Meme büyütme ameliyatı hk yardım

Missha00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
26
1
32
Merhaba
30 kasımda meme büyütme ameliyatı oldum. 450 cc kas altı mentor marka. Ameliyatin ilk günü ağrım oldu onun dışında ağrı problemi çekmedim. Yerimden kalkmakta zorlandım en çok. Bugün 10. Günüm. Çok ödemim var,sırt üstü yatmak cok zor ve ağrılı benim icin. Gerginlik azaldı fakat yinede var. Sol mememin altı batar gibi acıyor ara ara normal mi bu durum? Ve sirtim dik durmuyor yürürken umarım hep böyle kalmam.Eger ameliyat olanlar varsa cevaplayabilir mi

merhabaa.Geçmiş olsun.6 kasımda 350 cc hp mentor kasaltı konuldu benimde.Endişelenmeyin bu dediklerinizin hepsi normal.Ödemler 15.günden itibaren azalmaya baslayacak 1 ayın sonunda yuzde 70 i bitmiş olacak.mısırpüskülü ve kiraz sapını kaynatıp için.sabahları yeşil cay tüketin.ilk 1 ay sıkın dişinizi sonrası güzel

Cok teşekkürler içimi rahatlattınız sizin ne güzel 1 ayı geçmiş çok gecmis olsun

dikisleriniz tamamen iyilestikten ve kaslar kendini saldiktan sonra dik de yürürsünüz spora da gidersiniz ama 3-4 haftayi bulur diyor hep doktorlar :)) suan dikisleriniz cekiyordur, annemde safra ameliyatindan sonra dik duramamisti nrmal bunlar :) sakin olun rahat olun panige kapilmayin zor kismi atlatmissiniz gecmis olsun <3

Çok teşekkür ederim ya doktorumda aynilarini söylüyor ama bEn yasayan tecrube eden varsa diye buradan yardım istedim. Birde sag göğsümun dikisi hic acimazken sol taraf aciyinca acaba bir yanlışlık mi var diye kafada kurup duruyorum. Kambur gibi kalincada iyice sinirlerim bozuldu

Cok teşekkürler içimi rahatlattınız sizin ne güzel 1 ayı geçmiş çok gecmis olsun
sabır gerektiren bir süreç her geçen gün daha iyi olacaksınız merak etmeyin.benim karnım 7 aylık hamile gibi şişmişti ama geçti gitti.ve hala sağ meme inmedi mesela ama sabırla bekliyorum sinirler tahrip oluyo neticede hala sızlıyo mesela sağ meme.

Evet sabir gerekiyor ben bu kadar ağrısız beklemiyordum yine cok şükür. Benimde karnim şişti. Sol mememin batması ve sırt üstü yatmak beni en zorlauan şeyler suan. Siz yan yatabiliyor musunuz ?

Evet sabir gerekiyor ben bu kadar ağrısız beklemiyordum yine cok şükür. Benimde karnim şişti. Sol mememin batması ve sırt üstü yatmak beni en zorlauan şeyler suan. Siz yan yatabiliyor musunuz ?
evet yaklasik 1 haftadir yan yatabiliyorum çok sükür sırt üstü yatmakdan heryerim tutuluyodu kurtuldum sonunda.bi 15 gun sonrada yüzüstü yatarım insallahyan yatabilmek bilr ne kadar buyuk nimetmiş vallahi onu anladim benim sağ meme halen biraz şiş gececek insallah oda

Ya evet yan yatmak icin dua ediyorum allah hasta olup sürekli sirt ustu yatmasi gerekenlere yardim etsin. Ben hiç alışkin değildim. Insallah yatarsınız bu ameliyat en ufak şeylerin kıymetini öğretiyor insana. Birde son olarak bir soru daha sorayim sporcu sutyenini ne zaman çıkardınız ?

ben hiç takmadım sadece göğüslerin üzerinde elastik bandaj kondu halende takiyorum günde 12 saat yarın onuda cikaracak doktorcum insallah.Ben fitness egitmeniyim kendi braletlerimden giyeceğim zaten.normal sütyene zaten artik pek ihtiyacimiz olmayacak.memelere özgürlük yani

Ay evet ya sutyensiz ozelliklede dolgusuz sutyenlere merhabaaa cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler ve öneriler için. Moral oldu bana sabredeceğim artık

Ay evet ya sutyensiz ozelliklede dolgusuz sutyenlere merhabaaa cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler ve öneriler için. Moral oldu bana sabredeceğim artık
bıkmıştık artık tellerden balenlerden 3 aya kadar yerlesmeye devam edecek memeler bu süre zarfında hafif sızılar elektirik carpması gibi acılar normal.Moralimizi yüksek tutuyoruz kemik suyu ve yesil çay içiyoruz yaza bomba gibi memişlerle girip plajlarda show yapıyoruz

Merhaba. Evet gayet normal. Üçüncü haftanda kendini daha da iyi hissedersin. Geçmiş olsun.

Bende 1 hafta olacak yarın ameliyat olalı. Aynı sorunları yaşıyorum. Sayenizde arkadaşlar benimde içimi rahatlattı. Teşekkür ederim. Gerçekten zor bir süreçmiş. Yıllardır bunun hayalini kurardım ama inanın acılardan sevincimi yaşayamadım. Zaten o ödemli biçimsiz füze hali insanda heves bırakmıyor ama ilerisi güzel olacak inşallah

panik yok kızlar 2 hafta daha sıkın dişinizi sonra ne agri kaliyo ne sızı ne gerginlik ne kamburluk o fuze halide kalmiyo.yumusamaya basladiğı zaman hersey yoluna giriyor.ben 38.gun tamam dedim bugun iyiyim.az sabır kızlar

Ben bugun cok daha iyiyim. Hareketlerim rahatladı. Hala yan yatamıyorum ama acıyan hiçbir yerim yok sizede geçmiş olsun inşallah çok çabuk atlatırsınız sabredince herşey güzel olacak acısız güzellik olmuyor malesef. Size kac cc takıldı

Benim sol 300cc hıgh profil, sağ 375cc ultra hıgh profil çünkü çok fazla asimetri sorunu vardı. Ödemler inince inşallah güzel olur. Yan yatmak gerçekten hayal ama olsun bu gece nispeten daha iyiyim. Kas ağrıları kol hareketleri dayanılnayacak gibi değil ama ödemin şişliği , zonklaması sanki süt birikmiş gibi o kar beni zorladı. Şükür nispeten daha iyiye gidiyorum. Sizler gibi benden önce bunları yaşayanların tecrübeleri rahatlatıyor beni

Çok geçmiş olsun , atlatmanıza çok sevindim. Bir göğsün ödemi diğerinden daha hızlı iniyor. Bu normal mi?

Çok geçmiş olsun , atlatmanıza çok sevindim. Bir göğsün ödemi diğerinden daha hızlı iniyor. Bu normal mi?
gayet normal benim sağ memem hala cebe yerlesmedi ve hala biraz ödemi var.tam anlamiyla oturmasi 6 ayı bulacak.yesil cay için hergün 2 bardak.hangi taraf inmediyse o kolunuzu daha az hareket ettirin faydasini görürsünüz.birde yan yatmak icin acele etmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…