç olmamasından iyidir..memem olsun yeter düşüncesiyle damlayı kabullendim.ama sonra arastırdım forumdan samla olan arkadaslara sordum resimlere baktım hepsi memnunuz diyince artık gerisini dra bırakmaya karar verdim.bide canım sende güzel olur yuvarlak azda olsa dokum var diosun o yuzden protezdeki geçiş sende belli olmaz.insallah canım iyi haberlerini bekliyorum umarım hersey istediğin gibi olur..
Evet doktorlar anatomik yapımıza göre konuşuyorlar,bize en uygununu seçiyorlardır.Doktorum beni gördüğünde direk yuvarlak demişti damlayı önermemişti.Damla daha pahalı olmasına rağmen bunu söylüyorsa bu doktorun hem iyiliğini hem de profesyonelliğini gösterir.İnşallah güzel durur bakalım :) Ameliyatıma az kaldıııı büyük gün cumartesi!

dişhekimim tat
Kızlar merhaba.Doktordan demin geldim,taze taze yazayım dedim unutmadan :) İlk önce kan tahlillerimi yaptırdım.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Daha sonra doktorumun odasına geçtim.Tekrar göğüs kontrolümü yaptı.Cildimin sıkı olduğunu daha doğrusu ameliyat için en iyi sıkılık-gevşekliğe sahip olduğunu ve az da olsa göğüs dokumun bulunmasından kaynaklı kas üstü protez kullanacağını söyledi.Yaptığım araştırmalardan dolayı doktoruma kas üstünün doğal durmamasından korktuğumu söyledim çünkü bana göre yeterince göğüs dokum yok.Doktor bu görüşümü kabul etmedi,"Cildin protezi çok güzel saracak kıvamdayken göğüs kasına zarar vermemize hiç gerek yok,bu bir şansken neden değerlendirmeyelim?Aksine ileride Allah korusun bir sıkıntı yaşarsan göğüs kasının derinine inmek zorunda da kalmayacaksın." dedi.O yüzden içim rahat etti.Daha sonra ölçü hakkında konuştuk.Önceden 275-300 cc demişti.275 istemediğimi belirttim,275cc'lik protezi göğsümde denedi.O zaman da kesin kararımı verdim kesinlikle 275 istemiyordum.Ameliyat için 275-300-325 deneyeceğini söyledi.Sanırım minimum 300 olacak :KK70: Sonra oturduk aklıma takılanları konuştuk.High profil mi kullanacaksınız dedim,evet bu tip ameliyatlarda high profil kullanıyorum bunun bir üst modeli daha var ama bunu hem toparlama hem de silikon ameliyatlarında kullanıyorum bunu sizin için kullansam kesinlikle çok abartı durur dedi. Sonra kesinin neden göğüs altından olacağını sordum. Koltuk altını genel anlamda tercih etmiyoruz dedi.Peki neden göğüs ucu değil dedim."Birincisi daha çok gençsin.Göğüs ucuna zarar vermek istemem.Ayrıca areolan(göğüsteki kahverengi halka) küçük,bu da işlemi zorlaştırır.En güzeli her zaman göğüs altıdır dedi.İçim rahatladı :) Onun dışında ameliyata da aç karna geleceğimi söyledi.Kızlar bu önemli,atlamayın.Anestezi için aç karna olmak şart. Şimdi aklınıza takılanları dinlemek isterim..
canım senin adına cok sevindim kafandaki bütün soru işaretlerin son buldu doktorun senın için en güzel ve uygun olcagını yapacaktır gayette sebeplerini çok iyi cevaplamış gönlün rahat için huzurlu bi şekilde yarın yeni cicişlerine kavuşacaksın ayrıca high profıl cok ideal ve cok iyi bir karar yuvarlak.. benımde göğüslerimin üstleri yok bende üstler dolgun istemıştım tedaylı konuşmuştuk benımde high profıl mentor marka olacak desteksiz bır hayat bizi bekliyor :) bide benım bı sorum olacak kan tahlıllerını ameliyattan bır ıkı gun oncemı ıstıyorlar nereden kan tahlılını yaptılar ? benım bu konuda şimdilik br bılgım olmadı amelıyata yakın arayacaklar hastaneydı gereken ne olacak..

dişhekimim tat

canım senin adına cok sevindim kafandaki bütün soru işaretlerin son buldu doktorun senın için en güzel ve uygun olcagını yapacaktır gayette sebeplerini çok iyi cevaplamış gönlün rahat için huzurlu bi şekilde yarın yeni cicişlerine kavuşacaksın ayrıca high profıl cok ideal ve cok iyi bir karar yuvarlak.. benımde göğüslerimin üstleri yok bende üstler dolgun istemıştım tedaylı konuşmuştuk benımde high profıl mentor marka olacak desteksiz bır hayat bizi bekliyor :) bide benım bı sorum olacak kan tahlıllerını ameliyattan bır ıkı gun oncemı ıstıyorlar nereden kan tahlılını yaptılar ? benım bu konuda şimdilik br bılgım olmadı amelıyata yakın arayacaklar hastaneydı gereken ne olacak..
nerede kan tahlili yaptılar kendılerımı yoksa senden başka bı hastaneden mı ıstıyorlar ?

