• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

tsk ederim cnm msjn için gercekten cok tsk ederim bende hergun takip ediorum butun gelismeleri daha fazla bilgi edinmek için sonucda son pismanlik fayda etmez herseye cok dikkat etmem gerekior kafamda az bucuk bisiyler yer etti ben basta dogal gorunume asiri hassasiyet gosteriordum farkedilmeme acisindan dolayi taki bi kac gun onceye kadar arzumun paylastiklarina coook dikkat ediorum önemsiorum gercekten elinden geldigince yardimci oluyor diger butun arkadaslarimizda yardimci olmaya calisiyor hepisineeeeeeeee cooookk tsk ederim :21::21::21: bu ameliyati olma dusuncesine bile tahammulu olmayan sevgili esimi ikna etme cabalarim coook uzun zamanimi aldi neyseki artik desteklior dusunki sabah doktordan randevu alicam seninle beraber gideriz dedigimde tamam dedi o bileee bana coook buyuk morel verior bana :34: birde ogun geldiginde yasiycam sevinci dusunemiorum benim profil dusuncem su yonde 300 cc buyuk profil one cikintili dik olmasi yonunde doktoruma bunlarida blirticem bende coook heyecanlaniorum insallah ogun geldiginde heyecandan kalbim durmaz
:))

senin adına çok sevindim canım.eş desteği burada çok önemli. zor aşamayı atlatmışsın. en azından kafan rahat olur ve psikolojik boyutunu en azından birlikte aşmış olursunuz. doktor ve doğru protez tercihimizi de yaptık mı geriye sadece sabırla beklemek kalır. iyileşme döneminde gerçekten burada arkadaş desteğinin büyük önemi var. hep birlikte atlatacağız inşallah. şimdiden hepimize geçmiş olsun.

Cnm burada biraz tavır olarak ters buldum seni. Çok müdehale etme demişsin. Senin konunu da baştan sona okudum. 325cc koltuk altından kas altı yüksek profil yumuşak yazıyo yanılmıyorsam. Benide eklersen fotolarını görmek isterim. Senin dokun yokmuş arada tek bi fark var karazeytinle onun dokusu var ve içi boşalmış boşalmış bi memeyi doldurmak için dr cc denemesi yapacaktır ameliyatta. Bizim fikir olarak söylemek istedigimiz öne çıkım yani seninki gibi yüksek bi profil seçmesi. Yoksa gitte 450cc yaptır demedik. Bilmem anlatabildim mi! Ha 250 ha 300 seninkinden bile küçük.

Tavir olarak tersmi buldun.neyi tam olarak ters buldun ki anlamadim.burda size yardimci olmaya calisiyoruz.yuksek profil secmesi gerektigini bende yazdim.zaten 11 cm lik capa modarete profil olmaz tasma yapar.cunku yukseklik az capi genistir.mecburen high profil olacak.sen 350 olursa cikiklik artar genislik sabit kalir demissin.bu yanlis bilgi.bende bunu duzelttim kotu mu ettim.protezin buyuklugu ile capida degisir.buda genisligi artirir.buda uygun olmayan vucutta tasma yapar.umarim anlatabilmisimdir.ben mudahale etme derken tabikide ne istedigini anlat israrci ol ama bana su cc yi tak , kesinlikle bu olacak sekilde tavra burunme demek istedim.cunku bukez sorumlulugu sen almis olursun.karazeytin beni bilir ne demek istedigimi anlamistir.

Serum fizyolojik içeren protezler yardim edinnnnnnn bu protez hakkinda bilgi verirmisiniz bana lutfennnnnnnnn

serum fizyolojik iceren protez kullanan oldumu sonuclari nasil oldu yardimlarinizi bekliorum canlarim lütfennn :((( :43:
Kod:

Serum fizyolojik içeren protezler yardim edinnnnnnn bu protez hakkinda bilgi verirmisiniz bana lutfennnnnnnnn

serum fizyolojik iceren protez kullanan oldumu sonuclari nasil oldu yardimlarinizi bekliorum canlarim lütfennn :((( :43:
Kod:

Canim zamanla prorezde kuculme meydana gelebilir.doktorlar onermiyor

Canim senin fotonu görmedim 350 cc demişsin ama yüksekligi nedir acaba nasıl taşmış merak ettim dogrusu.

