• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

canım çok haklısın. kesinlikle yüksel profil istiyeceğim:52: bunda kararlıyım.:46: boyut konusunda da zorluyacam şansımı :1:dediğin gibi yumuş yumuş oldular ancak kendilerine gelir:1: sen de hiç çatlama olmadı gördüğüm kadarı ile dimi arzucum:nazar: maşallah

Yok canım,olmadı hiç :nazar: :34: Doktorum daha büyük protezi bile alırmış demişti :27: O kadar açlarmışki düşün yani,oyyy yerim ben onları :9:
En az 300cc de el sıkışıp gir ameliyata :34: İnan bana,gögüs yapımız aynı.Ben 375cc ye kadar git derimde doktorun kabul etmez.O yüzden en az 300 cc diyorum,dikkatini çekerim ;)) 350cc yide zorlasın,baksın denesin bir :37:

Yok canım,olmadı hiç :nazar: :34: Doktorum daha büyük protezi bile alırmış demişti :27: O kadar açlarmışki düşün yani,oyyy yerim ben onları :9:
En az 300cc de el sıkışıp gir ameliyata :34: İnan bana,gögüs yapımız aynı.Ben 375cc ye kadar git derimde doktorun kabul etmez.O yüzden en az 300 cc diyorum,dikkatini çekerim ;)) 350cc yide zorlasın,baksın denesin bir :37:

ay ben de yerdim onları :1: ay dün arkdaşınkilere de dokundum ya. ordan söküp kendime takasım geldi bir an:52:ayy nasıl özlem duymuşum yaa 1 ayda toparlayıp kısmetse senin gibi ciciler alcam ben de :32:

Cnm en azindan dogallıktan yüksek profile kararın iyi olmuş. Arzumun dedigi gibi biz hiç memesi olmayan bayanlar degiliz boşalmış gögüs dokumuzu doldurup dik durmasını istiyoruz. Dr unla konuş önceden eger sipariş verip getirtiyorsa falan haberi olsun.

Cnm en azindan dogallıktan yüksek profile kararın iyi olmuş. Arzumun dedigi gibi biz hiç memesi olmayan bayanlar degiliz boşalmış gögüs dokumuzu doldurup dik durmasını istiyoruz. Dr unla konuş önceden eger sipariş verip getirtiyorsa falan haberi olsun.

haklısın canım arıyacam doktorumu. dediğin gibi sipariş veriyorsa hazırlıklı olsun. hem ameliyat esnasında denemeyecek mi :26:bence de yanında olması gerekir. denesin hangisi uygunsa onda karar vermeli. belki çapı müsaiit olacak 300 ve sütüne :52:

haklısın canım arıyacam doktorumu. dediğin gibi sipariş veriyorsa hazırlıklı olsun. hem ameliyat esnasında denemeyecek mi :26:bence de yanında olması gerekir. denesin hangisi uygunsa onda karar vermeli. belki çapı müsaiit olacak 300 ve sütüne :52:

Ara söyle tatlım 300cc yüksek profil çapı değişmez yanlara geniş olmuyo, öne çıkım artıyo merakla bekliyorum nasıl olcak acaba :16:

Canim yanlara genislik de artiyor.mesela bana 350 cc taktiklarinda koltukaltima tasma olmus.bende 300 diye zorla derim ama cok da mudahele etme

Cnm burada biraz tavır olarak ters buldum seni. Çok müdehale etme demişsin. Senin konunu da baştan sona okudum. 325cc koltuk altından kas altı yüksek profil yumuşak yazıyo yanılmıyorsam. Benide eklersen fotolarını görmek isterim. Senin dokun yokmuş arada tek bi fark var karazeytinle onun dokusu var ve içi boşalmış boşalmış bi memeyi doldurmak için dr cc denemesi yapacaktır ameliyatta. Bizim fikir olarak söylemek istedigimiz öne çıkım yani seninki gibi yüksek bi profil seçmesi. Yoksa gitte 450cc yaptır demedik. Bilmem anlatabildim mi! Ha 250 ha 300 seninkinden bile küçük.

