• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

Canım çok teşekkür ederim. Dediklerini hemen haxır edecem.senin foyolsrı da inceledim.mükemmel olmuşlar. Maşsllah .sizleri görfüe daha bir heves ediyorum gerçekten.ben de 325 için ısrar edecem bakalım doktorum da uygun görürse takar inşallah.400 ccleri sizler de görünce hiç abartı olmadığını aksine doğal durduklarını gördüm.zaten hepimizin amacı desteksiz dantelli sütyenler giymek değil mi.yaA giyeceğim bikinileri bile hayal ediyorum şimdiden.inşallah bende mutlu olurum sizler gibi.darısı bsşıma hayırlısıyla..

Onceden cok az da olsa meme dokum vardi.325 cc kondu bana.nasil gorundugunu biliosun.sana fikir olsun die son hAllerini bugun koyarim

Kimbilir ne kadar heyecanlısındır. İşin o kısmını düşündükçe rahatsız olunur elbette ama doktorun senin ne istedigini anlamıştır. Seni mutlu edecek görüntüyü ve cup u yapacagına eminim. Keşke şu heyecan da olmasa diycem ama insan hayatında kaç kere böyle tatlı heyecan yaşarki.
evet filizcim heyecan çok var . yarın öğleden sonra artık dolgun gösüğlere sahip olcağımı düşünmek beni daha da heyecanlandırıyor. korkumuda atacam inşallah
ameliyatın yarın. şimdiden geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur hebrelerini bekliyoruz dört gözle
inşallah canım çok teşekkür ederim. evet evet dolgun olsun benimde memeciklerim :52: gelişmelerden haber ederim sizleri de
Onceden cok az da olsa meme dokum vardi.325 cc kondu bana.nasil gorundugunu biliosun.sana fikir olsun die son hAllerini bugun koyarim

evet ben de en az 325 cc olmasını istiyorum. maşallah senin cicilerin de muhteşem olmuş. darısı benim başıma artık.bugün ekle mutlaka göreyim. daha da heves edeyim gördükçe . bak yine heyecanlandım görüyormusun:9:

Kızlarrrr şuan hastanedeyim.bekliyorum saat 2 gibi ameliyata gireceğim.dua edin bana sağlıcakla kurtilim ben de:( heycan yok diyemiycem.bu bekleyiş gerçekten sıkıcı .kendime gelip iyi hissettiğim vakit yine buraşardayım.hepinizi seviyorummm.Allaha emanet olun.öptümm

Kızlarrrr şuan hastanedeyim.bekliyorum saat 2 gibi ameliyata gireceğim.dua edin bana sağlıcakla kurtilim ben de:( heycan yok diyemiycem.bu bekleyiş gerçekten sıkıcı .kendime gelip iyi hissettiğim vakit yine buraşardayım.hepinizi seviyorummm.Allaha emanet olun.öptümm

Ahhh,ne güzell....:52: O heyecanı tekrar yaşamayı çok isterdim doğrusu :52:
Rahtla canım,relax ol :34: Çok güzel bir uykuya dalacaksın ve uyandığında yepyeni bir sen,bir süreç olacak..Çok güzel sonuçlar olsun inşallah..Dualarımız seninle :16:

hayırlı olsun canımmm eminim çok güzel olacak;) güzel haberlerini bekliyoruz çok öptümmm

Ahhh,ne güzell....:52: O heyecanı tekrar yaşamayı çok isterdim doğrusu :52:
Rahtla canım,relax ol :34: Çok güzel bir uykuya dalacaksın ve uyandığında yepyeni bir sen,bir süreç olacak..Çok güzel sonuçlar olsun inşallah..Dualarımız seninle :16:

Arzumm canım benim ya bize verdiğin destek moral için ne kdr teşekkür etsem azdır.hep yanımızda oldun allsh senden razı olsun cnm benim.dün gece çantamı hazırlarken bile dua ettim sana .hazırlık sşamasınıda senin sayende tamamladım çok öpüyorum seni allah her işini rast getirsin canım benim..

canım şimdiden geçmiş olsun..iyi haberlerini bekliyoruz..:16:

Karazeytincigim herşeyin tam istedigin gibi olmasını diliyorum. Kendini iyi hissettiginde iyi haberlerini bekliyoruz :34:

Insallah hersey gönlünce olur. Simdiden gecmis olsun. Artik darisi benim basima.