Doktor bana 275 cc olabilir dedi.ameliyatta denemis 325 cc takmis.350 de denemis ama olmamis.denediklerinin hepsi high profilmis.hatta damla bile denemis.doktorunuz zaten ameluyat esnasinda deneyecektir.sizin goguslerde ici bosalmis oldugu icin high profil uygun olur ve deriniz esnek oldugu icin cc konusunda daha sanslisiniz.

Tavir olarak tersmi buldun.neyi tam olarak ters buldun ki anlamadim.burda size yardimci olmaya calisiyoruz.yuksek profil secmesi gerektigini bende yazdim.zaten 11 cm lik capa modarete profil olmaz tasma yapar.cunku yukseklik az capi genistir.mecburen high profil olacak.sen 350 olursa cikiklik artar genislik sabit kalir demissin.bu yanlis bilgi.bende bunu duzelttim kotu mu ettim.protezin buyuklugu ile capida degisir.buda genisligi artirir.buda uygun olmayan vucutta tasma yapar.umarim anlatabilmisimdir.ben mudahale etme derken tabikide ne istedigini anlat israrci ol ama bana su cc yi tak , kesinlikle bu olacak sekilde tavra burunme demek istedim.cunku bukez sorumlulugu sen almis olursun.karazeytin beni bilir ne demek istedigimi anlamistir.

sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş. çok üzülürüm valla arkadaşlar burada hepimiz paylaşım da bulunuyoruz. tabi ki burada sadece fikirlerimizi beyan ederek birbirimizden bilgi alışverişinde bulunuyoruz. eminim hiç birimiz yanlış yönlendirmek istemez. herkes iyi olma yönünde .ben de öle görüyorum. tabi hepimiz bazen yanılabiliriz. ama fikir sunup bunu doktorumuza danışmamız hatta aklımıza gelmeyenleri buradan öğrenip belki başka doktor tavsiyeleri de alarak doğru karar verme noktasına gelmemiz açısından bu çok önemli.
sonuç itibari ile buradaki yapmış olduğunuz paylaşımlarla da high profil kararı aldığım için sizlere öncelikle teşekkür ediyorum.
çap konusunda da kafama takılanlar oldu. boyutundan fazla olursa taşma söz konusu olur mu çatlaklar oluşurmu gibi gibi kararsız kaldım. ama dediğin gibi bu sefer dr önermeyip ben zorlarsam da olası sorunlardan ben sorumlu tutulacam . ben de bunu istemiyorum. ama bu sorunu belki başka bir doktorla kolay aşarım ama ben şuan görüştüğüm doktorla bu işi sonlandırmak istediğim için orta yolu bularak halletmek istiyorum.arzumunda dediği gibi 300 ya da 350 cc konusunda çok fazla sıkıntı yapmayacağını doktorumunda onaylaması olur ise bana bu boyutun beni tatmin edebileceğini düşünüyorum. tabi doktor onayımı almadan da sanırım bu riske giremiyeceğim. en azından 300 cc için olura bakacam. fırsat bulup arayamadım da.
hepinizin yardımcı olmaya çalıştığını biliyorum. o yüzden lütfen yanlış anlamayalım birbirimizi olur mu . gerçekten çok üzülüyorum böle olunca. sevgiler:16:

kıslar sonunda az önce doktorumla görüştüm.:52: boyut konusunda kararsız kaldım dedim.ameliyat öncesi ölçümlerini yapacağız ve dokunun durumuna bakacam dedi.ona göre karar veririz dedi.ben 300 için konuşurken hatta yanıma 325 cc de alacam bir set halinde oluyor falan dedi.ameliyat esnasında deniyecem 325 cc kabul ederse ve görüntü güzel olursa onda karar veririz dedi. ama top gibi de dursun istemem dedi.:37: ama konuşmam rahatlattı beni. en azından deneyecek görecek güzel görüneni yapacağına inanıyorum. yükseklik konusunda bir sıkıntı olmayacak zaten kendisi de high profil öneriyormuş.seninkisi de yüksek olacak dedi sevindim.:32:
11 ekimde saat 14:00 gibi ameliyata gireceğim nasipse:18:

kıslar sonunda az önce doktorumla görüştüm.:52: boyut konusunda kararsız kaldım dedim.ameliyat öncesi ölçümlerini yapacağız ve dokunun durumuna bakacam dedi.ona göre karar veririz dedi.ben 300 için konuşurken hatta yanıma 325 cc de alacam bir set halinde oluyor falan dedi.ameliyat esnasında deniyecem 325 cc kabul ederse ve görüntü güzel olursa onda karar veririz dedi. ama top gibi de dursun istemem dedi.:37: ama konuşmam rahatlattı beni. en azından deneyecek görecek güzel görüneni yapacağına inanıyorum. yükseklik konusunda bir sıkıntı olmayacak zaten kendisi de high profil öneriyormuş.seninkisi de yüksek olacak dedi sevindim.:32:

hadi bakalım hayırlısı sekerım :) senı tatmın edecek bir buyukluk olmasını dılerım..sole dolu dolu c cup hiç fena olmaz:) burun fıstık gibi zaten,goguslerde cok güzel olacağından şüphem yok.ben de sımdı burun ıcın araştırmadayım :) bu estetık bağımlılık yapıyor :) arkadaş yanlış anlamış evet ,sanırım araştırma aşamasında ınsanlar streslı oluyor ve yazılanlar yanlış anlaşılabılır ,ben bu duruma alışkınım,bir öğretmen olarak sabırla anlatmaya da hazırım:)

çok sevindim senin adına :31:ben senden 1 hafta önce oluyorum artık anlatırım sana her aşamasını ok.:52:

çok sevindim senin adına :31:ben senden 1 hafta önce oluyorum artık anlatırım sana her aşamasını ok.:52:

hadi bakalım hayırlısı sekerım :) senı tatmın edecek bir buyukluk olmasını dılerım..sole dolu dolu c cup hiç fena olmaz:) burun fıstık gibi zaten,goguslerde cok güzel olacağından şüphem yok.ben de sımdı burun ıcın araştırmadayım :) bu estetık bağımlılık yapıyor :) arkadaş yanlış anlamış evet ,sanırım araştırma aşamasında ınsanlar streslı oluyor ve yazılanlar yanlış anlaşılabılır ,ben bu duruma alışkınım,bir öğretmen olarak sabırla anlatmaya da hazırım:)
çok teşekkür ederim canım. evet burnu hallettik çok şükür. şimdi memişlerde bakalım. umarım istediğin gibi bir burna da sahip olursun.
inşallah bakalım dolu dolu memişlerim olur da yaza keyfini sürerim:17:
teşekkür ederim canım. güzel haberlerini bekliyorum heyecanla. umarım sorunsuz geçer ve çok kolay atlatırsın. dualarımızla seninle.istediğin gibi sağlıklı göğüslere sahip olursun inşallah. darısı tüm isteyenlere.:16:

tecrübeli arkadaşlarım
ameliyat sonrası son hafta sonum. hani hareketlerimde kısıtlama yokken gerek hastane için gerekse ameliyat sonrası
ihtiyacım olacak neler var onları temin edeyim diyorum :26:
doktoruma sorduğumda kendin gel yeter dedi:1:
ama sonradan almam gereken bir şey çıkar diye sizlere de sormak istedim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:16:

tecrübeli arkadaşlarım
ameliyat sonrası son hafta sonum. hani hareketlerimde kısıtlama yokken gerek hastane için gerekse ameliyat sonrası

Canım şimdiden geçmiş olsun.İnşallah sende mutlular kervanına katılırsın bir an önce.Yanına terlik,önden düğmeli pijama(gerçi ben ameliyattan sonra üstüme bir şey giyemedim zaten sargılı oluyor,yataktan çokta kalkamıyorsun.)ıslak mendil,pipet(mutlaka al sıvı bir şey içerken kolay oluyor),hastaneden çıkışta üzerine kolay giyebileceğin bir üst,gömlek rahat olabilir.Aklıma gelenler bunlar.Benimde ameliyat olalı 3 ay oldu nerdeyse.İlk zamanlar zordu ama şimdi o günler hayal gibi.İnsan kendi kırk yıllık eski halini unutuyor o derece kendin gibi oluyor yani.İnşallah seni tatmin edecek boyutta olur.325 cc ideal bir büyüklük öncesi meme dokusu varsa tabi.Şimdiden geçmiş olsun.Burnunda süper olmuş.İnşallah memişlerle aynı şekilde olur canım.

