- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Ayy ne iyi olur duzelmis ve inmis halini görmüş olurum. Benimkiler taş fuze gibi duruyo suan
[/QUvalla beceremedimki yollamayımesajla yollayayim dedim ama malesef beceremedim
selam tatlim gayet normal sinirler iyileşiyor panik yokTekrar merhaba, koltukaltlarimda ignelenme gibi bir his oluyor ara sira sizde oldu mu? Ameliyatla ilgisi var mi
Wallahi siz olmasaniz ben doktordan cikmicamselam tatlim gayet normal sinirler iyileşiyor panik yok
iyileşiyorsun işte yavas yavaşWallahi siz olmasaniz ben doktordan cikmicam2 gündür olup duruyo kasiniyo da hafiften baktim kızarıklık falan yok ama korktum bisey oldu diye. Tesekkur ederim❤
süpersin tatlımmmmmHerkese merhaba tekrardan. Bugün 1. Ayımo ilk hafta nasıl geçicek,nasıl bir ay olucak derken geçti gitti. Çok rahatım,ağrım acım yok çok şükür , ödemlerim çok azaldı vee en önemlisi yan yatabiliyorum artık ✌ bugun doktorumlada kontrolüm var. Artık sporcu sütyenimi çıkarıp en dantellisinden desteksiz dolgusuz bir sütyene merhaba diyeceğim darısı isteyen herkesin başına. Merak edenler okuyacaklar vardır diye güncel bilgi vereyim dedim.
Sizede ayrica tesekkur ederim. Destek oldunuz cok rahatlattınız ❤ iyiki varsınızsüpersin tatlımmmmmhadi gözün aydın çok sevindim
rica ederim ne demekSizede ayrica tesekkur ederim. Destek oldunuz cok rahatlattınız ❤ iyiki varsınız
Canım çok sevindim iyi olmana.o ayrıklık bendede var malesef göğüs yapısıyla alakalı cok fazla yaklasmayacaklar ama iyice yumusayinca sutyenle birlesiyolar benimkiler baya baya yumusadı sütyenle aralarinda 1 parmak kalıyor normalde 3 parmak açiklık var malesef.Ve yine ben hanımlarbugün 39.günüm ağrım sızım yok artık çok şükür. Ozene bezene sütyen alışverişimi de yaptım mutlu oldum fakat merak ettiğim bir konu var. Göğüslerim çok ayrık ilerleyen zamanda biraz daha ortaya yaklasicaklar mi?
Suanda da benim 4 parmak açıklığım var. Biraz biraz yumusadilar. Ne tarz sutyen gerekiyor birlesmeleri icinCanım çok sevindim iyi olmana.o ayrıklık bendede var malesef göğüs yapısıyla alakalı cok fazla yaklasmayacaklar ama iyice yumusayinca sutyenle birlesiyolar benimkiler baya baya yumusadı sütyenle aralarinda 1 parmak kalıyor normalde 3 parmak açiklık var malesef.
balenlilerle birlesiyor ama sen acele etme balenli için biraz daha yumuşasın 2. ayda alırsın.açıklığıda dert etme böyle bile güzellerSuanda da benim 4 parmak açıklığım var. Biraz biraz yumusadilar. Ne tarz sutyen gerekiyor birlesmeleri icin
Ya bir arkadasim baya sinirimi bozdu.yok cok ayrik bir garip duruyolar falan. Doktorum yumusayacaklar ve yaklasacaklar demişti. Dedigin gibi 2. Ayda alayim şimdi zarar vermeyim. Suan içi bombos sutyen giyebilmek bile güzelbalenlilerle birlesiyor ama sen acele etme balenli için biraz daha yumuşasın 2. ayda alırsın.açıklığıda dert etme böyle bile güzeller
ya bosver ne moralini bozuyosun.herkesin gogus yapisi bir degil.yumusasınlar biraz daha o zaman daha guzel goruncek merak etmeYa bir arkadasim baya sinirimi bozdu.yok cok ayrik bir garip duruyolar falan. Doktorum yumusayacaklar ve yaklasacaklar demişti. Dedigin gibi 2. Ayda alayim şimdi zarar vermeyim. Suan içi bombos sutyen giyebilmek bile güzel
Kızlar benimde ilk ay aşırı ayrıktı hatta bunun için burda konu açıp ağlamıştım bayağı :) Ama sonra ortaya ittirerek bol masaja başladım. Birde doktorum sütyenimin orta kısmına dikiş atıp daralt ortaya doğru dedi. Oyle yapıp 24 saat o sütyenle gezdim. Valla bayağı birleştiler, yumuşadılar da. Şu an balenli sütyenle tamamen dekoltem oluyor. Ama sütyensiz 2-3 parmak hala ayrık tabi gerçi sütyensiz memeler değemez sanırım normalde. Foto atmak isterim bende vede sizinkileri görmek fikir verecek ama albüm değil de özelden mesajla mı atalım birbirimize acaba?Ya bir arkadasim baya sinirimi bozdu.yok cok ayrik bir garip duruyolar falan. Doktorum yumusayacaklar ve yaklasacaklar demişti. Dedigin gibi 2. Ayda alayim şimdi zarar vermeyim. Suan içi bombos sutyen giyebilmek bile güzel
valla ben becerebilsem aticamda yuklenmiyoki resimler.benimde ayrik 3 parmak yumusadikca birlesiyorlar biraz birazKızlar benimde ilk ay aşırı ayrıktı hatta bunun için burda konu açıp ağlamıştım bayağı :) Ama sonra ortaya ittirerek bol masaja başladım. Birde doktorum sütyenimin orta kısmına dikiş atıp daralt ortaya doğru dedi. Oyle yapıp 24 saat o sütyenle gezdim. Valla bayağı birleştiler, yumuşadılar da. Şu an balenli sütyenle tamamen dekoltem oluyor. Ama sütyensiz 2-3 parmak hala ayrık tabi gerçi sütyensiz memeler değemez sanırım normalde. Foto atmak isterim bende vede sizinkileri görmek fikir verecek ama albüm değil de özelden mesajla mı atalım birbirimize acaba?banuares33 M Missha00
Yeniden merhaba hanımlar umarım herkes iyidir :) nasıl durumlar güzel sutyenlere gecis yaptınız mı