• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatınızı çevreden nasıl sakladınız?

güzelim kadının yaşı mı olurmuş. akıllı ve bilinçli kadın yaşlanmaz.zaten dünyada bilimin, tıbbın ve teknolojinin %60'ı kadınlar üzerine gelişiyor.Çünkü bu sektörlerde inanılmaz bir rant var.bir kadın yemez, içmez ama güzelliğinde asla vazgeçmez.1972 doğumlu olduğunu yazmışsın.Dur bakalım güzelim, daha önümüzde nice yıllar var.Yeterki Allah ömür versin. Bu sebeple diyorum ki; analar, bacılar, kızlar,kadınlar kulağınızı iyi açın, iyi dinleyin..... kadın yeter ki istesin her şeyi başarır.yaşlanmakta neymiş.Benim babam 91 yaşında vefat etti,öldüğü güne kadar yaşlandığını kabul etmedi, her seferinde bize "hepinizi cebimden çıkarırım"dedi.Eh bende babamın kızıyım :)) (onu çok özledim :KK42:

güzelim kadının yaşı mı olurmuş. akıllı ve bilinçli kadın yaşlanmaz.zaten dünyada bilimin, tıbbın ve teknolojinin %60'ı kadınlar üzerine gelişiyor.Çünkü bu sektörlerde inanılmaz bir rant var.bir kadın yemez, içmez ama güzelliğinde asla vazgeçmez.1972 doğumlu olduğunu yazmışsın.Dur bakalım güzelim, daha önümüzde nice yıllar var.Yeterki Allah ömür versin. Bu sebeple diyorum ki; analar, bacılar, kızlar,kadınlar kulağınızı iyi açın, iyi dinleyin..... kadın yeter ki istesin her şeyi başarır.yaşlanmakta neymiş.Benim babam 91 yaşında vefat etti,öldüğü güne kadar yaşlandığını kabul etmedi, her seferinde bize "hepinizi cebimden çıkarırım"dedi.Eh bende babamın kızıyım :)) (onu çok özledim :KK42:
Ne güzel yazmışsın canım:)Allah sana da baban gibi uzun ve dinç yaşamayı nasip etsin inşallah.

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ameliyattan önce dolgulu sutyen kullan, hatta büyük yaptıracaksan çift kat dolgulu sutyen tak. ben öle yapmıştım,

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ameliyattan önce dolgulu sutyen kullan, hatta büyük yaptıracaksan çift kat dolgulu sutyen tak. ben öle yapmıştım,
Ya kızlar, çift kat dolgulu dediğiniz sutyenler EXTREM sutyen olarak mı geçiyor. Geçen yıl extrem sutyen aldım. Ama bir süre kullanınca fosss söndü. Hangi markadan çift kat dolgu sutyen alıyorsunuz, yazar mısınız? Biraz reklam olacak ama napalım. :(

Valla ben ameliyattan sonraki 6.gün işim gereği şantiye sahasına gitmek zorunda kaldım. Nerelerdeydiniz deyip durdular Dinlendim biraz dedim. Araca bindik sahayı geziyoruz tangırrrr tungurrrrr yollar.
Ayyyyyy dedim durun ölüyorum :mad:
Ah nooldu vah nooldu dediler. O acıyla ameliyat oldum ben canım yandı dedim. Safra kesesi ameliyatı oldum bennn:KK61:diye hönkürdüm.
Dedikodu nasıl yayildiysa kızlar 50 gün oldu hala beni görünce geçmiş olsun diyen var. :KK59::KK59::KK59:
Gorumceme sırtım tutuldu dedim.
Babama perde takarken kollarim ağrıdı dedim.
Yazin da beni cok sevip surekli gözü uzerimde olup orami burami suzen kvcigimin yaninda destekli gibi gorunen mayo giymeyi düşünüyorum...:KK68:

Ya kizlar ben gogusumu saklamayi dert etmiyorum cunku daha buyuk bir sorunum olustu:)) GÖBEĞİM :))) bu sislik nasil gececek bilmiyorum su an resmen 6 aylik hamileyim. Nasil bir odemmis bu yaaa :)))

Allah Allah, gaz mı acaba ;) kayınvalidem " bi ossuruk kırk İngiliz doktoruna bedeldir." Der:KK70:Canım bi de hareketsiz kaldın ya ondandır.

