Meme büyütme ameliyatı oldum çok kötüyüm

zehragyln

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
40
9
31
Büyütme ameliyatı oldum bugün 25.gün birine 375 birine 400 cc takıldı acayip pisikolojim bpzuk aynada görmek istemiyorum kendimi çok büyük duruyor doktorum 3 ay beklersem ödemin gideceğini ve ideal boya geleceğini söyledi ağlıyorum bildiğiniz ne yapmalıyım çıkartmalımıyım 😭

Çıkarttırmayı düşünüyorum 🥺
Siz bilirsiniz ama bence de yazık edersiniz. Ben de doğum yaparsam yaptırmayı düşünüyorum mesela. Ayrıca milletin küçülttügü yok, küçültenler aşırı büyük olduğu için, sırt ağrısı çektikleri için küçültüyorlar. Eşiniz de anneniz de sizi manipüle ediyorlar. Anneniz muhtemelen elalem görünce anlayacak ameliyat olduğunu aman ne derler diye istemiyor. Eşiniz de kıskançlıktan.

Çok geçmiş olsun 💐 ödemdir iner kafana takma klişede olsa her ameliyattan sonra ödem oluşur .. ama göğüsü olan kadınlar bence yaptırmamalı bu sadece benim fikrim konu sahibini üzmek için demiyorum genel olarak daha çok göğsü olmayanlar için ideal ameliyat

Yazik edersiniz bence ama siz bilirsiniz tabi
Siz bilirsiniz ama bence de yazık edersiniz. Ben de doğum yaparsam yaptırmayı düşünüyorum mesela. Ayrıca milletin küçülttügü yok, küçültenler aşırı büyük olduğu için, sırt ağrısı çektikleri için küçültüyorlar. Eşiniz de anneniz de sizi manipüle ediyorlar. Anneniz muhtemelen elalem görünce anlayacak ameliyat olduğunu aman ne derler diye istemiyor. Eşiniz de kıskançlıktan.
Çok geçmiş olsun 💐 ödemdir iner kafana takma klişede olsa her ameliyattan sonra ödem oluşur .. ama göğüsü olan kadınlar bence yaptırmamalı bu sadece benim fikrim konu sahibini üzmek için demiyorum genel olarak daha çok göğsü olmayanlar için ideal ameliyat
Ya öylemi dersiniz ama bugün çok güzel hissettim baya şişi inmiş umarım daha da iner 🥺

Bende vardı işte emzirme dolayısıyla üstlerim sönmüştü kötü görünüyordu altta toplanmış gibiydi

X