meme büyütme ameliyatı oldum

kozmonut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
120
78
103
Konuyu paylaşabilmek için yeni üye oldum2 gün önce Kasaltı kesiyle memeleri büyüttüm.275 cc orta profil yuvarlak mentor kullanıldı.Kesi yerleri koltuk altında olduğu için o bölgeyle alakalı bir hassasiyetim yok ama önümde sanki 2 taş taşıyormuşum gibi meme uçlarımda sızlama var ve müthiş ödemliler.Ve sanki hiçbir ağrı kesici bu sızıya iyi gelmiyormuş gibi sizlerde bu sızlama hissi oldu mu acaba.Doktorum 1 ay boyunca hiç sütyen kullanmamı istemediği için kullanmıyorum.Sadece üstten bi bandaj var.kalın bi ip gibi sanırım protezleri aşağıda tutmaya yarıyor ve beni mahvediyor.Benzer kesi yöntemiyle olan arkadaşlar varsa sizin şikayetler ve ödemler ne zaman gerilemişti

Merhaba çok geçmiş olsun ben de 9 ocakta oldum fakat bir hafta sonra ağrılarım hafifledi. Göğüs altı kesisi ile oldum. Koltuk altından olunca daha ağrılı olduğunu duymuştum.

Merhaba çok geçmiş olsun ben de 9 ocakta oldum fakat bir hafta sonra ağrılarım hafifledi. Göğüs altı kesisi ile oldum. Koltuk altından olunca daha ağrılı olduğunu duymuştum.
Benim de 1 hafta sonra hafifledi meme uçlarında hassasiyet kaldı o da geçecek inş

REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
kas altı 300 cc takıldı. Benim de hala gögüslerim yukarda bu çok tedirgin ediyor. Ayrıca çok sertler.
2 ay beklemek gerekiyor ama yumuşaması için ki bazen daha fazla da sürüyor.Benim de hala yukarıdalar.Ama ilk haftaya göre baya indi,ameliyat sonrası çok fenaydı

Şuan ki durumun nasıl canım ? Bende geçtiğimiz perşembe oldum bugün 6.günüm ağrılarım devam ediyor kollarımı hareket ettiremiyorum dik yürüyemiyorum sende bu evrelerden geçtin kaçıncı günden sonra gündelik yaşamına döndün biraz paylaşırmısın

Koltuk altı diye daha agrılı falan olmuyor agrıyla alakalı bir durum değil . Kollarınızı kaldırdıgınızda dikiş yeri geriliyor o kadar.
Koltuk altından kas altına oldum ben 5 ocakta.
Şuanki şikayetleriniz çoook doğal. Arada elektrik çarpması gibi acılar sızılaf olacaktır ve bunlar ilaca cevap vermez. Doktor, iyileşmekte olan sinirlerin kendini onarmaya başlamasıyla bu acıları hissettigimizi söylemişti. Sabrın sonu selamet. Hiç geçmeyecek diye bekledigim sancılarım geçti . Az kaldı dayanın :)

Bende geçtiğimiz cuma oldum 350 cc yuvarlak takıldı hatta birine 300 birine 350 taktı meme alından oldum ilk 3 gün çok fenaydım hastaneden çıktığım gün özellikle yani yatıp kalkarken çok fenaydı ama şu an 5 gün sadece çok az yatıp kalkarken acıyo onun dışında inanılmaz şiş ve şekilsiz resmen kare

Evet hepsi geçti çok şükür,unuttum bile ameliyatı

İlk haftalarda şekli biraz acaip oluyor evet ama sonrasında aşağı inip doğallaşıyorlar:)

Ve bence koltuk altından olunca yan ve yüzüstü yatmak çok daha kolay oluyor,doğrudan memede bi kesi olmadığı için.

Evet hepsi geçti çok şükür,unuttum bile ameliyatı
Benim size bir sorum olucak, bana doktorum ameliyattan bir gün sonra korse sutyen giydirdi. Sizede giydirildimi eğer giydirildiyse ne kadar süre taktınız? Çok rahatsız edici bişey bi an önce normal yarim atlete geçmek istiyorum

İlk haftalarda şekli biraz acaip oluyor evet ama sonrasında aşağı inip doğallaşıyorlar:)
günaydın ben bunu bilmiyordum mesela yani ameliyat olunca ilk günler böyle olduğunu çünkü öncesi sonrası fotoğraflarında düzgün bir şekilde sonrası görünüyo şu anki hali inanılmaz iğrenç görüntüde..ama hala korkum var acaba aranızfa yanlış hesaplanıp yanlış cep açılan biri var mı en azından onların ilk fotolarını görürseö bende bir karar verebilirim olmadı çıkarttıracağım

Evet yalnız sanırım 1 ay kullanacağız onu

Yok hayır korse giymedim ben hiç.

Ama henüz 1.haftan değil mi.Ödem olması çok normal bence kafana takma şuan.1.aydan sonra rahatlıyorsun,ödemler gidiyor vs.Hiç kare kalan meme görmedim merak etmeHiç meme dokun varmıydı.350 büyük olduğu için zorlanmış olabilirsin.ama her türlü şuan için normal merak etme:)

1.ayda kol hareketlerinizi ne derece yapabiliyorsunuz, benim bugün 7.günüm ama hala kollarım çok güçsüz kambur yürüyorum sanki hep böyle olucakmış gibi hissediyorum siz kaçıncı günden sonra kol hareketlerinizi rahat bi şekilde yapıp dik yürüyebildiniz paylaşırsanız çok sevinirim

İnanın gercekten 7.gün daha coooook yeni coook taze. Hafta hafta rahatlayacaksınız lütfen gün saymayın. Ben üç hafta sızıdan eğik yürümüştüm. Biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…