- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Merhabalar, uzun zamandır yoktum, sonunda kendi konumu açmaya karar verdim. Meme büyütme ameliyatı olmayı yıllardır çok istiyorum, bir vakit buralara çok takılır, hevesle ameliyat olanların konularını okuyup dururdum :) ameliyat olursam ben de süreci buradan paylaşacağım inşallah, uygun vakti bekliyorum ameliyat için. İlk günler zorlu geçeceğinden ötürü mecburen birilerine muhtaç olacağım, çalıştığım için iş yeri iznimi nasıl ayarlayacağımı da düşünüyorum. İşten izin almam biraz sıkıntılı olabilir çünkü yoğunluk var. Anneme açıkladım ameliyat olmak istediğimi fakat babama söylemeye çekiniyorum. Karşı çıkacağını net biliyorum çünkü. Habersiz ameliyat olmam da pek mümkün değil, zaten yalan söylemeyi becerebilen bir insan da değilim. Eni sonu öğrenir diyerekten saklamayı düşünmüyorum.
Araştırmalarım doğrultusunda Adana'da bir devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, aklımda bir doktor var şu an için ama önerisi olan olursa ona da açığım.
Başka kimler var toplanalım. Bu süreçte birbirimize destek olalım.
Ameliyat olan var mı? Olmak isteyenler kimler, hadi çıkın ortaya :)
Araştırmalarım doğrultusunda Adana'da bir devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, aklımda bir doktor var şu an için ama önerisi olan olursa ona da açığım.
Başka kimler var toplanalım. Bu süreçte birbirimize destek olalım.
Ameliyat olan var mı? Olmak isteyenler kimler, hadi çıkın ortaya :)