Meme Büyütme Ameliyatı CC Sorunu

kesinlikle katılıyorum. başta küçük bulduğum memelerim 4. aydayım şu an çok daha büyük geliyorlar. kaslar gevşedikçe kendilerini daha çok belli etmeye başlıyorlar sanırım

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Olguysanız politechten memnun musunuz doktorum bana da politech önerdi

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Olguysanız politechten memnun musunuz doktorum bana da politech önerdi
Benim henüz 2 ay oldu evet çok memnunum. Simdiden gayet yumuşak oldular. Ve hic gögsümde baskı hissi yada yabanci madde hissi yok. Çok hafif ben hissetmiyorum bile. 2 ay önce 80bine oldum uygun fiyat verilmis size.

Benim henüz 2 ay oldu evet çok memnunum. Simdiden gayet yumuşak oldular. Ve hic gögsümde baskı hissi yada yabanci madde hissi yok. Çok hafif ben hissetmiyorum bile. 2 ay önce 80bine oldum uygun fiyat verilmis size.
Kaç cc takıldı size. B-lite ya da yüksek profil modelinden mi yoksa düz yuvarlak mı

Geçmiş olsun, hayırlı olsun Benim de 3 gün sonra ameliyatım var, öncesi sonrası fotoğrafınızı çok merak ettim. Dr bana en fazla 300 dedi çünkü. Şimdi kafam çok karıştı .

Merhaba. Meme dokum çok az ve meme büyütme ameliyatı olmak için araştırmaya başladım. Protezle birlikte yağ ilavesi önerildi. İlerde ilave edilen yağ eriyor yada şekli değişiyor mu? Nasıl dezavantajı olabilir gibi kafamda bir sürü soru var. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bende yeni ameliyat oldum 5. Günümdeyim acaba size ulaşabileceğim bi insta hesabı var mı sormam gereken bi kaç soru var yardımcı olur musunuz

Merhaba bende yaptırmak istiyorum nerde ve kaça yaptırdınız ? Öncesi ve sonrası resim atarsanız sevinirim.

Doktorlar genelde kucukden yana. Onlarida anlamiyorum. Saten kucukluklerinden memnun kalsak ameliyata karar vermeyiz demi bende buyuk istiyorum. Rica etsem oncesi sonrasj gorebilirmiyim. Ben online gorusme yaptim bana 300 dedi bana cok az geldi

Merhaba kızlar ben 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum 400 cc koyuldu ama aslaaa mutlu değilim 172 boy 62 kilo kızım minicik duruyo bedenimde

Merhaba bende 10 gün sonra olacağım 350 ve 400 cc arasında kaldım emin olamıyorum bana da iletebilir misiniz resminizi rica etsem
400 alırsa 400 yaptır ben 10 günlük ameliyatlıyım 350-375cc arası demiştik bana suan benimki küçük geliyor sanki bu hep benim mememmiş de ameliyat olmamışım gibi 375 zorladı dedi doktor sanırım almadı göğsüm

2 kez muayene oldum doktorum 350-400 arası boyları sipariş edicem senin için dedi asimetri problemi de var bende farklı takılacak o yüzden ama boyutta asla emin olamıyorum birçok yorum okudum kimine göre küçük kimine göre büyük olanlar var hep kafam iyice karıştı. Geçmiş olsun size de umarım herşey yolundadır

sağlık olarak yolunda ama insan keşke daha büyük olsaydı diyor bir ara before after atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…