Canım şimdiden geçmiş olsun.İnşallah sende mutlular kervanına katılırsın bir an önce.Yanına terlik,önden düğmeli pijama(gerçi ben ameliyattan sonra üstüme bir şey giyemedim zaten sargılı oluyor,yataktan çokta kalkamıyorsun.)ıslak mendil,pipet(mutlaka al sıvı bir şey içerken kolay oluyor),hastaneden çıkışta üzerine kolay giyebileceğin bir üst,gömlek rahat olabilir.Aklıma gelenler bunlar.Benimde ameliyat olalı 3 ay oldu nerdeyse.İlk zamanlar zordu ama şimdi o günler hayal gibi.İnsan kendi kırk yıllık eski halini unutuyor o derece kendin gibi oluyor yani.İnşallah seni tatmin edecek boyutta olur.325 cc ideal bir büyüklük öncesi meme dokusu varsa tabi.Şimdiden geçmiş olsun.Burnunda süper olmuş.İnşallah memişlerle aynı şekilde olur canım.

Canım çok teşekkür ederim. Dediklerini hemen haxır edecem.senin foyolsrı da inceledim.mükemmel olmuşlar. Maşsllah .sizleri görfüe daha bir heves ediyorum gerçekten.ben de 325 için ısrar edecem bakalım doktorum da uygun görürse takar inşallah.400 ccleri sizler de görünce hiç abartı olmadığını aksine doğal durduklarını gördüm.zaten hepimizin amacı desteksiz dantelli sütyenler giymek değil mi.yaA giyeceğim bikinileri bile hayal ediyorum şimdiden.inşallah bende mutlu olurum sizler gibi.darısı bsşıma hayırlısıyla..

tecrübeli arkadaşlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

Bu konuda ayrıntılı herşeyi yazmaya çalıştım canım.Bir göz at istersen :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

bu konuda ayrıntılı herşeyi yazmaya çalıştım canım.bir göz at istersen :34:

teşekkürler canım benim:16:
Hepsini not ettim. Bu akşam son hazırlıklarımı yapacağım:18:
Offff valla heyecan doruk noktada. Inşallah sonuçtan memnun kalırım.
Birkaç gündür rüyalarıma giriyor hep. Bazen çok büyük olmuşlar diye bazen de küçüklüğünden şikayet edercesine korkuyla uyanıyorum :18:

teşekkürler canım benim:16:
Hepsini not ettim. Bu akşam son hazırlıklarımı yapacağım:18:
Offff valla heyecan doruk noktada. Inşallah sonuçtan memnun kalırım.
Birkaç gündür rüyalarıma giriyor hep. Bazen çok büyük olmuşlar diye bazen de küçüklüğünden şikayet edercesine korkuyla uyanıyorum :18:

Kimbilir ne kadar heyecanlısındır. İşin o kısmını düşündükçe rahatsız olunur elbette ama doktorun senin ne istedigini anlamıştır. Seni mutlu edecek görüntüyü ve cup u yapacagına eminim. Keşke şu heyecan da olmasa diycem ama insan hayatında kaç kere böyle tatlı heyecan yaşarki.

geçen hafta sonu İlkay beyle görüşmemizi yaptık. ameliyat tarihi belirledik :52:bir aksilik olmaz ise 11 ekimde Liv hospitalda ameliyat olacağım:18:
yuvarlak ,mentor marka silikona karar verdik.kas zarı altı tekniği ile yerleştirilecek. sadece boyutu konusunda biraz kafam karıştı. :26: en fazla 275 cc uygun gördü. meme çapına göre en uygunu, doğal görüneni bu olur dedi. diğer türlü meme çapına taşar güzel görünmez dedi.doğal görünmesi öncelikli tercihim ama en azından destekli sutyen ve bikiniler takmadan rahatlıkla kullanmak istiyorum. 48 kilodayım bu boyut yeterli olur mu bilemedim:26:
arzum77 göğüslerini düşününce bana pek yeterli gelmiyor nedense:17::17:

ameliyatın yarın. şimdiden geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur hebrelerini bekliyoruz dört gözle

Back
X