Ara söyle tatlım 300cc yüksek profil çapı değişmez yanlara geniş olmuyo, öne çıkım artıyo merakla bekliyorum nasıl olcak acaba :16:

benimde gogsum hiç yok degil var 70beden cmsri doldurmuyor fakat var yani hiç yok degil

ayyy okudum bende dogal gorunmesini dusunenlerdendim 5dk oncesine kadar :) dogal gorunur kimsenin dikkatini cekmez die dusunuordum 300 cc banada uygun olurmu acaba
acayipppp merak etdim valla birde gunlerdir sayfa sayfa okuyorum cc olayini henuz cozemedim bende galiba doktor uygun gorurse yuksk profil ve one cikintili dik olmasini
istiycem umarim bunyem kaldirir :17::17::17:

benimde gogsum hiç yok degil var 70beden cmsri doldurmuyor fakat var yani hiç yok degil

ayyy okudum bende dogal gorunmesini dusunenlerdendim 5dk oncesine kadar :) dogal gorunur kimsenin dikkatini cekmez die dusunuordum 300 cc banada uygun olurmu acaba
acayipppp merak etdim valla birde gunlerdir sayfa sayfa okuyorum cc olayini henuz cozemedim bende galiba doktor uygun gorurse yuksk profil ve one cikintili dik olmasini
istiycem umarim bunyem kaldirir :17::17::17:

İnş. İstedigin cicilere kavuşursun cnm. Cc şu demek 330 ml kutu cola veya 200 ml su gibi cnm

insallah cnm insallah yuregimi kalbimi rabbim bilior yuce rabbimin izniyle hayirlisiyla kazasiz belasiz olurum öyle derinden coook dua ediyorum ameliyatdan cook
korkan birisiyim aslinda ömrümde hiç ameliyat olmadim ufak tefek seyler için hastanenin yolunu buldum :D dogrusu cok sukur rabbime cani tatli olan biri degilim aciya dayanikliligim yuksek sukurler olsun simdiden bile coook heyecanliyim birde ogun geldiginde dusunemiyorum insallah butun cabalarimin sonu husran olmaz tek korkum o

sayfalarda olumsuz seylerde goruyorum onlari goruncede coook asiri korkmaya basliorum pisman olursam die dun mesala bir arkadasimizin damla protezi donmus hani hangisi daha iyi
hangisi modeli yaptirirsam riski az henuz onlari ögrenemedim bir suru model numara var aklimda bisiyin olmasini istiyorum ben sunu sunu düsünüyorum benim istedigim bu
sizin bana onerdiginiz ney diebilmek istiyorum 1ri ameliyati olup onunda kaymasi donmesi tekrar2ci ameliyati gerektirme durumunun olmasida urkutuyor zaten :((
:32: okuyorum okuyorum aklimda hepsi kalsa super olcakda unutuyorum geri :44: o kadar cooook istiyorum ki bu hayalimin gerceklesmesini hayirlisi:55:

insallah cnm insallah yuregimi kalbimi rabbim bilior yuce rabbimin izniyle hayirlisiyla kazasiz belasiz olurum öyle derinden coook dua ediyorum ameliyatdan cook
korkan birisiyim aslinda ömrümde hiç ameliyat olmadim ufak tefek seyler için hastanenin yolunu buldum :D dogrusu cok sukur rabbime cani tatli olan biri degilim aciya dayanikliligim yuksek sukurler olsun simdiden bile coook heyecanliyim birde ogun geldiginde dusunemiyorum insallah butun cabalarimin sonu husran olmaz tek korkum o

sayfalarda olumsuz seylerde goruyorum onlari goruncede coook asiri korkmaya basliorum pisman olursam die dun mesala bir arkadasimizin damla protezi donmus hani hangisi daha iyi
hangisi modeli yaptirirsam riski az henuz onlari ögrenemedim bir suru model numara var aklimda bisiyin olmasini istiyorum ben sunu sunu düsünüyorum benim istedigim bu
sizin bana onerdiginiz ney diebilmek istiyorum 1ri ameliyati olup onunda kaymasi donmesi tekrar2ci ameliyati gerektirme durumunun olmasida urkutuyor zaten :((
:32: okuyorum okuyorum aklimda hepsi kalsa super olcakda unutuyorum geri :44: o kadar cooook istiyorum ki bu hayalimin gerceklesmesini hayirlisi:55:

