Meme büyütme ameliyatı olanlardan yardım?

emakgul

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
28
19
34
Merhaba kızlar bende uzun zamandır ameliyat olmayı düşünenlerdenim başta cesaret edemedim sonrasında hamilelik emzirme derken kaldı öyle ama aklımın hep bi köşesinde vardı cesaretimi toplayıp ön görüşmeye gittim ve 26 ocağa ameliyat tarihi aldım. 25 inde boyut seçimi için deneme yapacağız doktorum ben karışmıyorum hastam hangisini tercih ederse ona karar veriyoruz dedi ben çok abartı büyük istemiyorum 159 boyunda 57 kiloyum A kap bile doldurmuyorum emzirmeden üstlerim baya boş deneme sütyeninde doğru karar verebilir miyim bundan endişeliyim merak ettiklerim ise hastanede yalnız kalacağım özel hastanede olacak tek başıma zorlanıyor mıyım illa yanıma birisi gerekli mi ve ameliyattan 10 gün sonra işe başlayacağım öğretmenim kollarımı kullanmakta tahtaya yazı yazmakta zorlanır mıyım birde ameliyat olacağımı eşim ve kardeşimden başka kimse bilmeyecek dışarıdan anlaşılır mı🙈 cevaplarsanız sevinirim💕

Merhaba kızlar bende uzun zamandır ameliyat olmayı düşünenlerdenim başta cesaret edemedim sonrasında hamilelik emzirme derken kaldı öyle ama aklımın hep bi köşesinde vardı cesaretimi toplayıp ön görüşmeye gittim ve 26 ocağa ameliyat tarihi aldım. 25 inde boyut seçimi için deneme yapacağız doktorum ben karışmıyorum hastam hangisini tercih ederse ona karar veriyoruz dedi ben çok abartı büyük istemiyorum 159 boyunda 57 kiloyum A kap bile doldurmuyorum emzirmeden üstlerim baya boş deneme sütyeninde doğru karar verebilir miyim bundan endişeliyim merak ettiklerim ise hastanede yalnız kalacağım özel hastanede olacak tek başıma zorlanıyor mıyım illa yanıma birisi gerekli mi ve ameliyattan 10 gün sonra işe başlayacağım öğretmenim kollarımı kullanmakta tahtaya yazı yazmakta zorlanır mıyım birde ameliyat olacağımı eşim ve kardeşimden başka kimse bilmeyecek dışarıdan anlaşılır mı🙈 cevaplarsanız sevinirim💕
Merhaba şimdiden hayırlı olsun umarım skntısız bir süreç geçirirsiniz..boyut konusu çok enteresan bende 1.64 boy 50 kiloyum emzirmekten hiç dokum kalmamış sarkan bi deri haline gelmişti..ilk görüşmede doktora büyük olsun istemiyorum sadece eski halim gibi memem olsun yeter o yüzden 300 cc yi geçmesin demiştim..ölçümlerde ben 340 yada 360 düşünüyorum bana güven dedi..peki o zaman dedim..365 takmış ameliyatta denemiş en iyi o olmuş..şimdi diyorum iyi ki beni dinlememiş hatta bir tık büyük bile olabilirmiş 🙈gayet ideal bi ölçü oldu benim için görüntüden çok memnunum..dış kıyafetlerimde asla belli olmuyor..iç çamaşırlarda ise gayet dolgun ve hoş duruyor..bende pedagojik formasyon eğitimi alıyorum fakülte derslerine ve staja bir hafta gidemem diye hesaplamıştım ama iki hafta gidemedim 🙈iki hafta sonra 1 saat araba kullanarak staja gittim ve hiç bi problem yaşamadım kimse anlamadı ameliyatlı olduğumu..refakatçi konusuna gelince kesinlikle yanınızda birinin olmasını tavsiye ederim..ilk gece tuvalette iç çamaşır ve pijamamı bile çekemedim asla yalnız yatıp kalkamadım ki canım çok değildir..ikinci gün hastaneden çıkmadan direnler çıkarılınca orda ilk kez tuvalet sonrası işlemlerimi kendim yapabildim..ama yalnız yatıp kalkma 3. Gün oldu..umarım kolaylıkla sağlıkla atlatırsınız ♥️

Ben ameliyat olalı 3 gün oldu henüz çok yeni herkesin süreci farklı oluyor kas altı 250cc oldu ama benim deneyimime göre hastanede mutlaka birisi yanınızda bulunsun ilk gün ayağa kalkarken yatarken zor oluyor tuvalet konusunda da destek almam gerekmişti belki kendinizi zorlarsanız tek de halledebilirsiniz ama biri ile çok daha kolay atlatırsınız. İşe başlama konusunda net bir cevap veremeyeceğim henüz 10 gün olmadı ama 1 gün bile yapabildiklerinizi çok etkiliyor. Benim 250 CC olmasına rağmen kendi gözüme büyük geldi belki ödemler gidince daha iyi gözükür diye düşünüyorum. Kendim için estetik olduğumun dışarıdan anlaşılacağını pek sanmıyorum çünkü bugüne kadar hep full dolgulu sütyenler kullandım o yüzden farkedileceğini düşünmüyorum

X