Gaz oldugunu sanmiyorum. Sezeryan sonrasi da benim dogurduguma inanmamislardi. Icerde bitane daha kalmis dediler cok gec indi sisligim. Buda odem diye tahmin ediyirum.

Gaz oldugunu sanmiyorum. Sezeryan sonrasi da benim dogurduguma inanmamislardi. Icerde bitane daha kalmis dediler cok gec indi sisligim. Buda odem diye tahmin ediyirum.
Evet canım, benim normal doğum olduğu halde , toplamda 9 kg aldığım halde , kocaman göbeğim kalmıştı .Aynen benim kayınvalidem de içerde mi tane daha kaldı demişti.;) stres olduğumda benim karnım şişer gerçekten de;)

Evet canım, benim normal doğum olduğu halde , toplamda 9 kg aldığım halde , kocaman göbeğim kalmıştı .Aynen benim kayınvalidem de içerde mi tane daha kaldı demişti.:KK66: stres olduğumda benim karnım şişer gerçekten de:KK66:

Sanirim benimki de stresten canim yaa. Iner insallah. Yoksa milletin gozu zaten gobegimden memelere cikamayacak :)))

Ya kizlar ben gogusumu saklamayi dert etmiyorum cunku daha buyuk bir sorunum olustu:)) GÖBEĞİM :))) bu sislik nasil gececek bilmiyorum su an resmen 6 aylik hamileyim. Nasil bir odemmis bu yaaa :)))
GAZELLE84 GAZELLE84 benim 55 gün oldu vücudumda hala biraz ödem var..ilk günler benimde karnım çok şişmişti..tartıda dört beş kilo fazla çıkıyodum..zamanla iniyorlar canım..merak etme..maydonoz suyu iyi ödem attırıyor..

GAZELLE84 GAZELLE84 benim 55 gün oldu vücudumda hala biraz ödem var..ilk günler benimde karnım çok şişmişti..tartıda dört beş kilo fazla çıkıyodum..zamanla iniyorlar canım..merak etme..maydonoz suyu iyi ödem attırıyor..
Canımm maydonoz kanı sulandırmasın ? Hani yeni ameliyat oldu, bi sorun olmasın? iyileşmeyi fln geciktirmesin? Bu arada maşallah 55 gunü devirmişsin darısı başımıza ;)

Canımm maydonoz kanı sulandırmasın ? Hani yeni ameliyat oldu, bi sorun olmasın? iyileşmeyi fln geciktirmesin? Bu arada maşallah 55 gunü devirmişsin darısı başımıza :KK66:
mutluluk2015 mutluluk2015 ben kullanım..bi sorun yaşamadım..senide takip ediyorm canım..seninde ameliyatın çok başarılı geçer inşallah

mutluluk2015 mutluluk2015 ben kullanım..bi sorun yaşamadım..senide takip ediyorm canım..seninde ameliyatın çok başarılı geçer inşallah
Sağol canım , eksik olma:KK66: inşallah yazın olcam ben de... Sizleri okuyup sizlerle görüşüp inanılmaz moral kazanıyorum:KK66: bi de lahana suyu çok iyiymiş.bu ödem attırıcılar, 2 çeşitmiş: diüritik bi de aquaritik. Diüritik, suyla beraber mineralleri de idrarla atıyormuş.Aquaritik ise, sadece suyu atıyormuş.Lahana da Aquaritikmiş, yani minerallerimiz bize kalıyormuş.arkadaşlar bilgim eksik veya yanlışsa düzeltin.radyoda İbrahim Saraçoğlu ndan dinlemiştim:KK49:

Ya kızlar, çift kat dolgulu dediğiniz sutyenler EXTREM sutyen olarak mı geçiyor. Geçen yıl extrem sutyen aldım. Ama bir süre kullanınca fosss söndü. Hangi markadan çift kat dolgu sutyen alıyorsunuz, yazar mısınız? Biraz reklam olacak ama napalım. :KK43:
valla 2 beden büyüten sutyenler var ama o kadar da büyük gelmedi bana. markası magicform du. nete yaz, çıkar. (magicform sıvı dolgulu sutyen) ben son zamanlarda gerçekten 2 tane dolgulu sutyeni üst üste takmıştım. hafifte bol giyinirsen aradaki açığı kapartırsın.

Back
X