Hepimizin temennisi sorunsuz bi şekilde istedigimiz cicilere kavuşmak, ne yazık ki o küçük ihtimaller kime denk gelir bilinmiyor. Keşke o ihtimaller ortadan kalksa ama her operasyonun bi riski var ne yazık ki. Dua edelim olmasın! Damla protezin dönme riski var dr lar da bunu söylüyor. Ama diger komplikasyonların oluşma riski her olan kişide var gerçekten acaba yapmasam mı denilebiliyor ama biz kafaya koymuşuz er yada geç yaptıracaz. Ondan sonrası allah kerim :52::52::52:

Hepimizin temennisi sorunsuz bi şekilde istedigimiz cicilere kavuşmak, ne yazık ki o küçük ihtimaller kime denk gelir bilinmiyor. Keşke o ihtimaller ortadan kalksa ama her operasyonun bi riski var ne yazık ki. Dua edelim olmasın! Damla protezin dönme riski var dr lar da bunu söylüyor. Ama diger komplikasyonların oluşma riski her olan kişide var gerçekten acaba yapmasam mı denilebiliyor ama biz kafaya koymuşuz er yada geç yaptıracaz. Ondan sonrası allah kerim :52::52::52:

haklisin cnm aynen dedigin gibi butun ameliyatlarda bi risk muhakkak vardir ve bende kafasina koydugunu yapanlardanim hani sunu yapcam dedigim zaman muhakkak yaparim :))
sonucu bazen iyi olur bazen kötu olur onada katlanirim sansimi deniycem ilerde birgun keske yapsaydim diyip pisman olmak istemiyorum en azindan yapip sonuclarini gormek daha iyi olur :) yapmadim demem ilerde ömür boyu pisman olmaktan coook da iyi

en önemlisi kendime guvenim gelicek destekli cmsrlardan kurtulacam aynaya baktigimda mutlu olucam denize gittigimde hem cinslerimi gordugumde imrenmiycem üzülmüycem içimden neden benimkiler
boyle demiycem hergun 24saat cmsira bagli kalmiycam her insanda bir kusur vardir benimkide bu yine halime cook sukur ediorum derdimin devasi var ya bide olmasaydi
bazen kendi kendime coook uzuluyorum neden ben boyleyim die sonra disarda benden kötu olanlari goruyorum onlari gorunce halime sukrediyorum rabbim devasiz dermansiz ömürlük seyler yasatmasin coook sukur halime

iyi geceler benim merak etdigim bi konu var aranizda bunu bilen arkadaslar varmi ??

gogus ameliyati olmaya karar verdim hakkindada bilgi toplamaya calisiorum ameliyattan sonra yapilan islem surekli degisiklik istiyormu yani yenilenme gibi bisiy soz konusumu ameliyati oldukdan sonra bir prüz cikmazsa cerrahi bir isleme gerek duyulmuyor degilmi bi sikinti olmadigi surece ömürlük dururmu yapilan islem ameliyat oldukdan sonra hersey bitiyor mu ????
geriye toparlanma sureci mi kalior ve en hizli kacgunde toparliyabiliriz en cokda rutun kontrolleri ve senede bir islem tekrar goruyormu ??
cooook merak ediorum

iyi geceler benim merak etdigim bi konu var aranizda bunu bilen arkadaslar varmi ??

gogus ameliyati olmaya karar verdim hakkindada bilgi toplamaya calisiorum ameliyattan sonra yapilan islem surekli degisiklik istiyormu yani yenilenme gibi bisiy soz konusumu ameliyati oldukdan sonra bir prüz cikmazsa cerrahi bir isleme gerek duyulmuyor degilmi bi sikinti olmadigi surece ömürlük dururmu yapilan islem ameliyat oldukdan sonra hersey bitiyor mu ????
geriye toparlanma sureci mi kalior ve en hizli kacgunde toparliyabiliriz en cokda rutun kontrolleri ve senede bir islem tekrar goruyormu ??
cooook merak ediorum

