- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 39
- Konu Sahibi Sonya Blade
Bende çeyizime bir sürü saten gecelik almıştım. İnanın hiç birini giyemedim memelerim olmayınca öyle çirkin duruyordu ki... Eşim de fantazi çamaşırları çok çekici bulmadığını söylemişti. Ben de bir daha almadım. Şimdi bana resim atıyor, bu gecelikten alalım diye belli etmeseler de büyük seviyorlar. Şuan ki hislerimi tarif edemem hala ameliyat olduğuma inanamıyorum nasıl cesaret ettim şaşırıyorum. Kendimi seneler sonra ilk defa dişi gibi hissediyorumCevabınız için çok teşekkür ederim.Evet ben de 20 li yaşlardan beri çok istiyorum 10 yıldır falan.Şu an 32 yaşına girdim, 2 yıldır da evliyim.Eşim evlenmeden önce bedenini sormuştu daha görmeden önce .Dolgun sevdiğini biliyordum yani.Yaptırmak istediğimde karşı çıktı bu şekilde seviyorum seni falan dedi ama ben anlıyorum herşeyin farkındayım yani.Yanında giyinip soyunamıyorum , dokunmasına bile tahammülüm yok .Bu hissiyat hiç geçmedi 10 yıl sonra da geçmeyecek eminim.Bu yüzden önce kendi özgüvenim için yaptırcam hatta geç bile kaldım farkındayım .Çocuk ta düşünmüyorum.Çeyizime güzel iç çamaşırı bile alıp koyamadım.O kadar içimde kaldı ki.Burda çoğu kadın beni anlamadı ama yaşamayan bilmez dümdüz görünmenin nasıl bir his olduğunu.Çok iyi geldi , çok teşekkür ederim