Daha öncede dediğim gibi , kafaya takma. 3 ay’a ödemelerinin fazlalığı gidecek. Çıkartma , kafana da takma herşey çok güzel olucakBüyütme ameliyatı oldum bugün 25.gün birine 375 birine 400 cc takıldı acayip pisikolojim bpzuk aynada görmek istemiyorum kendimi çok büyük duruyor doktorum 3 ay beklersem ödemin gideceğini ve ideal boya geleceğini söyledi ağlıyorum bildiğiniz ne yapmalıyım çıkartmalımıyım
Meme çapına göre durum değişiyor, çapın geniş çaplı ise istediğin büyüklük olur vücut endeksine abest durmaz , yapın kabul eder. Herşey çapına bağlı . CC olarak , kişiden kişiye değişiyor . Görüşme de onu doktor ile konuşup karar veriyor , hatta görüşmede sana en yakın olacak operasyondan bir görsel isteÖnceki ölcunuz neydı acaba? Bende amelıyat dusunuorm da, bu olculerı hatta belkı imkan varsa daha fazlasını bıle dusundugum oldu. Gogusum hıc yok denecek kadar az. Sızın soyledıgınız olculer kimisinde kucuk oldugu yazılmıştı cunku
Daha öncede dediğim gibi , kafaya takma. 3 ay’a ödemelerinin fazlalığı gidecek. Çıkartma , kafana da takma herşey çok güzel olucak
85 b takıyordum öyle hiç olmayan bi göğüs değildi sarkmada yoktu sdece üst kısımları emzirmeden dolayı hafif boşaldı o yüzden yaptımÖnceki ölcunuz neydı acaba? Bende amelıyat dusunuorm da, bu olculerı hatta belkı imkan varsa daha fazlasını bıle dusundugum oldu. Gogusum hıc yok denecek kadar az. Sızın soyledıgınız olculer kimisinde kucuk oldugu yazılmıştı cunku
Keske benımkıde buyuk gözükse gözüme85 b takıyordum öyle hiç olmayan bi göğüs değildi sarkmada yoktu sdece üst kısımları emzirmeden dolayı hafif boşaldı o yüzden yaptım
Yaaaa benim vardı ama göğüslerim ben 250 cc tak demiştimKeske benımkıde buyuk gözükse gözüme410 ve 425 cc takıldı 3 gun once ama yanı korse den mi neden bılmıorm sankı kucuk olacakmış gıbı gelıo. Acıp bakamıorm bıle kucuk gorcem ve uzulucem djye
Benim 85 b bedendi yani sadece üstler dolsun istemiştim ama çok şiş deyip duruyorlar aşırı sinirli mutsuz hissediyorum mutsuz olmak için yapmadımBence bir iki ay daha zaman verin kendinize. Bende de 425 cc var ve çok ortalama bi boyut oldu. Ama tabi sizin önceki haliniz varmış onun etkisi vardır. Yine de üstler ve yanlar şiştir hala iniyor onlar merak etmeyin.
Şuan 85 tam oluyor önce üstler boştu80c benim şuanki bedenim ama sütyenin kalıbı büyükse b de oluyor
Resim atıcaktım ama sınırlama getirildi diyor atamıyorum80c benim şuanki bedenim ama sütyenin kalıbı büyükse b de oluyor
Esinizin sizi manipule etme ihtimali var mi? Benim de 350’ser var goguslerimde, 10 seneyi gecti yaptirali, keske daha buyuk taktirsaymisim diyorumBenim 85 b bedendi yani sadece üstler dolsun istemiştim ama çok şiş deyip duruyorlar aşırı sinirli mutsuz hissediyorum mutsuz olmak için yapmadımeşimi dinleseydim keske..
GerçektenmiEsinizin sizi manipule etme ihtimali var mi? Benim de 350’ser var goguslerimde, 10 seneyi gecti yaptirali, keske daha buyuk taktirsaymisim diyorum
Evet gercekten. Hatta yeniden ameliyat olup buyutmeyi bile dusunuyorum aradaGerçektenmi
Takma milleti, klasik anne ve kiskanc es muhabbetleri. O kadar aci cekmissin gogsunu gere gere gez, insanlari da bir sekilde susturŞimdi bir buçuk ay oldu doktorum hala ısrarla bekle diyor iki ay sonra beğenmezsen değişirim diyor annem sinir ediyor hergün millet küçültüyor sen büyütmüşsün sarkık görünüyor geniş giyin dar giiyinme diyor eşim yalnız değil yani
Yazik edersiniz bence ama siz bilirsiniz tabiÇıkarttırmayı düşünüyorum