ben ömürlük olacak diye bu ameliyatı oluyorum:1: bir daha bir daha aynı sorunları yaşamak istemiyorum.öncelikle bana sorun çıkartmayacak proteze önem verdim. o yüzden mentor marka protez tercihim oldu. damla protezler de sıkıntılar yaşandığı içinde kesinlikle yuvarlak tercih ettim.iyileşme sürecini atlattıktan sonra bir sorun yaşamak istemiyorum ben de. inşallah hiç birimiz bir sıkıntı ile karşılaşmaz. kontroller konusunu ben de zamanı geldikçe hem doktorumun izlediği aşamalara bakarak hem de buradan bilgi alarak(arzum-saxe-ikisibirarada-gizem vs)o aşamaları sorunsuz atlatmayı düşünüyorum.
begm benim çok az zamanım kaldı. gelişmeleri buradan paylaşacağım. inşallah toparlanmam kısa sürer de ben de güzel memişlerimle mutlu olurum.:1: inşallah sen de en doğru kararı verirsin canım.

en önemlisi kendime guvenim gelicek destekli cmsrlardan kurtulacam aynaya baktigimda mutlu olucam denize gittigimde hem cinslerimi gordugumde imrenmiycem üzülmüycem içimden neden benimkiler
boyle demiycem hergun 24saat cmsira bagli kalmiycam her insanda bir kusur vardir benimkide bu yine halime cook sukur ediorum derdimin devasi var ya bide olmasaydi
bazen kendi kendime coook uzuluyorum neden ben boyleyim die sonra disarda benden kötu olanlari goruyorum onlari gorunce halime sukrediyorum rabbim devasiz dermansiz ömürlük seyler yasatmasin coook sukur halime

evet evetttt aynı sebeplerden dolayı bir an önce güzel memişlerime kavuşmak istiyorum.:52:
yazın üçgen bikinilerde kullanabilecem çok özledim üçgen bikini ile dolaşmayı:17:
dantelli desteksiz iç çamaşırı kullanmak en büyük hayalim:17: ay bek düşündükçe be de heyecan yaptım:52::52:

evet evetttt aynı sebeplerden dolayı bir an önce güzel memişlerime kavuşmak istiyorum.:52:
yazın üçgen bikinilerde kullanabilecem çok özledim üçgen bikini ile dolaşmayı:17:
dantelli desteksiz iç çamaşırı kullanmak en büyük hayalim:17: ay bek düşündükçe be de heyecan yaptım:52::52:

tsk ederim cnm msjn için gercekten cok tsk ederim bende hergun takip ediorum butun gelismeleri daha fazla bilgi edinmek için sonucda son pismanlik fayda etmez herseye cok dikkat etmem gerekior kafamda az bucuk bisiyler yer etti ben basta dogal gorunume asiri hassasiyet gosteriordum farkedilmeme acisindan dolayi taki bi kac gun onceye kadar arzumun paylastiklarina coook dikkat ediorum önemsiorum gercekten elinden geldigince yardimci oluyor diger butun arkadaslarimizda yardimci olmaya calisiyor hepisineeeeeeeee cooookk tsk ederim :21::21::21: bu ameliyati olma dusuncesine bile tahammulu olmayan sevgili esimi ikna etme cabalarim coook uzun zamanimi aldi neyseki artik desteklior dusunki sabah doktordan randevu alicam seninle beraber gideriz dedigimde tamam dedi o bileee bana coook buyuk morel verior bana :34: birde ogun geldiginde yasiycam sevinci dusunemiorum benim profil dusuncem su yonde 300 cc buyuk profil one cikintili dik olmasi yonunde doktoruma bunlarida blirticem bende coook heyecanlaniorum insallah ogun geldiginde heyecandan kalbim durmaz
:))

Son düzenleme:
arkadaslar dun onur gurbuzun sitesinde ufak tefek arastirmalar yaptim onur beyin gogus ameliyatlarinda tercih ettigi ve kullandigi protez

:dezavantajı kıvam olarak jel protezlere göre daha sert olur ve nadiren sızdırma yapabilir. Jel protezler daha doğal olduğundan, bunları tercih etmekteyim
die
eklemis

ben cok korkuyorum ya ameliyatdan degil cekicegim sikintilardanda degil
herkezde olabilir bu dusunce

benim istedigim kayma durumunun olma riskinin az olmasi donme durumunun olabilme riskinin az olmasi hangi protezi taktirmaliyim ben

onur beyin tercih ettigi protezi taktiran oldumu acaba bunun alakali bana yardim edin :18:

Back
X