Meme büyütme ameliyatı olmaya nasıl karar verdiniz?

Çok sevindim benim de öyle epey bi yumuşadı bir kaç ay sonra ameliyat olduğumuzu unuturuz inşallah Sizin dokunuz vardı sanırım c cup olduğunuza göre
Ayyy inşallah biran önce topalanıp normele donelım acıkcası dr uma hiç sormadım ben tamamen herseyi ona bıraktım benım cok fazla sarkmıstı derım oldukca elastık yapıda oldugu için ki amleliyatım 4 saat surdu normalden uzun yani

Ayy ne güzel genel olarak görüntüsü nasıl. Birde çok küçülme oluyor mu ödemden sonra
Görüntüsü çok doğal, yapay durmasından çok korkuyordum ama asla yapay durmadı. Şuan da ilk günlere nazaran baya küçükme var, memitolar biraz aşşağı indi, ödemlerim gitti, yumuşadı süper oldu

Evet epey uzun sürmüş ameliyatınız. Meme ameliyatı biraz sabır işiymiş zamana ve sabıra ihtiyacımız var ama az kaldı sefasını sürmeye

Evet benim de ilk günden beri çok doğal duruyor silikon olduğu belli bile değil şimdiden benim 4 gün sonra 1 ay doluyor acaba ödemin yüzde kaçı gitti merak ediyorum

Merhaba. Sadece protez mı takıldı yoksa dikleştirme de oldu mu

Ben ilk günden beri sağ tarafıma yastık koyup çok hafif ona yaslanarak uyudum. Sırtım böylelikle ağrımadı. Tam olarak yan yatmam 1 ay sonra oldu.
Benim de 1 ay olmak üzere ama hafif yan yatabiliyorum henüz tam olarak yan yatmaya geçemedim alıştım gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…