- Konu Sahibi karazeytin
tsk ederim cnm msjn için gercekten cok tsk ederim bende hergun takip ediorum butun gelismeleri daha fazla bilgi edinmek için sonucda son pismanlik fayda etmez herseye cok dikkat etmem gerekior kafamda az bucuk bisiyler yer etti ben basta dogal gorunume asiri hassasiyet gosteriordum farkedilmeme acisindan dolayi taki bi kac gun onceye kadar arzumun paylastiklarina coook dikkat ediorum önemsiorum gercekten elinden geldigince yardimci oluyor diger butun arkadaslarimizda yardimci olmaya calisiyor hepisineeeeeeeee cooookk tsk ederim bu ameliyati olma dusuncesine bile tahammulu olmayan sevgili esimi ikna etme cabalarim coook uzun zamanimi aldi neyseki artik desteklior dusunki sabah doktordan randevu alicam seninle beraber gideriz dedigimde tamam dedi o bileee bana coook buyuk morel verior bana birde ogun geldiginde yasiycam sevinci dusunemiorum benim profil dusuncem su yonde 300 cc buyuk profil one cikintili dik olmasi yonunde doktoruma bunlarida blirticem bende coook heyecanlaniorum insallah ogun geldiginde heyecandan kalbim durmaz
:))
senin adına çok sevindim canım.eş desteği burada çok önemli. zor aşamayı atlatmışsın. en azından kafan rahat olur ve psikolojik boyutunu en azından birlikte aşmış olursunuz. doktor ve doğru protez tercihimizi de yaptık mı geriye sadece sabırla beklemek kalır. iyileşme döneminde gerçekten burada arkadaş desteğinin büyük önemi var. hep birlikte atlatacağız inşallah. şimdiden hepimize geçmiş olsun.