meme büyütme ameliyatı oldum

10.günden sonra rahatlamıştım ben.8.gün Seyahat edebilmiştim uçakla ama beni yormuştu.yavaş yavaş iyileşiyor hakikaten ama her gün bi tık daha iyi oluyor.mesela o bas aç kapaklar var ya ağız gargaralarının ilk hafta onları açmak eziyet gibiydi,yada yaylı sert kapıları.Gercekten sabırlı olmak lazım ama sonra değdiğini görüyorsunuz:))

Walla birine 300 taktı birine 350 taktı eşitlemek için öyle söylim aslında a da olsa üst kısımlarım boştu altta meme dokuö vrdı 75 tim yani,dr iyice yukarı yerleştirmiş meme dokumun üstüne aşağı inexek gibi görünmüo meme dokun aşağıda arada bir boşluk var sanki üstünde de silikon ayrı yere yerleştirilmiş gibi..ben anlamadkm valla bu işi bir türlü evet biraz erken biliyorum ama bir ay nasıl böyle geçcek bilmiyorum zamanla paylaşacağım

Ay inş görürürz bu günleri

Aşağı iniyor zamanla,ilk başta benim de çok şişti ağzıma girecek gibiydi.ki herkesin öyleydi zaten.kas altıydı dimi senin

Taş gibiydi tabi ama ödemler inince yumuşadı,normal meme kıvamına gelmek üzere.yan yattığımda bile yuvarlak duruyordu ilk haftalar.Üstüne yattığımda 2 top var gibiydi altta.Şimdi yattığımda hissetmiyorum mesela.Silikonlarda yukarıda oluyor zaten en başında yavaş yavaş cebe oturuyor.Bence 1 hafta daha aynaya bakma,kafayı takıyorsun çünkü baktıkça benim de yamuktu mesela ilk 3 hafta falan birisi daha büyüktü.Öyle kalacak zannedip üzülmüştüm boşuna üzülmüşüm

İşte en güzel kısmı da bu paylaşımların insanların bir şeyi yaşamadan tecrübe etmeden bilemiyosun maalesef süreçte burda herkesle beraber ilerlemek çok güzel bence toplumsal olaylar içinde böyle olmalıTeşekkür ederim zaman ve bilgi paylaşımı için inşallaj hepimiz için dilediğimiz sonuçlar olur ve aynı zamanda benim gibi sizler gibi yeni tecrübe edenler edecek olanlar için de ışık tutar bu süreçler

27 Şubatta kas zarı altı 300 cc ile op geçirdim 1 gece kaldım hastanede. Ameliyat sonrası direnlerim vardı ertesi günü hastaneden çıkarken aldı dr . 2 saat sonra ayağa kalktım. Çok ağrım olmadı. Ertesi günü kollarımı oynamaya musluk açabilmek için uzana bilmeye başladım 2 gün sırt üstü yattım dr ağrın olmazsa hafif yan yatabileceğimi söyledi. 2. günden sonra hafif yan yattım Operasyon sonrası cendere gibi bir korse takılmıştı allahım en zoru oydu herhalde cok sıktığı için çok zorlandım ama sıkması gerekiyormuş dikişlerin kanama yapmaması ve protezin kaymaması oturması için 2 günü nasıl geçirdim bir ben bilirim uyumak zordu 3 gün dr önerdiği bir marka medikal sutyen var sporcu sutyeni gibi onu aldım ve kontrole gittim Memeyi saran bandajları aldı bir tek meme altındaki kesik üzerinde ki bantlar kaldı. 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim Bugün 9 gün memelerimin üzerinde taş bağlamış sopayla vurulmuş gibi agrı hissi devam ediyor arada batmalar ve elektriklenmeler var sol meme başı uyuşuk biraz kendim dokunurken bile acıyor çürük agrısı gibi hassas cok zamanla geçecek ama şuan devam etmekte sutyenle yatıp sutyenle kalkıyorum Durum bu şekilde umarım kısa zamanda geçecek... umarım herkes hayal ettiği görüntüye kavuşur

Geçmiş olsun,zor kısmı atlatmışsın gönlünce olur inşallah

Geçmiş olsun öncelikle.her doktorun farklı teknipi sanırım benim 7.günüm benimde sızlanmalarım var ara ara onun dışında bende 3.günden sonra rahattım,bana korse yapmadı dr um üsten bandajlı sporcu sütyeni giymiştim çıktığımda..hala o üzerimde küçük sızlamalar sırt ağrıları bende de mevcut onun dışında dren hiç takılmadı bana ve 4.günüm dr masaj önerdi çok farklı süreçlerimiz...??

Bende bu sabah oldum.hastanede kalmak istemediğim için bikac saat önce geldim..dren takilmadi..korse yok sporcu sütyeni taktı Dr...acaip sancılı geçiyor şu an ins kisa zamanda düzelir.. doğal görünüyor memeler ama ağrısı sızısı bi geçse

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun Süreç çabuk geçecek emin ol 3.güna ağrıların geçcek şişliklerin de özeldem foto atabilir misin baktın mı göğüslerine benim de bugün 9.günüm geçtiğimiz hafta dün olmuştum şekil olarak çok kötü durumda benimki doğal görünmesi çok iyi bence

Hiç foto çekmedim..zaten sargılar sutyen çok bisey görünmüyor..valla gördüğüm kadarıyla iyi gibiler eskisinden daha iyi oldukları kesin..bana 345 CC dual plan high mentor takti..damla modeli.. sizin ki ne ?

Hiç foto çekmedim..zaten sargılar sutyen çok bisey görünmüyor..valla gördüğüm kadarıyla iyi gibiler eskisinden daha iyi oldukları kesin..bana 345 CC dual plan high mentor takti..damla modeli.. sizin ki ne ?
Bana da 350 cc kas altı yuvarlak taktılar biz 3.gün dr agittik kontrol etti resmen dikdörtgen duruyordu yani silikonlar yukarda ve göğsümün altı kısmında benim vardı üstlerim boştu,alt kısmım aşağıda duruyo resmen anlamadım bugün 9.gün hala dikdörtgen ve şiş.Bende bu süreç ne zaman geçecek diye sürekli endişeliyim

Benim goguslerimi üstü boştu bana dediki eğer yuvarlak takarsam tam bir bütünleşme olmaz..damla takicaZ ki orantılı geçiş olsun..bende dr a bıraktım ama daha çok erken.. bence seninkiler de güzel olmuştur biraz daha bekle şekil kimilerinkinde daha geç oturuyor .. birkaç güne atarım fotoğraf hele şu kollarımı tam kullanayim

Bana da üstü boş olduğu için aşağıda meme dokum var diye kötü durur dedi üst bomboş alt kocaman durur dedi ve zaten kas altı olacağı içim geçişli olur direkt yuvarlak durmaz dedi bende dr a bıraktım onlar anatomimize göre yapıyorlar anladığım kadarıyla sende doğal biraz dolgun çok gösterişli olmayan bir göğüs istedim merak etme 3.günden sonra bişiy kalmıyo ben şimdi araba kullanıyorum banyo kendim yapıyorım neredeyse spor yapmak dışında herşeyi yapıyorum bakalım özeldem atabiliriz foto iyileşince

Ay inşallah canım zamanla istediğimiz gibi olsunlar

Bugün 3.gun..zorla yüzümü yıkayıp, dişlerimi fircaladim.. çayımı yudumladim Kendi başıma..ucundan bi baktimda sol meme güzel sağ meme bi tuhaf geldi siz kare dediniz,bana da üçgen geldi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…