dişhekimim tat

Canııım çok ama çok teşekkür ederim. Evet bugün son aklıma takılanları da sordum içim rahat etti :) Bu arada yarın değil cumartesi şekerim ameliyatım.1 günüm daha var. Gerçekten desteksiz hayata öyle bir özlem duyuyorum ki,düşünsene istediğin sütyen istediğin bikini istediğin elbise.. Çok güzel bir sütyen ya da bikini beğenirim dolgusuz çıkar üzülürdüm.Harika bir elbise beğenirdim sırt dekoltesini gördükten sonra alamazdım çünkü sütyensiz giymemin mümkünü yoktu. Kıyafetlerin içinden belli olan sütyen çizgileri.. Aslında ne kadar zor uyum sağlıyorduk her şeye. Canım forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımızın kan tahlilleri ameliyatla aynı gün içerisinde birkaç saat öncesinde yapılmış.Fakat benimki 2 gün önce yapıldı,sanırım ne olur ne olmaz diye garantiye almak istedi doktorum.İyi de yaptı şimdi daha rahat kafam.Bu arada ben zaten özel hastanede oluyorum ameliyatımı,aynı hastane içinde kan verme bölümünde kanımı verdim kolumdan küçük 3 tüp kadar.

benimde artık oyle dolgun sutyenlerden nefret geldı hatta artık dolgusu az almaya başlamıştım artık o bile rahatsız edıyor rahat edemiyorum kalın kalın bide her nekadar dolgun sutyen taksakta belli oluyor kapkalın her turlu kcuk olduğu anlaşılıyor yani evlıyım 4 yıldır bır kere bıle oyle seksı gecelıkler almaya çıkmadım görünce bende nasıl duracakları hep soğuttu benı fiziğim cok duzgn basenım yok zayıfım bacaklarımı herkes begenır ama neye yararkı üstler o gecelıklerde güzel durmuyo :) hleki bıkını olayı desteklı güzel durack dıye her yerı altı üst edıyorum bulduğumda en pahalısı oluyordu bıkınıde bıle ceşıt ceşıt alamıyorum yıllardır millet ucuza ceşıt ceşıt bıkınılerı oluyor bırde denizden çıkınca sıkma olayı ayrı bır dert ben oyle cınsel hayatımda ustumu çıkaramıyorum kaç yıllar gectı dokundurmuyorum bıle düşün yani aynı dedgın gıbı sırtı acık elbıseler alınamıyor sutyen şart oluyor ee arkadanda sutyenın kopçası hiç hoş b durum değil..daha yazsam huzursuzluklarımı bıtmez..ama en rahatsız edenın cinsel hayat oluyor keşke cok daha önce yaptırsaydım sen şuan en ıyısını yapıyorsun bekrarsn evlenmedın bıde onları yaşacaktın düşünsene :/ ben dayanamadm aradım asıstanıyla goruştum aynı gün hastanede tahlıl olacakmışım her gecen gun heyecanım artıyor ne güzel senın bır gunun kaldı sureclerını cok merak edıyorum..

Ben de kız arkadaşlarımla rahat hareket edemiyordum.Havuza gidelim dediklerinde çekiniyordum.Hamam gidelim dediklerinde çekiniyordum.Ben de biraz şimdiki zamana biraz da geleceğe yatırım yapmak için ameliyat olmak istiyorum.İleride evlendiğim zaman kocamla cinsel hayatımda sorun yaşamak istemiyorum.Onu da mutlu etmek isterim.O yüzden de kendimi eksik hissetmek istemiyorum.Dediğin gibi dolgulu bikinilerin güzel olanları hep pahalıyken dolgusuzlarda 10 liraya bile mükemmel bikiniler bulunabiliyor çarşıda pazarda..Hayırlısıyla ameliyatımız güzel geçerse bol bol göğüs dekolteli,sırt dekolteli şeyler giyeriz artık :) Çok iyi yapmışsın arayıp sorarak canım,aklına ne takılırsa bize de doktoruna da mutlaka sor.Sonra unutursun falan aklın kalmasın hiçbir şeyde,her şey içine sinsin. Bu arada eşinin desteklemesi de çok harika bir şey.Forumda birçok arkadaş var eşi tarafından desteklenmediği için bu işleme kalkışamayan :KK43:

Yaaa hadi bakalım merakla bekliyorum ben de. Sürecini mutlaka paylaş. Az ağrı sızıyla cicişlerine kavuş.
İz kalcak mı diye çok korkuyorum ben de. Kolaltı iz konusunda en rahatı diyorlar ama lenf bezlerine ya bişi olursa:KK43: ben de bekarım meme ucundan da yaptıramam:KK17:

X