meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlara özel bir sorum var

Kuzum buralardayimda kk yeni halini sevmedim foto koycam sadece arkadaslarim gorsun istyrm gizliljk ayarini napcam bilmiyorum arkadaslik istegi gonderemuyirum bu yüzden pek giresim gelmiuo foruma

Canım albüm gizlilik ayarlarından görüntüleyebilenler kısmını takip ettiklerim yaparsan sadece senin izlemeye aldığın kişiler fotoğraflarını görebilir. Artık arkadaşlık isteği yok. "İzle" var. Senin iznin olmaksızın herkes seni izleyebilir ama sen onları izlemedikten sonra senin albümünü görüntüleyemezler. Zamanla alışıyorsun, ben de başta bayağı sinir olmuştum.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi özel bir soru olduğu için ayrıntı istemiyorum vermek isteyen verebilir tabi ki sorum şu büyütme yaptırdıktan sonra cinsel hayatınıza olumlu katkısı oldu mu? İnsanın kendine özgü güveni geliyor muhakkak peki cinsel hayatta da öz güven geliyor mu? Belki bir çok insan düşündü bunu katkısı oldu olmadı şeklinde ya da yazmak isteyen olursa açıkca da yazabilir bu konu da ben hep çekingen biri oldum kendimi seksi hissetmedim eksik gibi hissettim ama şu an ameliyatımı oldum sizce farklı olur mu bundan sonra
canımbenim çok fark oluyor inan bana

Kızlar benim ki de özel olacak biraz ama cinsellik esnasında göğüsteki silon zarar görürmü yani açık açık anlatamıyorum ama sıkma gibi durumlarda slikonun yer değiştirmesi ya da patlaması falan mümkün değildir değilmi

Mümkün değil patlaması zaten masaj veriliyor bildiğin mıncıklıyorsun üstünden araba geçirmişler sanırım test amaçlı o kdar sağlam
Yuvarlak ta sorun yok ama damla da dönme riski var

Kızlar benim ki de özel olacak biraz ama cinsellik esnasında göğüsteki silon zarar görürmü yani açık açık anlatamıyorum ama sıkma gibi durumlarda slikonun yer değiştirmesi ya da patlaması falan mümkün değildir değilmi

Yok canım ya pek mümkün değil yani.. Patlasa benimki patlardı :KK48: Yanlış anlaşılmasın aman sürekli yüzüstü yattığım için tüm ağırlığımı veriyorum yani göğsüme, bide protezi kavrayıp 360 derece döndürdüğüm masajım var. Bişi olmaz korkma..

360 derece döndürüyomusun:KK64:? Ay icim bisekil oldu canım dokununca icinde silikon olduğunu hissediyosun o zaman.peki baskasi dokununca anlayabilirmi yani kenarlari falan eline geliyomu canimo_O
Yok canım ya pek mümkün değil yani.. Patlasa benimki patlardı :KK48: Yanlış anlaşılmasın aman sürekli yüzüstü yattığım için tüm ağırlığımı veriyorum yani göğsüme, bide protezi kavrayıp 360 derece döndürdüğüm masajım var. Bişi olmaz korkma..

Hakikaten 360 derece nasıl döndürüyorsun benimde içim tuhaf oldu yanlışlıkla ters falan dönse ne bileyim başka yerlere kayma ihtimali varmıki:110:Bende bir yerde okudum bıçaklanma yada silahla vurulma gibi durumlarda patlama olurmuş sadece inşallah ilerde düşünüyorum bakalım

Hakikaten 360 derece nasıl döndürüyorsun benimde içim tuhaf oldu yanlışlıkla ters falan dönse ne bileyim başka yerlere kayma ihtimali varmıki:110:Bende bir yerde okudum bıçaklanma yada silahla vurulma gibi durumlarda patlama olurmuş sadece inşallah ilerde düşünüyorum bakalım
Canım allah korusunda silah yada bıçaklanma durumunda kendi memen olsa silikon olmasa bi şey olmayacak mı..

Bi Zahmet olsun onda da zaten öyle bi durumda öncelik insan hayatı olur

canım okudugum kadarıyla amelıyattan sonra yaklaşık 1,5 ay kadar zaten olmaz o iş..hanı mıncıklamak falan zaten doktorun sana masaj onerdıgı ıcın kendın mıncırıyorsun ama eşinın dengesızce sıkması durumunda zaten canın acır dıye dusunuyorum..bence senın kontrolunde 2 aydan ıtıbaren dokundurt kii zaten sılıkon ve vucutta ancak kendıne gelıp yumuşamaya başlıyor... :KK66:

canım okudugum kadarıyla amelıyattan sonra yaklaşık 1,5 ay kadar zaten olmaz o iş..hanı mıncıklamak falan zaten doktorun sana masaj onerdıgı ıcın kendın mıncırıyorsun ama eşinın dengesızce sıkması durumunda zaten canın acır dıye dusunuyorum..bence senın kontrolunde 2 aydan ıtıbaren dokundurt kii zaten sılıkon ve vucutta ancak kendıne gelıp yumuşamaya başlıyor... :KK66:

Yok canım ya 1 aydan sonra acımıyor ki.. Benim acımadı yani..

Yok canım ya 1 aydan sonra acımıyor ki.. Benim acımadı yani..
yok tatlım acıma hıssınde ote herkesın kendı bunyesı elbet hem 2 haftadan sonra doktorlar masaja başlatıyorlar lakin hanı kendısının sıkıp mıncırması farklı bırde bılmeyenın:) ben tedırgın olmuştum 2 ay vallahı ne yalan solım :) ama 1-2 aydan sonra zaten kayma vs.olcagını dusunmuyorum...

Ay o özel günleri düşünemiyorum bile şuan.sanırım biz bi süre sorun yaşarız eşimle.elleme dokunma derim yani ben.ne bileyim belki çok yeni ondan böle düşünüyorum

X