Insallah hersey gönlünce olur. Simdiden gecmis olsun. Artik darisi benim basima.

Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.
300 cc için zorladım o uüzddnde sğrın biraz olur dedi doktorum
Kuvvetli ağrı kesici verdi öle rahatladım
Wc ihyiyacımı karşılayaniliyorum kendim
Geziniyorum o biraz iyi geliyor.
Sen de inşallah hayırlısıyla olursun
Doktor belirledinmi ne zmn olmayı düşünüyorsun

Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.

Gecmis olsun canim.bak hersey oldu bitti masallah.seni merak ettim.umarim hersey yolundadir.agrin olacak ama inan bu agrilari unutacaksin onlari gordukce.kac cc takildi

Ayy zeytinimm çok geçmiş olsun...çok sevindim yaaaa.. umarım memnun kalırsın her şey istediğin gibi olur.. malum bende senden memnuniyet garantisi bekliyorum:D Bir de fiyat neydii kuzum?

Gecmis olsun canim.bak hersey oldu bitti masallah.seni merak ettim.umarim hersey yolundadir.agrin olacak ama inan bu agrilari unutacaksin onlari gordukce.kac cc takildi
Direnler çıktı .şimdi çok rahat bence herşey direnler çıkana kdr.şimdi kendi bsşıma yatıp kdlkıyorum.direnler basınç yapıyormuş meğer.300 cc tskıldı çok memnunum bu hsllerinden tabi inmezlerse ama 325-350 cc bile alırmışım:)))

Ayy zeytinimm çok geçmiş olsun...çok sevindim yaaaa.. umarım memnun kalırsın her şey istediğin gibi olur.. malum bende senden memnuniyet garantisi bekliyorum:D Bir de fiyat neydii kuzum?

hahaha kızzz memişlerime protez taktırıcamm para bile biriktiriyorum hiç eksik kalırmıyımmm dolgun ve dik göğüsler için herşey yaparım:D:DD:

Esracım valla 2 gündd bile özgüvenin yerine geliyoo.ben çok mıtluyum gerekiyorsa yaptıracaksın.ama evlen çocok yap sonra.biraz mahvolsunlar öle yaptır. Destekliyorum seni cnm.birazdan taburcu olcam herşey yolunda;)

Direnler çıktı .şimdi çok rahat bence herşey direnler çıkana kdr.şimdi kendi bsşıma yatıp kdlkıyorum.direnler basınç yapıyormuş meğer.300 cc tskıldı çok memnunum bu hsllerinden tabi inmezlerse ama 325-350 cc bile alırmışım:)))

Canim direnler cikti diye cok hareket etme.kendini iyi hissedio olabilirsin ama buna aldanip cok yorma kendini.acisi sonradan cikar benden solemesi.yatip kalkerken kendim kalkarim diye zorlama kendini.yardim al ilk bi kac gun.protezler tam yerine oturmadi dikkat etmek gerek.hersey daha da guzel olucak merak etme arkadasim.

Canim direnler cikti diye cok hareket etme.kendini iyi hissedio olabilirsin ama buna aldanip cok yorma kendini.acisi sonradan cikar benden solemesi.yatip kalkerken kendim kalkarim diye zorlama kendini.yardim al ilk bi kac gun.protezler tam yerine oturmadi dikkat etmek gerek.hersey daha da guzel olucak merak etme arkadasim.

Ayyy doğru diyorsun hiç o açıdan bakamadım ben.evt protezlerim oynamadın onlar benim canlarım:) dediğin gibi yardımla halledeyim bu işi.memişlerim olunca şımardım tabi:) sırtımda da hafif ağrı oldu zaten zorlamış olabilirim belki de

Back